Besim Hocam
Ben cok teknik analiz anlamam.Benim dusuncem net Ecz. kura sansı ile bala CL aldı.FB yi CL den edecek tek takım Vakıf idi.Ve kotu perf. ve hakem kararları ile elendik.Aynı Ecz. ise Volero gibi bir takıma altın sette 7-2 gerideyken Mammadova'nın muhtesem perf. ile zar zor eleyerek F4 yaptılar.Belki de hayatlarının macını oynarak yıllar sonra tek Vakıf galibiyeti ile CL aldılar.Gecen senede alamazlardı.Ama kura sansı yanlarındaydı.Aynı Ecz. Play Off ta 6 macta da dokuldu.En ufak direncleri yoktu ve her sene oldugu gibi gecen sene de kırılgandılar.3 sene bilmem kac gundur FB yi yenemiyorlar.Takımın %50 si 70 i Dela Cruz mus.Digerleri zerre varlık gosteremedi.
Ecz.'da kadro degismeyecek.Sadece Asuman as pasor olup Boskovic ilk 6 oynarsa birseyler degisirse degisecek.
Asuman-Poljak-Busra-Neriman-Larsson-Boskovic-Dilara Molly de +1 olacak.Gulden,Neslihan da kenardan gelecek.Bu kadro ile oynayıp Boskovic cosarsa Ecz. birseyler degisebilir.Yoksa birsey olmayacak.
Keske biz de olsa dedigim 3 oyuncu var.Naz,Rasic,Boskovic onun dısında secme sansım olsaydı Mihajlovic yerine Rahimova olabilirdi.Naz bence Turkiye'deki tek pasor , 1.5 pasor var yarımı da Asuman, Naz'ın olusu bile digerlerinden iyi kotu diyorsun 2 pas atıyor,muhtesem dublaja giriyor,kafasına kafasına topu gomup blok yapıyor.Saf bir pasor olarak dusunmemek lazım gorusundeyim.Sheilla adeta gitsin diye hersey yapıldı.Bna ragmen kaldı.Gecen sene oynadıgı 2 mac var CL FB macları onun dısında bos smacları bloksuz dısarı vuran,devamlı cizgiye basan bir Sheilla vardı.Sloetjes net olarak Sheilla'dan daha iyi pas yuksek geldigi an super sayılar alıyor.Verdigi katkı Sheilla'dan cok daha fazla,Bujis adeta piyangodan cıktı.Ben bu kadar perf. beklemiyordum.10 tane Vasilova yapar.Hill de cok buyuk katkı verecek.Cansu Guldeniz roluna girmis.Melis de ilerleyen maclarda kullanılacaktır.
Vakıf'ta hırsta,umutta,istekte hepsi var.Ecz. da ise hicbiri yok.Calderon neden alındı.Zerre mantık bulamıyorum.Adam fantazi yapıp Kubra Kegan,Sermin vs pasor varken Neslihan'ı pasor olarak oynatıyor.ustelik de 8 sayı falan kalıyor setlerde, daha 10. sayıda girdi girer girmez cift vurus calındı,dogal olarak dublaj,savunma,pas sırıtıyor.Zaten yapsa anormal olurdu.Sonuc olarak Boskovic'i 6'ya monte ederlerse ve cok buyuk oynarsa bir sansları var.Onun dısında ben zerre umut gormuyorum.Olursa burada her turlu elestiriye hazırım.Uzak ara en kotu ortalara sahip takım ben Poljak'ı cok muthis bulmuyorum,Busra hic begendigim bir orta degil,Ceylan'ın zaten yuzune bakan yok.Biz de ise Eda,Dicle,Ergul iyi kotu hepsinden belli bir verim alıyorsun.Tek kazanc Hande Baladın...
Ecz. icin Boskovic'in ilk 6 olup dokturmesi,kura sanslarının yine yanlarında olması ve senede 3-5 mac oynayan Larsson'un yine o macları finallere denk getirmesi lazım, FB-Vakıf olursa bilemem ama FB-Ecz. eslesmesi olursa finaller FB-Vakıf arasında olur.