Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 440213 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
maç 9 mayıs..

seyircisiz..

Birde baska sehirde olsa tam olurdu ... orada olabilecek bir sacmalikla takimin moralini bozmazlar umarim ...

Yani felaket senaryosu belki ama ... yani umrumda olmayan takim ve umrumda olmayan bir mac icin euroleague i riske edecek birsey olmaz umarim ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
4-7-9 mayıs.. nba fikstürü gibi oldu..

4 ve 7 si kendi evimizde o yüzden bence iyi oldu.. takım da Fİnal 4 öncesi ritmini kaybetmemiş olur.. görece zor maçlar olacaktıur..

9 trabzona uçarız.. hemen ertesi günü döneriz sonra Berlin'e gideriz..
zaten takım bu sene zorlu maratona ve yoğun programa da alıştı :)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
4-7 macları evimizd eoldugundan problem yok..
9 unda olacak macta hem seyircisiz olacak hemde belki formalite oalcagından antreman havasında gececektir..bence 9 aksamı doneriz...bir rejenerasyon idmanı sonrası 10 aksamı yola cıkarız berline...11-12 berilnde antreman...

zaten ts'de yabancılar playoff sanları d akalmadıgından kacabilirler biile bizim mactan once...yad amaca asılmazlar..antreman havasında alırız bence  macı..

bizim dikkat ememiz gereken mac royal antep macı..hata yapmadan evimizdeki 2 maca cıkıp 3 te 3 yapmalıyız..stres olmadan en kotu lig 2.ligi cebe girmeli..
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 15:38:21 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
bu arada 9 u icin remsi acıklama geldi mi? son hafta macları ayın 7 si oldu dimi?

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Bu Hafta içi Boş neden oynatmadılar?
HaBaBaM GüM GüM GüM

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Yılmaz abi bizi muhattap almıyor musun .. bizim açıklamalarımız da resmi açıklama sayılır...

kırıldım
god damn it..

• Üye
bu arada natep macımızı bari ayın 30 una cekselerdi...neden ayın 1 ınde...sacma sacma isler...
deplasmandan donecegiz 4 unde maca cıkacagız...bu hafta ici macımız yok neden 30'unda oynamıyoruz..

umaırm bir gun one cektirirler..antep te ister sonucta...4 unde macları var onlarında..

nasıl federasyon bu anlamadım...

umarım biz basvururuz bir gun one cekmek icin..hem mac aralarını acarız..
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 15:47:33 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
Yılmaz abi bizi muhattap almıyor musun .. bizim açıklamalarımız da resmi açıklama sayılır...

kırıldım
god damn it..

resmi olarak senden transfer haberi bekliyorum ama vermiyorsun abicim...:)

bu arada su biletten haber gelse de ucak bileti alsam artık...off off..beklemekten yoruldum...leipzig uzerinden gelecegim herhalde ben persembe oglen..ama once bilet... :) aha bilet buldum persembe oglen tegel'e...salla leipzig'i...
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 15:53:37 Gönderen: Vanguards of FB »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
ya abi ....

şu bilet uçak vs işinmi neden 5 6 au önceden halletmiyorsunuz ..

cidden sonra boş yere yoruluyorsunuz

• Üye
ya abi ....

şu bilet uçak vs işinmi neden 5 6 au önceden halletmiyorsunuz ..

cidden sonra boş yere yoruluyorsunuz

bu arada bi bu ucakların ınısınden 1 saat geri cekiyoruz dimi varıs saatı olarak..
13.50 iniyorsa oraya gore 12.50...yani mac saatine 5 saat kala oradayız..yeter herhalde..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
aynen öyle yılmaz abi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
rabzonspor Medical Park - Fenerbahçe karşılaşması ile ilgili duyuru
Spor Toto Basketbol Ligi’ni 26. Haftasında 16 Nisan 2016 tarihinde oynanması gereken Trabzonspor Medical Park –Fenerbahçe takımları arasındaki müsabaka Fenerbahçe takımımızın Euroleague çeyrek final müsabakalarının 5 maç üzerinden oynanabileceği düşüncesi ile Lig bitimi sonrası 9 Mayıs 2016 tarihine ertelenmişti. Ancak Fenerbahçe takımımız ilgili Euroleague çeyrek final müsabakaları serisini 3 maç üzerinden tamamlaması münasebeti ile,lig takvimindeki ilk uygun zamanın değerlendirilmesi karar verilmiştir.

Basketbol Süper Ligi Yönetim esasları yönergesinin 15.6.1 maddesi ne uygun olarak Spor Toto Basketbol Ligi’ni 26. Haftası erteleme müsabakası olan Trabzonspor Medical Park – Fenerbahçe müsabakası 28 Nisan 2016 Perşembe günü saat 17:30 da oynatılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

hakan abi gördüğü zaman tarih kısmını da düzeltir..

• Üye
28 nisan doğru secim..iyi oldu...royal maçı da ayin 1 inde, 4 unde giresun, 7sinde usak..iyi oldu..3 günde 1 mac iste

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 18:01:39 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
7 sinde işimiz biter adam gibi hazirlaniriz 8 inden itibaren

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Aklın yolu birmiş. En mantıklısı bu hafta oynamaktı. Perşembe akşamı...

NTV Spor yayınlıyor.
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 22:04:41 Gönderen: Hakan Yaman »