Gönderen Konu: Fenerbahçe / Kadın Basketbol Süper Lig 2015-16 / ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 132348 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
Su takim için sunu diyebilirim.;bu kadar para harcayıp beceriksizleri alıp getirmek kimin sucu ise istifa etmeli ama etmez herkes değişir o değişmez....sari saclim.....

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
salonda bjk kümeye diye bağıran sözde taraftar da rakibe hırs kazandırdı Bir aferin de onlara !
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Sezonda maximum 1 yenilgi alan takımın kaybetmesi rutin hale geldi, çok acı...
FENERBAHÇE

Çevrimdışı obudak

• Üye
Yine eski hastalığımız kritik anlarda inisiyatif alacak oyuncu olmayışı. Eski Cappie bizde olsa şu maçta fark atardık. İkinci devrenin başı dışında maalesef boş durumdayken Olcay'ın, Birsel'in potayı düşünemeyecek özgüvensizliği, 3 faulle oynayan uzunlarının üzerine oynamayışımız bu sonucu doğurdu. Bu arada taraftarın daha ligin ilk yarısı sırasında ve maç başabaşken anlamsız "beşiktaş kümeye" tezahüratının da cevabını almış olduk.

Çevrimdışı gfbcan

• Üye
Verameyenka inşallah hamile değildir.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Geçen sene ligde 4'te 4 kaybettiğimiz gs ve bjkye karşı bu sene de 2de 2 kaybederek başladık. Böylece bu iki takıma karşı ligde son 6 maçımızı kaybetmiş olduk.

Birisi tribünde olmakla birlikte sahada yer alan kıta dışı oyuncumuz maçı "0" sayı ile bitirdi. Ben bu yaşıma geldim. Herhangi bir resmi maçta Amerikalılardan "0" sayı ile maç bitirdiğimiz bir maçımızı hatırlamıyorum. Bu da tarihe geçen yeni bir an olsa gerek. Buna da tanıklık ettik böylece.

Bir dip not da bu beşiktaş'ın son avrupa maçında Rusya liginin 4.sırasında gelen Spartak'a 50 sayı farkla yenildiğini hatırlatalım.
Güzel tespitler."Lig"den kastınız normal sezon sanırım.Yoksa play-offta 2 maçta da yenmiştik Beşiktaş'ı.

Kobryn ve Kuanitra da reziller.Lavender'i niye oynatmadık ki?Öyle ya da böyle ligde her maç çift hanelerle skor üretti.8.80 de ribaunt ortalaması vardı.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Güzel tespitler."Lig"den kastınız normal sezon sanırım.Yoksa play-offta 2 maçta da yenmiştik Beşiktaş'ı.

Kobryn ve Kuanitra da reziller.Lavender'i niye oynatmadık ki?Öyle ya da böyle ligde her maç çift hanelerle skor üretti.8.80 de ribaunt ortalaması vardı.

Normal sezondan bahsediyorum evet.
Levander'i oynatmamak büyük hatadır. Beşiktaş küçümsenecek bir kadroya sahip değil. Son çeyrek maça başladığı 5 de son derece kısır bir beşti. Nitekim 10-0'lık seri yedik.
Koçu açıkçası ilk geldiği sezona göre formsuz buluyorum

Bir diğer not da Angel'lı Mersin son 5 maçını kazanarak ligde üstümüze çıktı. Angel bugün de 29 sayı ile oynadı. Angel'ı Cappie'yi gönderip takıma Coleman gibi oyuncuları almak da ciddi olarak incelenmesi gereken sorunlu bir kafa yapısının ürünüdür.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
George için Gs maçından sonra formsuz diye yazacaktım, vazgeçtim. Ama bugün iyice emin oldum. Murat zaten maç sırasında twitter'dan yazdı yazılacakları...Adamın içine rotasyon mikrobu bulaşmış...Vera tepeden iki üçlük attı bir daha oradan kullanmadı onu..Kız atıyor işte neden bir set yapmıyorsun ona..Obradovic'in elinde öyle bir şuter olsa 15-20 ortalama yaptırır setleriyle..
Gerçi Vera'yı affetmem mümkün değil geçmiş için ama yine kullanamadığımız gerçeğini söylemek lazım.  Coleman için zaten transfer edildiğinde yazmıştım bana kızmıştınız, WNBa finallerinde iyi falan diye..Ama bu işte..bir de geçen hafta yazmadım; biz bunu Dubljevic'i tutsun diye almadık mı? Geçen hafta hiç eşleşmedi..Bugün de savunmada maşallahı vardı..
Neyşe, bize 1 ve 3 numara gelmezse şampiyon yine gs olur ya da Agü     

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

Ligde 8. maç Ordu deplasmanında;

13 Aralık Pazar

16.00 Ordu Spor - Fenerbahçe  TrtSpor Canlı

Ligde Fenerbahçe 12 puanla 3.; Orduspor ise 9 puanla 12. sırada.

« Son Düzenleme: 12 Aralık 2015, 13:28:41 Gönderen: Anka »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
bu oyun devam ederse yeniliriz...

Çevrimdışı Murat

• Üye
Çok dengesiz bir takımız. Skor opsiyonlarımız çok kısıtlı. Bunu takasla halledip geçen sezonki gibi şampiyonluğu kaptırmayalım.

• Üye
Gökçe + para : burcu cigil
Kobryn + para : milavanovic
Coleman + para : angel....

Birsel-olcay
Quigley
Angel-Burcu
Vera-Mİlovanovic-tugce
Lavender-quanitra

Tuğçe 3, burcu 2 oynar gerekirse...
Avrupa da is yapacaksak zellous şubat sonrası sadece el için gelir..10 numara olur iste o zaman.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Üye
Su kadroyu kuramadilar..zor muydu..hic değil...
Kobryn-coleman ve gökçe yerine su 3 oyuncu bostayken tercih edilmedi..maliyeti de toplamda 500 bin doları geçmez fazladan..hatta ayşe corayi da Alsan zellous bile gelmese olur su kadroya avrupa için...
Bu kadar kotu kullanılmaz bir bütçe..

Çevrimdışı Murat

• Üye
Öneriler çok güzelde, Angelin dönüşü Aziz Başkan varken pek mümkün değil bence. Bunların 1'ini yapsak bile kardır,

• Üye
Cidden,
Birsel-olcay-melisa
Quigley-ayse cora-merve
Angel-burcu-melis
Vera-milavanovic-tugce
Lavender-quanitra-hulya

Su kadronun elimizdeki kadrodan maliyet açısından farkı 500 dolar etmez..200 angel fazla alsa, 100 milavanovix fazla alsa, 100 ayşe cora fazla alsa, gökçe:burcu de...
400 bin dolar.. Eder.butcen zaten 3 milyon..3.5 harcasan al sana mis gibi takım ...herşey var...

Ama Kafa yok şubede.
İnat etmeseler su an bu kadro hala kurulur..ha 400 yetmez simdi..1 milyona patlar ama kurulur..yeter ki biri elini cebine atsin ve bilene bıraksın isi.

« Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 19:18:29 Gönderen: Vanguards of FB »