Gönderen Konu: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 446269 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Ligi / 2015-16 Sezonu - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #2325 : 30 Mayıs 2016, 15:19:18 »
Maç kesin seyircisiz...Cezanın kaç maç olacağı belli değil sadece..Ama Gs tarafı büyük baskı yapıyor federasyona şu an...ama sadece hükümet kurtarabilir onları... eğer politik baskı gelmezse maç seyircisiz...
NOT: Bu arada gsliler harıl harıl çalışırken, bizim yönetim yine lay lay lom...aradığımız yöneticiler fbtv'ye konuşuruz sadece diyolar...Aziz Yıldırım'dan zaten ses seda yok... yani kulüp Allah'a, takım Obra'ya emanet...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2326 : 30 Mayıs 2016, 15:22:29 »
ben de sakin kafayla dusundum ve yine ayni fikirdeyim, insallah 5. maca kalir seri ..polis şapkası da kurtarmaz bu kez ergin'i.

Maalesef Ülker Sports Arena'da öyle bir tribün yok. En ateşli yerinde Kerem'lerle, Özkan'larla beraber biz vardık. Orada bile Kerem'e (sensiblex) beni kasten söylemiş ve rahatsızlık ifade etmişler: "... bu arkadaş yeni mi? Çok fazla agresif" gibi şeyler... Devre arası su almak için çıktığımız koridorda söyledi. Oysa mesela 2008'de Antalya'da düzenlenen Türkiye Kupası maçlarında sergilediğim atraksiyonun yarısı bile değildi. Hele kaybettiğimiz Banvit maçı sonrası tribüne işaret çeken Arthur Long'un üstüne atlamaya çalıştığım bir sahne vardır ki, güvenlikçiler havada belimden yakalayıp sürüyerek götürmüşlerdi. Bıraksalar iki metrelik aygır beni parçalayacak. :D Düşünün ki, kendi evimizde ve üstelik Galatasaray maçında, sadece Datome'ye haksız bir hücum faul çalan hakeme yönelik söylediğim bir kaç masum (!) ifade hemde bizim tribünü rahatsız etmiş. Öyle sin kaflı şeyler de değildi yani.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #2327 : 30 Mayıs 2016, 15:31:21 »
Kimse kurtaramaz.. Nasıl kurtaracaklar..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2328 : 30 Mayıs 2016, 15:41:48 »
hükümet bakanlar devreye girerse ceza seneye kalır..vs vs...burası türkiye Murat biliyorsun işte

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #2329 : 30 Mayıs 2016, 15:45:13 »
Seneye ertelenirse ceza ödül olur. İ.B.B Uşak Ted gibi maçlarda olacaksa ne anladık bu cezalardan?
FENERBAHÇE

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #2330 : 30 Mayıs 2016, 15:50:30 »
hükümet bakanlar devreye girerse ceza seneye kalır..vs vs...burası türkiye Murat biliyorsun işte

Öyle bir yönerge yok abi.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2331 : 30 Mayıs 2016, 15:56:24 »
Öyle bir yönerge yok abi.

Murat ne yonergesi ya ... resmi bir yazi yazak kadar kafayi yediklerini sanmam... yaziyla degismeyecek karar ... sazla sozle yaparlar yaparlarsa ... ceza kararini gec cikarirlar vs ... yol yontem mi yok bugune kadar gormedigimiz ...

Baksana hemen tehtidlere baslamis Topsakal denen herif... Yok seyircisiz olursa maca cikmayabilirlermis vs ... cikmayin ulan ... sanki ilk kacisiniz olacak .... korkak ib..ler

PS:ayni adam di forma degistirme faciasindaki .... iki genc basketbolcunun hayatini karartan.....
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2016, 15:58:33 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #2332 : 30 Mayıs 2016, 15:58:03 »
Murat ne yonergesi ya ... resmi bir yazi yazak kadar kafayi yediklerini sanmam... yaziyla degismeyecek karar ... sazla sozle yaparlar yaparlarsa ... ceza kararini gec cikarirlar vs ... yol yontem mi yok bugune kadar gormedigimiz ...
Daha öncede olmuştu. 1 saat kala çıkarırlar.. Geçen sene olmadı mı?

Yani ceza kesin.. Harun Erdenay maalesef kıvıramaz
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2333 : 30 Mayıs 2016, 16:44:54 »
cıkmasınlar da euroleague sunlara bir ceza bindirsin..

ben sahsen cıkmasınlar istiyorum..aynı kafada devam etsinler..

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2334 : 30 Mayıs 2016, 16:59:44 »
Açıklama yapmış kulüp

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=50770

Aslında her zamankine benzer şeyler söylenmiş, fazla da ilgimi çekmedi ama Galatasaray'ın Euroleague ihracından bahsetmişiz. Bilen var mı işin aslını?

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2335 : 30 Mayıs 2016, 17:20:33 »
cıkmasınlar da euroleague sunlara bir ceza bindirsin..

ben sahsen cıkmasınlar istiyorum..aynı kafada devam etsinler..
aynen s...n gitsinler ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2336 : 30 Mayıs 2016, 17:30:45 »
Maalesef Ülker Sports Arena'da öyle bir tribün yok. En ateşli yerinde Kerem'lerle, Özkan'larla beraber biz vardık. Orada bile Kerem'e (sensiblex) beni kasten söylemiş ve rahatsızlık ifade etmişler: "... bu arkadaş yeni mi? Çok fazla agresif" gibi şeyler... Devre arası su almak için çıktığımız koridorda söyledi. Oysa mesela 2008'de Antalya'da düzenlenen Türkiye Kupası maçlarında sergilediğim atraksiyonun yarısı bile değildi. Hele kaybettiğimiz Banvit maçı sonrası tribüne işaret çeken Arthur Long'un üstüne atlamaya çalıştığım bir sahne vardır ki, güvenlikçiler havada belimden yakalayıp sürüyerek götürmüşlerdi. Bıraksalar iki metrelik aygır beni parçalayacak. :D Düşünün ki, kendi evimizde ve üstelik Galatasaray maçında, sadece Datome'ye haksız bir hücum faul çalan hakeme yönelik söylediğim bir kaç masum (!) ifade hemde bizim tribünü rahatsız etmiş. Öyle sin kaflı şeyler de değildi yani.

Yok tabii.  Real Madrid maclari disinda, adam gibi tezahurat yapilan bir mac da olmadi. 

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2337 : 30 Mayıs 2016, 17:32:25 »
Maç %99 seyircisiz olur.Bu kadar kepazelikten sonra, hakemler soyunma odasına gittikten sonra seyircisiz cezası çıkmazsa daha büyük kepazelik olur.
Play-off eşleşmeleri belli olmadan da demiştim, G.Saray'ı her türlü eleriz sıkıntı yok ama final öncesi psikolojik olarak çok yıpratır derbi atmosferi diye.Nitekim de öyle oluyor.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2338 : 30 Mayıs 2016, 17:46:19 »
Açıklama yapmış kulüp

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=50770

Aslında her zamankine benzer şeyler söylenmiş, fazla da ilgimi çekmedi ama Galatasaray'ın Euroleague ihracından bahsetmişiz. Bilen var mı işin aslını?

Enteresan bir yorum olmuş, bizim yönetimi bilmesem bir bildikleri vardır diyeceğimde...
Aslında her zaman gs ile rekabetin bizi daha yukarıya çıkartacağına inanırım ama sırf 3 temmuz döneminde yaptıklarından sonra böyle birşeye vesile olabilirsek yüreğime su serpilmiş olur.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2339 : 30 Mayıs 2016, 19:16:55 »
ceza 20.15'te tbf sitesine konacak..ama ser verip sır vermiyolar..sabah konuştuğumuz disiplin kurulu üyesi kesin seyircisiz demişti..bakalım ne çıkacak