Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 440173 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
mac onemli degil bence ama onemli olan; bu takim en guzel karsilamayi hakediyor ....

Daha iyisi gelene kadar en iyisi bu efsane kadro budur ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Skorun, sonucun bir kenara bırakılarak; takımı kucaklamanın, bağırlara basmanın olacağı bir karşılaşma olmasını diliyorum.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Biletler perşembe çıkıyor
Sarıtribün olacak yine

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
istanbulda olmayı en çok istediğim zamanlar bunlar işte...

Çevrimdışı CurvaNord

• Üye
  • Yer: Eskişehir-Kadıköy-Alanya
    • CurvaNord

aynen ya... >:(
Hasta Siempre Fenerbahçe...

Çevrimdışı mrkene

• Üye
en ucuz bilet 27,5 lira olarak açıklandı.. ne diyeyim bilmiyorum ki. hayır, pazar günü saat öğlen 4teki maç. bir şeyler ayarlayıp arkadaşlarımı da alıp gelmeyi düşünüyordum. ne bu fiyatlar yahu?? yazıklar olsun hakikaten yazıklar olsun.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
Bu maç şu an için Laboral maçından daha önemli
ligde konsantrasyonu kaybetmek peşinen şampiyonluğu GS/EFES e hediye etmek demektir
Koç farkında, inşallah oyuncu ve taraftar da farkeder
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne

Cok iyi anliyorum ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Biletler biraz pahalı mı acaba? Bir yandan ligdeki en büyük rakip, saat uygun, yani salon her türlü dolmalı. Ama sırf salon dolacak veya dolmalı diye BUNDAN SONRA HER MAÇ en ucuz yer 27, ilk kattaki en ucuz bilet 55 lira olacaksa maç izlemek lüks aktivite haline yavaş yavaş geliyor.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
Biletler saat kaçta satışa çıkacak?

Çevrimdışı anil7com

• Üye
    • anil10com
Biletler biraz pahalı mı acaba? Bir yandan ligdeki en büyük rakip, saat uygun, yani salon her türlü dolmalı. Ama sırf salon dolacak veya dolmalı diye BUNDAN SONRA HER MAÇ en ucuz yer 27, ilk kattaki en ucuz bilet 55 lira olacaksa maç izlemek lüks aktivite haline yavaş yavaş geliyor.

Sevgili başkan sağ olsun.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Fenerbahçe!

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
biletler satışta yarın genel satış, üst katlar kalmış sadece salon full çeker ;D
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
vallaha kesin 10 fark uzeri beklıyorum...15-17 gibi biter ama havayı bulursak hatta 20-22 civarına bile cekebiliriz...

liderlik gelecek...sonrasında 4 mac kalıyor hata yapmamız gereken..

antep (dep)
giresun
usak
trabzon (dep)

antep haric zorlanacagımızı zannetmiyorum..gerci istersek hepsini +15 e baglarız bence...kaldı ki bundan sonra rahatız..tum ılgımız lige olacak mayısın 8'ine kadar...o yuzden esasında su trabzon macını 27-28 nisanda oynarsak super oluer..erkenden cıkar aradan...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Biletler Gs ile oynadığımız maçın aynısı
Keşke biraz indirim olsaydı pahalı şu haliyle
Ama hak edenlere hak ettiği destek verilecektir.

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
arkadaşlar bir diğer sorunda şu. parasında falan değilim. ben senenin ilk yarısında zorunlu hizmetimden dolayı şırnaktaydım. 1 ay önce istanbula tayinim çıktı. kombine falan yok. 1. kategoriden bilet bakıyorum ilk  günden 1-2-3 tükenmiş oluyor. sonra istemeye istemeye 4. kategoriden alıyorum. sonra maça girince alt kata bi bakıyorum benim daha ilk günden yer bulamadığım 1. kategorinin yarısı boş.  passolig gibi bir sistem olsa ticketbis tarzı bir yerden kombinesi olandan bilet transferi yapacağız ancak biletixli sistemde kombinesi olan arkadaş maça giderse eyvallah gitmeyince tribün boş. ,  aslında hastanelerdeki gibi sistem olmalı. MHRS sistemi.MHRS randevusunda internetten randevu almanız yetmiyor hastanenin kayıt kısmına gidip randevunuzu aktif hale getirmeniz gerekiyor. o zaman randevu aldığınız zamanda muayene hakkını elde etmiş oluyorsunuz.örneğin fenerbahçe efes maçı diyelim. 21,04,2016da biletler satışa çıkacak . atıyorum 18-21 nisan arası kombinesi olanların etkinliğe katılımlarını aktif etmeleri gerekiyor. biletix yada fenerbçe.org üzerinden bi bölüm açılır. geleceklerin o kısma girip kombinelerini o maç için aktif hale getirmeleri gerekir. bir nevi uçaklardaki check-in gibi. sonra kalan koltuklar da genel satışa çıkacak . hem kulüp de karlı çıkar. zaten kombinesi olan adamdan parasını almışsın. kombineli gelmez ve o koltuk başka birine satılırsa bir koltukran 2 bilet kazanmış oluyorsun
« Son Düzenleme: 21 Nisan 2016, 20:09:49 Gönderen: guraygun »