Gönderen Konu: Ekpe "Nightmare" Udoh  (Okunma sayısı 152367 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

  • Üye
  • Yaş: 40
  • Yer: Londra
  • İleti: 3628
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Ekpe "Nightmare" Udoh
« Yanıtla #570 : 26 Temmuz 2017, 02:17:24 »
Tamamen icten kendi dusuncemi yazmak istedim.Ben kendimi bildim bileli FB taraftarayım.Dusturum Basit FB yi satanı ben de satarım.Ben taraftarım maddi hicbir kazancım yok.Sevinme,kızma,uzulme hakkım bence var.

Ekpe Udoh arkadas 29 yasında bize geldi.Bize gelene kadar da NBA de havlu sallayan,sakatlıklardan kurtulamamıs,Hido nun da,Yoneticilerin de dedigi gibi kenarda bekleyen biriydi.Adamı 30 yasında yıldız yaptık.Devamlı demecler, FB yi cok seviyorum,İstanbula asıgım,omur boyu burda kalmak isterim vs
Sonra ne yaptı.Cekti gitti.Ne icin NBA de 2 pivotun arkasında 3. pivot olmak icin ha durust olsaydı tek istegim NBA kapak atmak,para onemli degil,oynamaktan yoruluyorum.Yedek beklemeyi ozledim falan dese sorun olmazdı.Sen alay eder gibi Fb ye asıgım deyip sonra yarı fiyatına 3. pivot olmak icin basip gidiyorsun.Eminim burada yazanlardan da evde cok saydıran vardır.Ayrıca benim avatarlarım da Udoh bosuna koymadık.Ama sen boyle dalga gecer gibi cekip gidersen tepki de son derece dogaldır.Umarım takımı da kendi de bireysel olarak berbat bir sezon gecirirler.Asla da bir daha FB forması ile gormek istemem.

Kalinic de 2. ye benzer acıklamaları yapıyor.Hangi Sırp 2 ay bedavaya calısırmıs.Bırak 2 ay 1500 sene calıssalar senin 1 senede kazandıgını kazanamazlar.Adamlara Dunya buy out veriyorsun.Deli paralar veriyorsun.Dunyanın en guzel tesisinde en guzel sehrinde oynuyorsun.Maasın 2 katına cıkıyor.Bir de boyle acıklamalar yapıyorlar.

Cogu takım ya anlasma yapıyor ya ozel ucak kiralıyor onlar da bos durmuyorlar.Aaron Jackson'un dedidigi dogrudur yanlıstır bilemem.Ama CSKA yeni anlasma teklif etseydi,Efes butceyi kısmayıp iyi para verseydi Jackson EL de devam ediyordu.Biraz da bu oyuncuların yetisme tarzı ile ilgili diye dusunuyorum.Bir oyuncu icin Popovic bana esrarı bırakmazsan seni oynatmam dedi diye roportaj verdi.Bazılarına o yasantılarını bırakmak da zor geliyor olabilir.

Bjelica Avrupa'nın Kralıydı.Avrupa'da Kral olmak yerine NBA de vasat olmayı tercih etti.Acıkcası sporcu olsam 1 sene icin bende NBA de ynamak isterdim.Butun sehirlerini gezip ustelik mac atmosferinde gezmek icin bazıları hep orada olmak isteyebilir.Sen takımımı seviyorum,Avrupa'da oynamak istiyorum dersen taraftar da tepki gosterir.Senin o hakkın varsa taraftarın da var.
Ne yapıyor Bjelica sıradan,vasat bir oyuncu oldu.Ama rol oyuncusu olmaya alıstım diye kapagı attık kalabildigim kadar kalayım diyor.NBA de Er Meydanı Play Off derler.Ginobili,Parker,Nowitzki dısında Play Off da oynayan kim var?Hepsi 82 mac oynayıp Play Off u TV den izliyor.Ben iddiasız olmayı kabul edemem.4-5 Kupa kazanmak varken isterse 20G alalım hem bol bol gezeriz bana uymaz.Bojan Bogdanovic NBA in en kotu 2-3 takımından Nets de oynadı.Bogdan da en kotu takımlarından birine Kings'e gitti.Bundan sonra ne yaptıkları beni zerre ilgilendirmiyor.Umarım hicbiri ile de bir daha yollarımız kesismez.

Sergio Llull'a da helal olsun.Karakterli adam NBA beni alacaksa 12M buy out oder diye madde koyduruyor.Llull NBA e gitse bile kimse tepki gostermez.Adam klubunu ihya etmeyi dusunuyor.
Ayrıca NBA Avrupa'yı oldurmeye calısıyor.Ama bana gore bazı noktalarda Avrupa'nın tırnagı etmez.Sonsuza kadar da etmez.NBA de para var.Ama kalite tartısılır.Charles Barkley 4 takımın oldugu,herkesin oynadıgı berbat bir lig demisti.Koc kalitesi dusuk bir Obra bir Trinchieri ayarında koc bence yok.Sacmasapan kurallar var.Adam bariz yuruyor devam, adam savunmacı yere dustukten sonra ona temas etmeye yırtınıyor 3 atıs,dakika bası mola, sadece Defence Defence diyen hicbir zaman Avrupa seviyesine cıkamayacak bir seyirci,kim hangi draftı alırsa alsın belli takımların Lakers,Celtics,Spurs son yıllarda da GSW,Clv. var.Ayrıca bir oyuncu 1 sene oynasa ve 1 daha kenarda yatsa bile 7 yıl 100 luk kontratı kaptıysa o parayı pasa pasa odeyecegin bir sistem misal Omer Asık yıllardır birsey oynadıgı yok ama kontratı var.Yani bana Avrupa Basketbolunun verdigi zevkin yarısını vermiyor.1m dagıtan EL yi 100 kere tercih ederim.Ama para ile Arupa'da basketbolu oldurmeye calısıyorlar.

Sonuc olarak Udoh bence tepkiyi hak ediyor.İsteyen over isteyen elestirir.



Verdigin ornekler isabetli olsa eyvallah diyecegim bir raddeye kadar, ama hepsinde ciddi kusurlar var.  Mesela Sergio Llull demissin.  Adam neredeyse basketbola Real Madrid'de baslamis; Ispanyol.  Udoh'tan veya bizde 1-2 sene oynayan baska bir oyuncudan ayni seyi beklemek hem saflik olur hem de bize buyuk basarilar kazandiran isimlere haksizlik teskil eder.
« Son Düzenleme: 26 Temmuz 2017, 02:17:52 Gönderen: Besim »

hmetin

  • Ziyaretçi
Ynt: Ekpe "Nightmare" Udoh
« Yanıtla #571 : 26 Temmuz 2017, 02:59:59 »
Besim kusurlu degil bilemem.Kendi fikrimi yazdım.
Llull ornegi takıma aidiyet acısından son derece onemli ve belki de tek ornek oldugu icin yazdım.Kimse bu paraları buy out olarak yazdırmaz.İsterse klupte dogmus olsun.Omer Asık gitti bizde yetisti.Yazdırdı mı 3M buy out mesela...
Udoh Fb de efsane olmak istiyorum gibi bir hava veriyordu.Taraftara bu son senem,tek hedefim NBA vs demiyordu.Bunu deseydi zaten herkes ona gore davranırdı.Adam 3. pivot olup yarı paraya oynamayı tercih etti.Ha bunu tercih ediyorsan tam tersi acıklamalar yapma insanlar da bosa umutlanıp,beklentiye girmesin.

Çevrimdışı Besim

  • Üye
  • Yaş: 40
  • Yer: Londra
  • İleti: 3628
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Ekpe "Nightmare" Udoh
« Yanıtla #572 : 26 Temmuz 2017, 12:29:29 »
Besim kusurlu degil bilemem.Kendi fikrimi yazdım.
Llull ornegi takıma aidiyet acısından son derece onemli ve belki de tek ornek oldugu icin yazdım.Kimse bu paraları buy out olarak yazdırmaz.İsterse klupte dogmus olsun.Omer Asık gitti bizde yetisti.Yazdırdı mı 3M buy out mesela...
Udoh Fb de efsane olmak istiyorum gibi bir hava veriyordu.Taraftara bu son senem,tek hedefim NBA vs demiyordu.Bunu deseydi zaten herkes ona gore davranırdı.Adam 3. pivot olup yarı paraya oynamayı tercih etti.Ha bunu tercih ediyorsan tam tersi acıklamalar yapma insanlar da bosa umutlanıp,beklentiye girmesin.

Iyi de bir seyi soylememis olmasi, onu istemedigi anlamina gelmez ki.  Bence Udoh'un durumunda, NBA'e gitme istegi her zaman vardi ama bunun cok dusuk bir ihtimal oldugunu biliyordu.  Bu yuzden, Fenerbahce'de kalmaya odaklanmisti.  Zaten, burada mutlu oldugunu ve Avrupa'da baska hicbir yere gitmeyecegini ima eden ifadeler kullandi.  Ne zaman ki, NBA uzak bir ihtimalden olmaktan cikip, bir realite haline geldi, o zaman ciddi maddi fedakarliklar yapip Utah'a gitti.  Bence en dogru karari verdi.  Ben de olsam ayni seyi yapardim. 

Udoh'un zaten NBA kovalayacagini yaklasik 1 ay boyunca biliyorduk.  Gelismeleri takip ettik.  Burada Cem'in onunla ilgili tonla mesaji var.  Ne yani NBA kovaladiktan sonra, hasbelkader teklif geldiginde reddedip, kalacagini mi varsayiyorduk?  Gereksiz hassasiyet gosteriliyor.  Ozellikle Sergio ornegi ile karsilastirmayi o yuzden isabetsiz buldum.  Adam Madrid'in bayrak adami ve Ispanyol.  Nisbetsiz bir karsilastirma olmus.

Çevrimdışı smith jr

  • Üye
  • Yaş: 30
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 5113
  • Cinsiyet: Bay
    • gfburakkk
Ynt: Ekpe "Nightmare" Udoh
« Yanıtla #573 : 27 Temmuz 2017, 00:43:39 »
Ayıp ettin ayıp. Ağustos oldu hala oyuncu bakıyoruz ulan senin yüzünden. Gitmeyeceğim muhabbeti yapmayacaktın. Benim gidişine lafım yok. Ama böyle gitmek olmaz. Bogdan gitmeyeceğim demedi asla, söyledi rüyasının NBA olduğunu işini tamamladı ve gitti yaşı da genç. Sen 30u devirmişsin sürekli beylik lafı ediyorsun gitmeyecek gibi, sonra kıytırık paraya kıytırık takıma gidiyorsun. Neymiş kendini ispatlayacakmış la olum kimin umrunda bu? Neyi ispatlayacaksın?? Aaaa 15 dakika süre alıyorum ben bi harikayım falan mı diyeceksin?? İnşşşşşalllh başarılı olamazsın. De ki evim orası özledim de istediğini söyle git ama sen yok olağanüstü teklif olmadan gitmem diyorsun vs.. Noldu Türk iken 2 ayda Amerikalı oldun da mı teklif gelince gittin. Ki memleket falan olayı da hikaye kendini tekrar gösterecekmiş beyimiz. Mücadelene kattıklarına herşeye saygım sonsuz ama seviyor muyum? hayır. İyi Dilekte bulunur muyum? Hayır.

Yüzüstü bırakıp gidene söylenecek söz şudur: Çıkarken kapıyı yavaş kapat ta zayıf olan karakterin etkilenmesin
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2017, 00:44:25 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı Murat

  • Üye
  • Yaş: 54
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 1607
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Ekpe "Nightmare" Udoh
« Yanıtla #574 : 27 Temmuz 2017, 09:31:20 »
Valla detayda küçük farklılıklar olsa da  muhtemelen genel olarak bir çoğumuzun durumu şu:  Mantığına bakıldığında/analiz edildiğinde,  Besimin son mesajında izah ettiği gibi bir netice makuliyet kazanıyor. Duygusal olarak da Smith Jr'ın izahatı satın alınıyor. En azından bende durum bu. O yüzden ne kızabiliyorum ne de çok normalmiş gibi karşılıyorum. Sanırım asıl bu durumun kaynağı bir çok arkadaşın mesajlarında vurguladığı, UDOH'un söylemlerinin maksadını aşması ve farklı bir beklenti oluşturması. Mesela, Vesely gitseydi tepki yine olurdu ama bu boyutta ve içerikte olmazdı sanırım. Neyse herhalde en iyisi ona ve yerine gelecek arkadaşa ve tabii ki takımıza başarılar dilemek.

Çevrimdışı Kutay

  • Üye
  • Yaş: 31
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 1206
  • Cinsiyet: Bay
    • kutay_erkan
Ynt: Ekpe "Nightmare" Udoh
« Yanıtla #575 : 27 Temmuz 2017, 10:07:59 »
Fikir jimnastiği yapalım: Udoh yerine 2 yıllık birini aldık o da iyi oynadı. Udoh da NBA'de tutunamadı ve önümüzdeki yaz gelmek istedi. İlk tepkiniz ne olur?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı lancelot

  • Üye
  • Yaş: 41
  • Yer: lefkoşa
  • İleti: 1214
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Ekpe "Nightmare" Udoh
« Yanıtla #576 : 27 Temmuz 2017, 10:26:32 »
Fikir jimnastiği yapalım: Udoh yerine 2 yıllık birini aldık o da iyi oynadı. Udoh da NBA'de tutunamadı ve önümüzdeki yaz gelmek istedi. İlk tepkiniz ne olur?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk
allaha yakın bizden uzak birde şöyle bir konu var obranın nasıl tepki vereceği çoğu insanın bakışını değiştirecek ooo ekpem gelmiş hoş gelmiş derse olmamış gibi davranılır ama obranın etiğine bu ayrılığın uymama ihtimali daha yüksek
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2017, 10:29:06 Gönderen: lancelot »

Çevrimdışı Vanguards of FB

  • Üye
  • Yaş: 46
  • Yer: İzmir
  • İleti: 7481
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Ekpe "Nightmare" Udoh
« Yanıtla #577 : 27 Temmuz 2017, 11:02:12 »
jackson cska:'ya kıyak yaptı bence...
o acklamalar ile geri donerse udoh'a cska yolunu actı.. :)

Çevrimdışı Besim

  • Üye
  • Yaş: 40
  • Yer: Londra
  • İleti: 3628
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Ekpe "Nightmare" Udoh
« Yanıtla #578 : 27 Temmuz 2017, 11:07:05 »
Fikir jimnastiği yapalım: Udoh yerine 2 yıllık birini aldık o da iyi oynadı. Udoh da NBA'de tutunamadı ve önümüzdeki yaz gelmek istedi. İlk tepkiniz ne olur?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk



Ayni seviyede oynamislarsa, mevcut durumda takimda olan kalir.  Ayni sey Guduric icin de gecerli.  Bogdan'in gecen seneki performansini gostermis ise, Bogdan gelemez.  Bunda Udoh'luk bir durum yok. 

Çevrimdışı Besim

  • Üye
  • Yaş: 40
  • Yer: Londra
  • İleti: 3628
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Ekpe "Nightmare" Udoh
« Yanıtla #579 : 27 Temmuz 2017, 11:07:39 »
allaha yakın bizden uzak birde şöyle bir konu var obranın nasıl tepki vereceği çoğu insanın bakışını değiştirecek ooo ekpem gelmiş hoş gelmiş derse olmamış gibi davranılır ama obranın etiğine bu ayrılığın uymama ihtimali daha yüksek

Obra'nin etigi ile bir alakasini goremedim acikcasi.  Hoca'dan yana bir sikinti yok diye biliyorum ben.  Gayet guzel ayrilmis herkes.
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2017, 11:08:45 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı iloturo

  • Üye
  • Yaş: 44
  • Yer: KADIKÖY
  • İleti: 10332
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Ekpe "Nightmare" Udoh
« Yanıtla #580 : 27 Temmuz 2017, 11:25:06 »
Obra'nin etigi ile bir alakasini goremedim acikcasi.  Hoca'dan yana bir sikinti yok diye biliyorum ben.  Gayet guzel ayrilmis herkes.

Gitmeden kısa süre önce hoca ile Ekpe röportaj yapmış ve Obradovic Udoh'a dönerek şöyle dedi "Bu yanımda duran adam bu yıl Euroleague’de MVP oldu ama umarım son MVP’liği olmayacak bu onun"

Bu açıklamadan bir iki gün sonra da Udoh NBA'e gitti.

Çevrimdışı Besim

  • Üye
  • Yaş: 40
  • Yer: Londra
  • İleti: 3628
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Ekpe "Nightmare" Udoh
« Yanıtla #581 : 27 Temmuz 2017, 11:27:13 »
Gitmeden kısa süre önce hoca ile Ekpe röportaj yapmış ve Obradovic Udoh'a dönerek şöyle dedi "Bu yanımda duran adam bu yıl Euroleague’de MVP oldu ama umarım son MVP’liği olmayacak bu onun"

Bu açıklamadan bir iki gün sonra da Udoh NBA'e gitti.

Eeeeeee?

Çevrimdışı iloturo

  • Üye
  • Yaş: 44
  • Yer: KADIKÖY
  • İleti: 10332
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Ekpe "Nightmare" Udoh
« Yanıtla #582 : 27 Temmuz 2017, 11:28:58 »
Eeeeeee?

Havalar diyorum çok sıcak bu sıralarda ama akşama yağmur geliyormuş

Çevrimdışı Besim

  • Üye
  • Yaş: 40
  • Yer: Londra
  • İleti: 3628
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Ekpe "Nightmare" Udoh
« Yanıtla #583 : 27 Temmuz 2017, 11:40:11 »
Havalar diyorum çok sıcak bu sıralarda ama akşama yağmur geliyormuş

Tamam, bir onceki yorum cok alakali degildi ama bu kadar da degil.  Kendine haksizlik etme ;)

Çevrimdışı iloturo

  • Üye
  • Yaş: 44
  • Yer: KADIKÖY
  • İleti: 10332
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Ekpe "Nightmare" Udoh
« Yanıtla #584 : 27 Temmuz 2017, 11:46:21 »
Tamam, bir onceki yorum cok alakali degildi ama bu kadar da degil.  Kendine haksizlik etme ;)

Orada yazan şey çok net ama sen yat kulağının üstüne :)
Transfersizlikten konuşulacak bir şey yok :)