Sosyal medyadaki linci kesinlikle hak etmiyor, bana kalırsa. Buradaki iki sezonunu, herhangi bir iki sezon ne kadar iyi geçirilebilirse o kadar iyi geçirdi; iki sezonun sonunda, geride "tamamlanmamış iş" bırakmadı. Sezon boyunca geleceğine ilişkin kesin şeyler söylemedi, yalnızca burayı ne kadar çok önemsediğini ve sevdiğini anlattı. Kabul edelim, burada bireysel olarak kazanabileceği hemen her şeyi kazandı ve parayı -belli ki- ikinci plana koyarak yeni bir meydan okumanın parçası olmaya gitti. Söyleşilerinde, NBA-Avrupa geçişini yaparken kendisini ne kadar yetersiz hissettiğine değiniyordu; belki kendisine bir şeyleri kanıtlamak için gitti, belki de ailesiyle daha fazla zaman geçirebildiği zamanları özledi. Udoh, daha fazla para kazanmak için, bizimle aynı hedefleri paylaşan CSKA'ya falan gitmedi; forması kirişlere asılır, asılmaz, bilmiyorum ama iyi uğurlanmayı hak ettiğini düşünüyorum. Yaygın görüşün aksine, gittiği yerde havlu sallamasını izlemek istemem, onun için en iyisini dilerim.
O da Bogdan da bu takımın çok özel yerlere gelmesindeki çok önemli pay sahipleri; her ikisinin de yolu açık olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi