Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 429885 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Muhteşem galibiyet oldu.19 sayıdan geri gelmek ayrı bir güzel oldu.Vesely 2.yarı yaklaşık 6 dakika oyunda kalmasına rağmen muhteşem savunma yaptık ve had bildirdik.Basketbol şube sorumlusu olan yönetici ne yapıyor acaba,bu takım haftalardır doğranıyor?Kazanmak kadar beni mutlu eden Kalinic'in silkinmesi oldu.Melih Mahmutoğlu umarım kendisine gelir,çok sevdiğim bir oyuncu umarım bir an önce toparlar.Umutlu olduğum nokta geçen senede ligin 2.yarısı form tutmuştu.Barış Hersek'ten zaten umutsuzum.Bir sözüm Ozan Bulkaz'a twitter'da da yazdım.Senin o kaybetmeyi sevmeyen,hırslı antrenör triplerini yesinler.Ne oldu fark 19 sayı olduğunda artist artist geziyordun maç sonu ağlıyordun Kalinic smaç vurdu diye.Bir daha yazıyorum senin o kaybetmeyi sevmeyen,hırslı antrenör triplerini yesinler.
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 05:21:29 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
dun macta baska seye takildim .....

Abi hic mi vucut temasi olmayacak basketbolda var mi boyle birsey ... yada hic mi tepki olmayacak ... yemin ederim cilki cikti artik ....

Bakin o noktaya geldi ki bizim euroleage performansimizi etkileyecek.... Biz savunmasi ile guclu bir takimiz ... Turkiye de baska tip avrupa da baska tip yonetim var ... bu oyunumuzu da etkileyebilir ...

Abi yenilelim bir gram umrumda degil ama ... ya bari moral bozmasinlar ... bu takim a Koc a hakaret etmeyi biraksinlar ... bu yonetim tarzi hakarettir ...

Turkiye basketbolu seviye atladi .... Bunu kabul etmemek mumkun degil ama hakemligi iki uc seviye asagiya nasil dustu anlamak mumkun degil ... kazandik ama yemin ederim sinirden uyuyamadim ... nedir bu arkadas ...

Sadece bize degil butun takimlara karsi durum bu ... Birakin erkek basketbolu kadin basketbolu da boyle .... Ikinci lig zaten rezalet ...

oyle bir hale geldik ki ivkovic yorumunda bugun hakem iyidi diye soylemek zorunda kaliyor ... adam da sasirmis cunki, beklemiyor iyi hakem olmasini ....

En sonunda bir takimin seyircisi sahaya girecek bu is buraya gidiyor ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Uşak'ın oynadığı oyunun basketbolla alakası yoktu, attıkları girdi neredeyse. Fenerbahçe teknik ekibi ve basketbolcuları kutlamak lazım ki böyle bir ortamda maçın kontrolünü kaybetmeden oynamak çok zordur. Fark açıldığı ilk yarıca bile sadece basketbol oynamaya çalışan ve mücadeleden kaçmayan bir Fenerbahçe vardı. Bu sabırlı ve sistemli oyun ilerleyen zamanla skoru ve oyun üstünlüğünü bize getirdi ve sonunda da güzel bir galibiyet oldu.

Emeği geçenlere teşekkürler.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
Kenarda koçu görmeyince garip oluyorum ben :( Bu son olmuştur inşallah.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Gerçekten aynı duygu bende de oldu.Obra'sız olmaz olmasın da.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
hakemler konusunda en buyuk suclu ne yazık ki efessever medya ve yazarlaarı..cunku efes'in canı minimum yandıgı icin efes'in afedersiniz paralı usagı olan tum bu yorumcular gık ses cıkarmıyor..

hakmeler kotu, bu lige yakısmıyor dedikce biz, 3 maymunu oynuyorlar...sonunda tribunler sahya indigind egene sucu taraftar atacaklar...kendileir bunu uzeirndne raitng yapacak...

ama hakemlere laf soylemeyecekler gene...aa nedne oldu ki bu olaylar diyip gene masal anlatacaklar millete...aynı yataa girdikleri hakemlere laf soylemeyecekler...cunku aynı sofrada ıckı icip yemek yiyorlar...

olan absketbolu gercekten seven basketbolseverlere ve taraftarlar aoluyor...oyunculaırn emeklerine oluyor..

onların umrunda mı...para tum dertleri...basketbolu gram seviyorlarsa....

dolasma imkanları olmasa ... mactan maca tasımasalar onları evden cıkmaz o tipler...

asagılıklar...cok doluyum cok...

ligtv deki o 5-6 basketbol ulemaları dikkat cekmeli bunlara, o her spor sitesine yazı yazan 5-6 lavuk dikket cekmeli bunlara...ama nerde....

« Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 11:05:13 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Sadece 2. yarıyı izleybildim, Bogdan sezon başı leyla gibiydi, bu aralar harika oynuyor allah nazardan saklasın. Udoh yıkılmaz bir kule gibi maşallahı var kendi gibi karartıyor etrafını.. Ama en güzeli takımın hırsla savaşmasıydı baş cengaver Antic önderliğinde :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Udoh'un pota altında olması cidden inanılmaz olay , bi ara içeiri giren uşak guardları Udoh korkusu yüzünden topu o kadar yükseğe atmak zorunda kaldılar ki çok saçma atışlar denediler. udoh herşeyden öte çok güzel bir insan çok güzel bir sporcu 

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Udoh'un pota altında olması cidden inanılmaz olay , bi ara içeiri giren uşak guardları Udoh korkusu yüzünden topu o kadar yükseğe atmak zorunda kaldılar ki çok saçma atışlar denediler. udoh herşeyden öte çok güzel bir insan çok güzel bir sporcu

abi macta bir poziyn vardı...
birch smaca giderken arkadan vesely geliyor diye eli ayagına dolastı bence...

nasıl smac yapacagını dusunmedi, aklına nasıl blok yiyebilecegi geldi de topu kaybetti... :)
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 13:16:38 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
İkinci devrenin ilk maçı Ankara'da...

Gerçi daha iki hafta var. Tarihte, saatte vs değişiklik olursa paylaşırız.

Yer: Ankara Spor Salonu.

Yayın: Ntv Spor.
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2016, 23:31:59 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Oo güzel sonunda takımımızı görebileceğim(bir aksilik olmazsa).

Umarım şu Tobb'un salonunda oynamazlar.
Geçen sene kapıdan döndürmüşlerdi. :(
...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Oo güzel sonunda takımımızı görebileceğim(bir aksilik olmazsa).

Umarım şu Tobb'un salonunda oynamazlar.
Geçen sene kapıdan döndürmüşlerdi. :(

Federasyonun sitesinde Ankara Spor Salonu olarak gözüküyor.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Mamak'a yeni bir salon açıldı çok terste kalıyor.
Aski'de zaten artık bişey oynanmıyor.
Tobb'un salonu bana yakın ama aracın yoksa(ki benim yok)hem ters yerde hemde kapasitesi çok küçük.
Geçen sene de Ankara Spor Salonu deniliyordu sonra orada organizasyon var diye Tobb'un salonuna almışlardı.
Umarım yine benzer bir saçmalık yapmazlar.
Bilgilendirme için teşekkürler Hakan abi. :)
...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Cedevita Zagrep maçından üç gün sonra olması da güzel... Cedevita maçının içeride olması da... Yani herhangi bir yorgunluk bahanesi olmayacak. Dolayısıyla iş kazası olmaması gereken, kazanmamız lazım bir maç... Efes'i çok zorladıkları ve son topa kadar maçın içinde kaldıkları unutulmasın.

Ayrıca Kalin Lucas'ın bu sene sergilediği skorer karakter de beni mutlu ediyor. İlk defa bu kadar skorer yönüyle öne çıkıyor. Üniversite de bile skoru böyle sürklase ettiğini hatırlamıyorum. Ty Lawson'lı North Carolina ile Kalin Lucas'li Michigan State'in final oynadığı NCAA sezonunu da unutamam. Bilindiği gibi North Carolina Michael Jordan'ın, Michigan State ise Magic Johnson'ın okuluydu. O zaman yazdığım NBA forumunda, "Michael Jordan Magic Johnson'a Karşı" diye başlık atmıştım. Magic Johnson final maçını 100 bin seyircinin yer aldığı finale özel hazırlanmış salonda ve her dakikasını ayakta izlemiş, ama Jordan maçı izlemeye gelmemişti. Kalin Lucas o günlerden beri beğendiğim bir oyuncudur ama bir türlü beklenen yere gelemedi.

Onu bir gün Banvit'in aldığını duyduğumda çok şaşırmıştım. Ama ne Banvit, ne Olympiakos formasıyla NCAA sezonlarında gösterdiği lider karakterini ortaya koyamadı. Bu sezon onun adına da çok seviniyorum. Hani derler ya, "ben senin çocukluğunu bilirim." Kalin Lucas için benim de söyleyeceğim odur: "Ben senin talebeliğini bilirim lan kerata! İyi oyna, ama Fenerbahçe kazansın." :D

Çevrimdışı furkan

• Üye
Ntvspor'dan canlı yayınlanacak.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Yanlış hatrılamıyorsam ilk Ted maçı da Ntvspor'daydı. Rahat kazanmıştık. Aynısı olsun.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic