Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 431612 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Ben bu yenilgiyi kabul etmiyorum içime sindiremiyorum...liderlik belki şampiyonluğun gittiği maç olabilir..karşıyakayı yenmeyen yok folloş olmuş takım son çeyreğe 10 sayı önde girip maçı veriyorsun..ne olursa olsun demekki deplasmanda karşıyaka ve gs yi yenemicez
« Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 17:08:21 Gönderen: selimiyeli »

Çevrimdışı exex

• Üye
Hayırlısı

Dixon 1 Pana 2 Karşıyaka deplasmanı  maç sonu kötü tercihleri

Çevrimdışı kursad2fun

• Üye
  • Yer: Bodrum
Mümkünse seneye Dixon hiç bir şekilde kalmasın bu takımda.. Adam resmen akıl tutulması yaşıyor maç sonlarında... Umarım EL'deki maçlarda benzer sinir krizleri yaşatmaz bize..

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
Vesely durumu nedir?

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Vesely'nin ciddi bir şeyi yok müjdesini duyarsam bütün sinirim geçer.

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
Süresi arttıkça saçmalayan bir booby var yorgunluktan.  Şu maçı Berk ile oynasak hem belki kaybetmeyeceğiz hem de booby'yi dinlendireceğiz neyse canları sağolsun

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
Ksk yi yenemeyen takim gs den deplasmanda kazanmasini beklemeyelim..
gecen sezonun kopyasi gercekten.Playoff da yine hayal kirikligi olmasin lütfen.
takim resmen mac seciyor.böyle yapacaklarsa sezon basindan söylesinler heveslenmeyelim

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Bence normal sezon konusuna gereğinden fazla takılıyoruz, bir önceki sene ikinci bitirdik ama şampiyon olduk, geçen yıl lider bitirdik ama normal sezonu 10 ya da 11 yenilgiyle dördüncü tamamlayan Karşıyaka şampiyon oldu.

Tek isteğim Nisan ayı ortasına sakatsız ve tüm oyuncuların formda olduğu bir şekilde girmemiz.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Vesely'nin ciddi bir şeyi yok müjdesini duyarsam bütün sinirim geçer.

1-2 hafta içinde takıma katılacak desinler o da yeterli.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
6 kişilik gs den sonra 3 yabancılı şu takıma kaybettik inanılır gibi değil.

Banvitte kaybetmişsin burda aynı hatalar ile maçı verdik lig için umudum yok geçen senede aynı ligi iplemez tavırlarımız devam ediyor.

Sloukas yeniden lige dahil edilmeli bobby nin andrew vari takımı baltalaması yetti. Kenan ile soner ile ufuk ile devamlı konuştu durdu maçı da verdi eliyle koçun bunu görüp rickye süre vermemesi de şaşırttı.

Yorulmadık yenildik dersin yok üstüne 2 sakatlık yaşamışsın leşlere küfür imkanı vermişssin sırf ZARAR bir maç daha. 
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Dixon'ı hemen astınız..Adam sezon başından beri neredeyse tek başına oynuyor orada...Sloukas bir var 6 yok..Rakiplerin hepsi tekme tokat dalıyor adama..Sonunda tükendi...Hoca da çok ısrar etti..KSK'nin baskısı da neden oldu buna belki de Ricky'yi de deneyebilirdi 4. periyodun başında...Play-off için kötü sonuç oldu...GS'nin şimdi kaybetmesini bekleyeceğiz...Yoksa yarı finalde gergin şovu izleriz küfür ede ede

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Koç nedense maç sonları Hickman'a süre vermiyor. Daçka maçında da o kadar süper oynamasına karşın son periyot hiç dönmemişti. Buna saygı duyarım ama Dixon bu kadar düzen dışı ve s.kinin keyfine göre takılırken sebebini de merak ediyorum.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
abi efes e banvit e kaybedin ama su orusbu cocuklari ksk ya kaybetmeyin lütfen ya

Çevrimdışı myildirim

• Üye
Bugüne kadar bu takım için yenildiğimiz maçlarda bile hiç bir şey söylemedim ama şu maçı şu şekilde kaybetmemiz tek kelime ile rezalet. Ligin en kötü form durumuna sahip, herkesten fark yiyen, 3 yabancıyla oynayan ve Kenan'ın bile neredeyse kariyer maçını oynadığı maçta ksk'ya yenilmek, üstüne gs'nin gerisine düşmek ve üstüne vesely'nin sakatlığı.. Allah belasını versin böyle işin.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Melih in boş 3 lükleri kaçırup 40 lık kerem in ve kenan attıklarını görünce çıldırıyorum