Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 431415 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
Çok önemli bir maçı kaybettik. İki hafta sonra karşıayakaya da kaybedersek gsnin ikili averajda altına ineriz. Saha avantajı gsde olursa oradan galibiyet çıkarmamız çok zor.

is oraya kalmaz abi.kalsa da analarini ..

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ve sezon başından beri kısıtlıydı, üstüne Antic sakatlandı, Ömer Faruk ihanet etti. Ancak şerefsiz yönetim 300 bin euro veremedi. Josef ve Ozan için 15 milyon euro veren diktatör utanmadan basketbol giderlerini abartıp ağlıyor bir de.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
is oraya kalmaz abi.kalsa da analarini ..

Valla içime doğanlar oluyor ama kalmaz inşallah. Türkiyede maçların nasıl yönetildiğini de göz önüne almak lazım. Yoksa çok rahat yeneriz de burası Türkiye
İki senedir neden Efes'i avrapada süpürüp ligde süpürülüyoruz.

Çevrimdışı mrkene

• Üye
" @TrendBasket
Berk parkedeyken Fenerbahçe (+9), bençteyken ise (-10) verimlilik kaydetti. "

Çevrimdışı vesely the best

• Üye
  • Yer: Konya
Cidden bir uzun alıcak bütçede mi yok Allah aşkına, Antic dönene kadar daha nasıl idare edilecek böyle? Kim bilir Antic ne zaman dönücek, en son kızılyıldız maçına yetişecek diyorlardı...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
14 sayı öne geçtiğimiz maçta son 3 dakikaya 9 sayı geride girmiştik, top da rakipteydi.Son saniyedeki net faulu çalsa kazanmıştık.

Çevrimdışı exex

• Üye
Takımın canı saolsun. Kısmet nazar boncuğu diyelim.

Hakem faulü çalmadı yönetim istifa :)

E takımın basinda Obradovic var , onu Ulker getirdi
KOMİK :)

Antic sakat , Kostası zaten boşver , Kalinic e 1milyon bonservis verilmiş , Ömer takıma katkı verecegi dönemde gitmiş. Birde üstüne transfer yapsan zaten ligde oynayamayacak  hala yönetim .

Kardeşim yok ;  para varmış ama sıcak tutsun diye cebe koymuş saklıyorlar : )))
SM-G925F cihazımdan gönderildi
« Son Düzenleme: 07 Mart 2016, 22:15:25 Gönderen: exex »

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
Valla içime doğanlar oluyor ama kalmaz inşallah. Türkiyede maçların nasıl yönetildiğini de göz önüne almak lazım. Yoksa çok rahat yeneriz de burası Türkiye
İki senedir neden Efes'i avrapada süpürüp ligde süpürülüyoruz.

onlar deplasmanlarda patlayacaklar

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Alan savunmasına çözüm üretemememiz mağlubiyete neden oldu. Bizde Bogdanovic, ilk yarıdaki Berk ve maç sonundaki Hickman-Dixon dışında iyi oynayan oyuncumuz yoktu. Sağlık olsun, canları sağolsun. Yine de son topta hakem faulü verse alıyorduk maçı.

Selçuk Ernak Fortson'ı oynatmama kararını bu maça saklamış herhalde. Adamlar Fortson yüzünden o kadar maç kaybetti. Bizim maçta akıl edebildi Fortson'ı oynatmamayı. Haliyle bizim de planlarımız bozuldu. Daha önceki maçlarda bu kararı almış olsaydı takım da ona göre hazırlanırdı.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
O. Çocuğu hakemler bir takımın üzerine bu kadar gidilmez. Şerefsizler

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı ata771

• Üye
Ben artık murat biricik denen arkadaşı bizim maçlarımızda görmek istemiyorum herifin bir taraflarından düdük uydurmadığı maç yok

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Berk'in bu kadar iyi başladığı ve Hickman'ın silik, Dixon'ın kötü olduğu bir günde hocanın maç sonunda da Berk'e güvenmesini isterdim. Belki yine kaybederdik ama ilk periyotttaki o iyi oyunun hakkını maç sonunda sahada kalarak almış olurdu.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Berk'in bu kadar iyi başladığı ve Hickman'ın silik, Dixon'ın kötü olduğu bir günde hocanın maç sonunda da Berk'e güvenmesini isterdim. Belki yine kaybederdik ama ilk periyotttaki o iyi oyunun hakkını maç sonunda sahada kalarak almış olurdu.

katılıyorum dixon'da gereksiz ısrar etti, o da çember dövdü..İlk periyotta üçlükler girerken Berk sürekli penetre etti, savunmanın dengesini bozdu..Bogdan'ın iki acayip isabeti hariç..Ama nedense bir kenara aldı, bir daha düşünmedi...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
eyvallah hakem felan doğru tamam da, obra koç bari şu kaliniç sevdasından vazgeçse fena olmayacak. adam bilm iyorum gelenecek veya başka takımda ne yapar bilmeme ama bizde olmayacak belli.transfer yapılsında avrupada oynasın.şu maça özel udoh kaliniiç değişikliği, diğer maçlardada sakat oyuncular dönünce kim formda ise o oynasın.

Bugün (Udoh'un yokluğunda) başka bir şansı var mıydı koçun? Oyunun önemli bir bölümünü dört kısa oynamaya mecburduk ki, şahsen benim tahminimden daha az yaptı bunu. Artık o da görüyor olmalı, Kalinic'in çapının, ederinin bu olduğunu... Fakat bugün gerçekten mecburdu.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Ve sezon başından beri kısıtlıydı, üstüne Antic sakatlandı, Ömer Faruk ihanet etti. Ancak şerefsiz yönetim 300 bin euro veremedi. Josef ve Ozan için 15 milyon euro veren diktatör utanmadan basketbol giderlerini abartıp ağlıyor bir de.

o kadar paraya gerek yok ki, Konya'daki jefferson tarzı bir adamı al idman versin, Avrupa'da oynat...Ligde de elinde dursun duruma göre...Ali Cengiz oyunları döndü transferde..Ben Obra'nın istemediğine inanmıyorum. İstemeyen adam Earl Clark ile anlaşmaz...Yönetim taş koydu resmen