Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 431613 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Futbolda halimiz ortada avrupanın en iddialı takımı iken ligde şu it kopuk tayfasına laf söyletiyoruz insanın zoruna gidiyor.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı kursad2fun

• Üye
  • Yer: Bodrum
Guard pozisyonunda Bogdan/Hickman olsaydı yine kaybedebilirdik ama saçımızı başımızı yolmazdık eminim.. Hazır Mr.Sipahi kendini bulmuşken son 1 dakika kala maçı kafa kafaya getirebilirdik.. Belki hiç bir oyuncumuz mükemmel oynamadı ama Bogdan, Udoh, Barış gayet iyi katkı verdiler.. Bogdan da çok kritik 2 üçlük kaçırdı son çeyrekte ama billurları sağolsun diyorum, kızamıyorum.. Çünkü çok fazla kredisi var..

Çevrimdışı RUB

• Üye
  • Yer: Avşa
    • Captain_1907
Ben bu takıma istesem de bir türlü kızamıyorum. Evet bu maçı vermemeliydik  ama  kredileri sonsuz gözümde, tam sinirleniyorum karakter koydukları yaşattıkları güzel anlar geliyor sinirim geçiyor. Ayrıca lig maçlarına fazla takılmamak lazım.
Hepimiz ölelim FENERBAHÇE yaşasın!!!

Çevrimdışı ata771

• Üye
Yabancı sınırı varken dixon kalmasın yazmak saçma var mı ondan iyi alabileceğimiz bir türk maalesef yok anticin dönmesi kritik dixon için alan açmak lazım dixona çok sıkışık alanda oynamak zorunda kalıyor anticten sonra alan açılırsa rahatlar

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Kendi kendimize yenildik...
Dixon berbatti, melih bos atışları kaçırdı...datome devreye giremedi...kalinic allahlik zaten...
Veselyinin ciddi birşey gözükmüyor..dinlendirilir hafta içi...
Ama artik antic ve sloukas dan gına geldi...yahu artik oynayan yaa...nerdesiniz...

Gs nin gerisine dusmeyiz ligde...gs kaybedecektir....önümüzdeki 2 hafta düşme potasında ki anadolu deplasmanlari var ve sağ çıkamazlar o maçlardan bence...
ama liderlik şansımız bence çok azaldı..hem Efes yenilecek ekstra hem bizde 10 fark yapacağız..
Bundan sonra hata yapma luksumuz kalmadı ligde bence ilk 2 ve liderlik için.

Bu takim gerektiğinde ksk ve gs deplasmanlarindan galibiyet çıkarır bence ama konsantrasyonunu tam yapmalı..tıpkı el gibi...
Ne yazık ki lig maçlarını bence iplemiyoruz..
Koç bence iyi bir ayar verecektir tıpkı çekmece maçı sonrası gibi..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ama koçun kalinic-melih ve dixon bu halde iline hickman neden 2.yari kullanmadığını hic anlayamayacagim.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Vesely'nin durumu hakkında sağlıklı bilgi var mı?

Çevrimdışı franz392

• Üye
gs maçından sonra 2 kritik deplasmanımız vardı ve maalesef 2'sini de kaybettik. Yerli bir pivotumuz olsa bu kadar maç kaybetmezdik belki de.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907

Vesely'nin ciddi bir şeyi yok müjdesini duyarsam bütün sinirim geçer.

Aynen. Vesely sağlam dönsün yeter.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Maç sonu normal şekilde yürüdüğü söyleniyor

(EREN)

• Ziyaretçi
Saha avantajını verirsek Galasaray'ı Play-Offta geçme şansımız ,Euroleague şampiyonu olma şansımızdan daha düşük.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
Galatasaray ile deplasmanda yapacağımız her maça kafadan yenilgi yazmak, hele ki play-off serisinde tüm deplasman maçlarını kaybedeceğimiz düşüncesinin takıma da koça da ciddi bir haksızlık olduğunu düşünüyorum.

Son iki yıldır play-off serilerinde Galatasaray'ı 4-3 ve 2-1'le eledik, evet özellikle bir önceki sezonda seyircisiz maçta aldığımız yenilgi, geçen seneki çeyrek final serisinde beş kişilik takıma yenilmemiz rahatsız ediciydi ama gözden kaçırdığımızı düşündüğüm bir nokta var: O da bu serilerde her zaman deplasman galibiyetine ihtiyacı olan taraf Galatasaray'dı. Biz ise sadece kendi saha maçlarımızı kazanmamız halinde serileri kazanacak durumdaydık ve biraz da işin kolayına kaçtık. Nasıl olsa içeride yeneriz dedik ve her defasında yendik.

Çok ciddi sakatlık problemleri yaşamazsak ve geçen seneki gibi Euroleague sonrasında mental bir çöküş olmazsa sekizinci sıradan da girsek ligin bir numaralı favorisi biziz.

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
Vesely' hakkında doğru bilgiyi şimdi kulüpten sittinsene alamayız. Çok can sıkıcı bir durum.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aziz İSTİFA!!!

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Saha avantajını verirsek Galasaray'ı Play-Offta geçme şansımız ,Euroleague şampiyonu olma şansımızdan daha düşük.

Katılıyorum. Play off değil sadece ligde de orada yenemediğimiz unutuluyor.

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
  • Yer: istanbul
Ben bu mağlubiyete rağmen ligi galatasaraydan üstte bitirebileceğimizi düşünüyorum saçma yenilgiler almazsak çünkü galatasarayın kalan 9 maçının 5 i deplasmanda iç saha maçları da daçka  banvit karşıyaka telekom 9 maçta en az iki kayıp yaşayacaklardır asıl önemli olan bizim ne yapacağımız ve veselynin durumu tabii