Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 431438 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
gunun fenerbahce icin guzel olan yani, Berk in aldigi sure oyunuydu ...

disarida bir iki savunma hatasi yapmasa daha uzun kalirdi sahada ... ama giderek gelisiyor ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Maç sonu felaket ya.. O kadar hata nın masum olması imkansız. Maçı resmen Alıp Vermişler. Hakemin kararı asla hata değil kasıt.. Adilik.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Maç sonu felaket ya.. O kadar hata nın masum olması imkansız. Maçı resmen Alıp Vermişler. Hakemin kararı asla hata değil kasıt.. Adilik.

hatırlatma abicim...kafayı yiyorum..elimde kalır su hakemlerden bir tanesini normal hayatta dısarıda gorsem..

Çevrimdışı exex

• Üye
Anlık sinirle yazdım onu, fazla sert bir tepki oldu. Ancak F4 yapan bir takımın bütçesinin düşmesini, futbolda Ülker'den o kadar para alındığı hâlde yine ön libero dolu bir kadromuz olmasını kabul edemiyorum. Cebinden 250-300 bin euro verecek 2 yönetici bile çıkmadı, futbolcu olsa daha fazlasını bile verirlerdi.
Bu ülkede futbol dışı amatör şube olarak geçtiği sürece ve reklam gelirleri bile tbf vs ait oldugu sürece çok bütçe sıkıntısı olur .

Amatör olarak geçtigi icinde kimse çıkarıp vermez.

SM-G925F cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı Barış Eymen

• Üye
  • Yer: Istanbul
Hakan abi, mazur görürse, maçın başlığını ben açtım

Euroleague maçları güzeldir. Atmosfer müthiştir. Oraya gelen dünyanın en bilinçli seyircisidir falan ama... Seneler içinde defaten tecrübe ettiğimiz bir şey var ki o da yerel maçların zaman zaman daha keyifli olduğu.

Misal ligin ilk yarısında oynanan Konya maçında biraz daha cevval bir kaç seyircimiz olsa, maçı neredeyse biz kazanmıştık.

İşte Büyükçekmece de böyle bir maç.

Nasipse salonda olacağız. Bu tip maçlar salonda bir müdavimlik havası oluşturmak, kendini sahaya daha yakın hissedebilmek için bir fırsattır. Kendinizi bundan mahrum bırakmamanız dileğiyle...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Gidenlerin şimdiden yüreğine sağlık ama bu maçı peşinen kaybettik zaten :( :(

Hakan abi harici maç başlığını kim açtıysa o maç gitti :)
bir de seni deneyelim ;)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
udoh kesin dinelenecek belli ki...
sloukas zaten kadroda yok...(lig icin)...umaırm antic en azından bu macta denemek icin kendini 5-10 dk oynar...

dixon-berk
melih-hickman
bogdan-kalinic
datome-barıs
vesely-antic*?

gibi oynayacagız muhtemelen...omer'e sure verecek mi bakalım hoca...

Çevrimdışı Barış Eymen

• Üye
  • Yer: Istanbul
Gidenlerin şimdiden yüreğine sağlık ama bu maçı peşinen kaybettik zaten :( :(
Hakan abi harici maç başlığını kim açtıysa o maç gitti :)
bir de seni deneyelim ;)
Ben seni deneyeceğim kardeşim. Merak etme :)

Totem dalgasına deplasman maçlarını izlemeyip, tarafsız saha ayağına F4'ü yerinde izlemek için oralara gitmeler...

Neyse, elbet bir gün buluşacağız. Bu böyle yarım kalmayacak. ;)

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ellerine sağlık kardeşim. Zaten Türkiye Ligi maçlarında konuyu benim açmam da işe yaramıyor. Belki sen iyi gelirsin. :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ben seni deneyeceğim kardeşim. Merak etme :)

Totem dalgasına deplasman maçlarını izlemeyip, tarafsız saha ayağına F4'ü yerinde izlemek için oralara gitmeler...

Neyse, elbet bir gün buluşacağız. Bu böyle yarım kalmayacak. ;)

durum tam bundan ibaret :)
şu Kupayı alalım Totem motem herşeyi bırakacağım :)

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
udoh kesin dinelenecek belli ki...
sloukas zaten kadroda yok...(lig icin)...umaırm antic en azından bu macta denemek icin kendini 5-10 dk oynar...

dixon-berk
melih-hickman
bogdan-kalinic
datome-barıs
vesely-antic*?

gibi oynayacagız muhtemelen...omer'e sure verecek mi bakalım hoca...

Vesely de fazla oynamasın, Ömer oynasın.
Berk-Hickman-Melih-Kalinic-Barış-Ömer 20 dakikanın üzerinde süre alsın, Dixon-Vesely-Datome-Bogdanovic maksimum 10-12 dakika oynasın.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Maçla aynı gün YGS var
çoğu kişinin ailesinde bu sınava girenler var. maç saatiyle de sınav bitim saati çok yakın. Bu maçın saati 16:00 olsa daha iyi olurdu sanırım.
Esasen kulüp hesabına toplu biçimde twitterdan bir öneri sunalım, YGS sınav kartı  olan kardeşlerimiz bu maça ücretsiz girebilsin
Ben ilk twiti atıyorum
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Maçla aynı gün YGS var
çoğu kişinin ailesinde bu sınava girenler var. maç saatiyle de sınav bitim saati çok yakın. Bu maçın saati 16:00 olsa daha iyi olurdu sanırım.
Esasen kulüp hesabına toplu biçimde twitterdan bir öneri sunalım, YGS sınav kartı  olan kardeşlerimiz bu maça ücretsiz girebilsin
Ben ilk twiti atıyorum

Aziz Yıldırım'dan bedava bir şey isteyeceğine canını iste... Onu verir, bedava girişe izin vermez.

Çevrimdışı vesely the best

• Üye
  • Yer: Konya
Sloukas neden yok?

Çevrimdışı exex

• Üye
Sloukas neden yok?

lig lisansı iptal edildi