Gönderen Konu: Fenerbahçe Grundig Lig Maçları (2015/16 Sezonu)  (Okunma sayısı 96835 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Fenerbahçe için en ciddi rakibin Eczacıbaşı olacağını düşünüyorum. Vakıfbank ta şuan için roller belli. Kimin gitar çalacağı , kimin şarkı söyleyeceği vs herşey belli. Teoriyi pratiğe çevirme olanakları ve zamanlamaları bakımından Eczacıbaşı takımına göre daha öndeler.

İyi takımlar. Ama yalnızca o kadar. Ötesi yok.

Eczacıbaşı ise tam bir yapboz durumunda. Doğru parçaları bulmuşlar ama henüz yerleştirme aşamasındalar. Şuan için durumu idare ediyorlar. Ama roller tam oturunca çok iyi bir takım olacaklar. En büyük sıkıntıları Larson'un çaprazında kimi oynatacakları. Manşeti dolayısıyla Neriman sos veriyor. İşte bu noktada çok iyi geçirdikleri transfer sezonunda basit bir hata yaptılar. Kadrolarında manşetine güvenecekleri yerli bir smaçöre yer vermediler. Güldeniz bu konuda ilaç olabilirdi. Ya da Boskovic-Larson-Marcon üçlüsü.

Kısacası burada belirleyici nokta Neriman veya onun yerine oynayacak oyuncunun manşet performansı olacak. Eğer burada rakiplerine mağden sunacak çapta bir zaafiyete düşmezlerde çok ama çok iddialı olacaklardır.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Ynt: BVL 3. Hafta Fenerbahçe Grundig - İlbank 24.10.2015 (17.00)
« Yanıtla #46 : 19 Ekim 2015, 20:51:13 »
Oradayız,hallederiz,sıkıntı yok. ;)
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

hmetin

• Ziyaretçi
Besim Hocam

Ben cok teknik analiz anlamam.Benim dusuncem net Ecz. kura sansı ile bala CL aldı.FB yi CL den edecek tek takım Vakıf idi.Ve kotu perf. ve hakem kararları ile elendik.Aynı Ecz. ise Volero gibi bir takıma altın sette 7-2 gerideyken Mammadova'nın muhtesem perf. ile zar zor eleyerek F4 yaptılar.Belki de hayatlarının macını oynarak yıllar sonra tek Vakıf galibiyeti ile CL aldılar.Gecen senede alamazlardı.Ama kura sansı yanlarındaydı.Aynı Ecz. Play Off ta 6 macta da dokuldu.En ufak direncleri yoktu ve her sene oldugu gibi gecen sene de kırılgandılar.3 sene bilmem kac gundur FB yi yenemiyorlar.Takımın %50 si 70 i Dela Cruz mus.Digerleri zerre varlık gosteremedi.

Ecz.'da kadro degismeyecek.Sadece Asuman as pasor olup Boskovic ilk 6 oynarsa birseyler degisirse degisecek.
Asuman-Poljak-Busra-Neriman-Larsson-Boskovic-Dilara Molly de +1 olacak.Gulden,Neslihan da kenardan gelecek.Bu kadro ile oynayıp Boskovic cosarsa Ecz. birseyler degisebilir.Yoksa birsey olmayacak.

Keske biz de olsa dedigim 3 oyuncu var.Naz,Rasic,Boskovic onun dısında secme sansım olsaydı Mihajlovic yerine Rahimova olabilirdi.Naz bence Turkiye'deki tek pasor , 1.5 pasor var yarımı da Asuman, Naz'ın olusu bile digerlerinden iyi kotu diyorsun 2 pas atıyor,muhtesem dublaja giriyor,kafasına kafasına topu gomup blok yapıyor.Saf bir pasor olarak dusunmemek lazım gorusundeyim.Sheilla adeta gitsin diye hersey yapıldı.Bna ragmen kaldı.Gecen sene oynadıgı 2 mac var CL FB macları onun dısında bos smacları bloksuz dısarı vuran,devamlı cizgiye basan bir Sheilla vardı.Sloetjes net olarak Sheilla'dan daha iyi pas yuksek geldigi an super sayılar alıyor.Verdigi katkı Sheilla'dan cok daha fazla,Bujis adeta piyangodan cıktı.Ben bu kadar perf. beklemiyordum.10 tane Vasilova yapar.Hill de cok buyuk katkı verecek.Cansu Guldeniz roluna girmis.Melis de ilerleyen maclarda kullanılacaktır.

Vakıf'ta hırsta,umutta,istekte hepsi var.Ecz. da ise hicbiri yok.Calderon neden alındı.Zerre mantık bulamıyorum.Adam fantazi yapıp Kubra Kegan,Sermin vs pasor varken Neslihan'ı pasor olarak oynatıyor.ustelik de 8 sayı falan kalıyor setlerde, daha 10. sayıda girdi girer girmez cift vurus calındı,dogal olarak dublaj,savunma,pas sırıtıyor.Zaten yapsa anormal olurdu.Sonuc olarak Boskovic'i 6'ya monte ederlerse ve cok buyuk oynarsa bir sansları var.Onun dısında ben zerre umut gormuyorum.Olursa burada her turlu elestiriye hazırım.Uzak ara en kotu ortalara sahip takım ben Poljak'ı cok muthis bulmuyorum,Busra hic begendigim bir orta degil,Ceylan'ın zaten yuzune bakan yok.Biz de ise Eda,Dicle,Ergul iyi kotu hepsinden belli bir verim alıyorsun.Tek kazanc Hande Baladın...

Ecz. icin Boskovic'in ilk 6 olup dokturmesi,kura sanslarının yine yanlarında olması ve senede 3-5 mac oynayan Larsson'un yine o macları finallere denk getirmesi lazım, FB-Vakıf olursa bilemem ama FB-Ecz. eslesmesi olursa finaller FB-Vakıf arasında olur.

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #48 : 24 Ekim 2015, 16:14:30 »
12 Numara .org- @12numaraorg

Türkiye Voleybol Federasyonu (@TVForgtr), Fenerbahçe düşmanlığını artarak sürdürmeye devam ediyor...
Kulübümüzden ayrılan Arslan Ekşi'nin babası Mehmet Ekşi ve Aydınlar'ın tayfasından olan Akif Üstündağ büyük bir hadsizlik örneği sergiliyor.

Bugün yaşanan olay ise, Fenerbahçe Düşmanlığı'nın hangi boyutlara geldiğinin net bir kanıtı olmuştur.
Fenerbahçe Grundig'in maçını yayınlayacak @fbtvcomtr ekibi, Akif Üstündağ ve Mehmet Ekşi'nin saldırgan tutumuyla engellenmek isteniyor.

Akif Üstündağ, Aydınlar'ın TFF Yönetim Kurulu'nda yer aldıktan sonra şimdi Voleybol Federasyonu'nda Fenerbahçe düşmanlığı yapmaktadır.
Arslan Ekşi'nin babası Mehmet Ekşi'nin bu akılalmaz tutumu, Camiamızada en ağır şekilde yanıtını mutlaka bulacaktır.

Yayın talimatlarına ve resmi yazışmalara rağmen, FBTV'ye yayın yaptırmamaya çalışan Akif Üstündağ ve Mehmet Ekşi'yi kınıyoruz.
Fenerbahçe'nin büyüklüğünü sizlere de hissettirmesini biliriz Akif Üstündağ ve Mehmet Ekşi. Az sabredin
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2015, 16:14:52 Gönderen: exex »

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #49 : 24 Ekim 2015, 16:58:46 »

FBTV de yayın başladı.

Ezgi Dilik maça başlıyor.  :)

Ezgi - Mihajlovic - Şeyma - Bosetti - Ergül - Harmotto ve Gizem ile başlıyoruz.
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2015, 16:59:24 Gönderen: Anka »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #50 : 24 Ekim 2015, 17:18:44 »

1. set 25-12
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #51 : 24 Ekim 2015, 17:46:33 »

2. set 25-16
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #52 : 24 Ekim 2015, 18:11:23 »

3. set 25-11

Beklenildiği gibi kolay bir maç oldu.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
BVL 4. Hafta Vakıfbank - Fenerbahçe Grundig 31.10.2015 (14.00)
« Yanıtla #53 : 24 Ekim 2015, 18:46:26 »

Ligde 4. maçımız;

31 Ekim Cumartesi

14.00 Vakıfbank - Fenerbahçe Grundig   Ntvspor  Canlı

Ligde 3 maçımızı da kazandık ve lideriz.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: BVL 4. Hafta Vakıfbank - Fenerbahçe Grundig 31.10.2015 (14.00)
« Yanıtla #54 : 24 Ekim 2015, 18:53:04 »
tüh yolda olacam seyredemicek

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
« Yanıtla #55 : 24 Ekim 2015, 19:19:51 »
Oradayız,halletmeye çalışacağız,eğer bu maçı da alırsak artık tek rakibimiz Eczacı olur artık.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #56 : 24 Ekim 2015, 20:13:20 »
Eczacının şu ana kadar hali pek iç açıcı değil.
5 maçtır yeniyoruz bunları. 6'lıyı buluruz umarım.

Çevrimdışı cihatc

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #57 : 25 Ekim 2015, 17:35:42 »
Eczacının şu ana kadar hali pek iç açıcı değil.
5 maçtır yeniyoruz bunları. 6'lıyı buluruz umarım.

Geçen sene play-off'ta şampiyonluğu garantiledikten sonra yedeklerle çıktığımız maçı kaybetmiştik maalesef. Hiçbir değeri yok ama istatistik işte  >:(
« Son Düzenleme: 25 Ekim 2015, 17:36:09 Gönderen: cihatc »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #58 : 25 Ekim 2015, 17:42:49 »
Geçen sene play-off'ta şampiyonluğu garantiledikten sonra yedeklerle çıktığımız maçı kaybetmiştik maalesef. Hiçbir değeri yok ama istatistik işte  >:(

Yok Ezcacıya yenildik. Ben Vakıf'a karşı diyorum. 5 maçtır yeniyoruz Vakıf'ı.
« Son Düzenleme: 25 Ekim 2015, 17:44:07 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
« Yanıtla #59 : 26 Ekim 2015, 09:21:29 »
Oradayız,halletmeye çalışacağız,eğer bu maçı da alırsak artık tek rakibimiz Eczacı olur artık.

Dede biletler yine Burhan Felek gişesinden mi alınacak? Kısmetse gelmeyi düşünüyorum.
Kuşandık sarı laciyi