Gönderen Konu: Fenerbahçe / Kadın Basketbol Süper Lig 2015-16 / ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 132191 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Muhtemelen maçın ilk yarısında 8-9 fark önde bitirip son 5 dakıka maçı 67-62 falan kaybederiz..

Agü bizden çok daha iyi yönetilen bir takım coaching olarak zaten evlerinde tüm zor maçları bu sayede kazandılar..

Ne dediysek o.. Bizim koç ki o değerin yarısını haketmiyor Berbat bir koçing ile maçı aldı verdi..

Yahu sen 7. dakıka da 12 sayı öndesin neyin rotasyonu..Aldın adamları maça soktun.. 12-13 dakıka devam edeceksin döveceksin o anda belki 15 lere gidecekti..

Sonra son çeyrek başlangıcı Tuğçe-Olcay-Quanitra yı görünce beynim yandı.. Rezillik dedim..

Sen geridesin maçı alman için 2 dakıkanın önemi var 3.5 dakıka kenarda orturdu aslar.

Yazıklar olsun Dike..Derhal kovulmalı ki maalesef bu takıma zerre katkısı yok
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Ha bide sanki Coleman çok matah da hala çıkıp '' ben takımdan memnunum transfer lazım değil'' diyerek taraftarı aptal yerine koyan zihniyette bir hoca nın ne işi var burada.

HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bu takıma son yıllarda gelen hocaların hepsi sanki takımı içten sabote eder gibi koçluk yapıyorlar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
Sinirim geçmiyor ya
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimiçi myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
maçı ara ara izledim takım açıkça feci...ama bırakın oyuncuları sahada daha feci hakemler var...tuğçe'ye yerde mücadele ederken yumruk atılıyor devam, Q basket atıyor hücum faul uyduruyor hakem..Hatalı yürümeler zaten serbest rakibe vs vs...Alsınlar bayan basketbollarını başlarına çalsınlar.. bu seneni şampiyonu belli kimse uğraşmasın...kapat şubeyi o parayı erkek takımına ayır...az para da değil..2.5 milyon $....

Aynen öyle, erkeklerdekiler bir yana bu kadınlardaki hakemler apayrı berbat bu sene, hocada maç sonu eleştirmiş baya hakemleri, nedir bu çektiğimiz valla Türk Sporlarında şu hakemlerden usandım artık. O kadar yatırım yapıyorsun ama 3-5  kendini bilmez egolarını tatmin etmek için sırf kendi beceriksizliklerinden emekleri hiç ediyor resmen.

Çevrimiçi myildirim

• Üye
Bu takıma son yıllarda gelen hocaların hepsi sanki takımı içten sabote eder gibi koçluk yapıyorlar.

Yöneticiyle menajer çiftliklerini kurmuşlar, sürünün başına da bir çoban arıyorlar her sene. Vaziyet bundan ibaret maalesef, teşbihte hata olmaz.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
ben ne takıma ne koca kızıyorum...ben yoneticilere kızıyorum..
bu takım bu coleman ve mecburen 3 oynayan tugce ile, ve quigley'in alternatifi gokce ile ancak bu kadar oynar...

george'un acıklaması ise elindeki oyuncuların kalitesi ile orantılı..bu oyunculardan alacagı max peformans bu..zaten onu da alıyor..

lavender 19 sayı 17 reb yapmıs..kiritk bi iki atıs kacırdı ama olabilir..hele son kacırdıgında faul vardı..mac uzayacaktı belki..

quigley gibi bir oyuncun var, o sahada yokken onun yerine sahada olup skor yapacak sutor almıyorsan, yada quigley'le beraber sahaya surup quigley'i rahatlatmıyorsan bu bence alenen yonetim sucudur..

ustelik ihtiyacın oldugu belli olup, talip oluyorsun ama sonra vazgeciyorsun..

isfendiyar resmen aklımızla dalga geciyor...

umarım bu transfer yapılır...

agu'ye 2 farkla yenilmek onemli degil..evinde yenersin alırsın saha avantajını kaldı ki agu daha cok mac verir..cunku kadroları oyle iyi degil...zaten evinde iyi oynuyorlar ama deplasmanda iyi degiller o kadar..

bizim icin onemli olan su kizer davasının aleyhımıze cıkmaması olmamalı...

gs ile aramızdaki diferansı ve avantajı korumak lazım...

transfer icinse cozum cok basit...

coleman gidecek yerine penny gelecek (maya demiyorum bile-zaten hayal oldugu basından belli)
bir adet daha 2-3 numara alınacak eu..kamile dogru hamle...

o zaman onumuz acılır...

eger becerebiliyorlarsa gokce ile burcu cıgıl'i takaslasınlar ...ayse cora-begum-saziye gibi oyuncuları alamayız artık bu sezon...

ama bu kadar sacma isler yapacagımıza sezon sonu angel'la tekrar gorusulup, aramız bulunsa coleman yerine angel su takımda olsaydı, su an mac kaybetmezdik...

ama iste isfendiyar diye mal bir yoneticin olursa, twitter'da oyunu ile polemige girecek kadar ergen olursa (ustelik bayan oyuncu) olacagı bu..

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

İlk devrenin son maçı;

3 Ocak Pazar

18.15 İstanbul Ün. - Fenerbahçe  Trtspor

Ligde Fenerbahçe 2.; İstanbul Ün. ise 5.sırada.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Zülfü İso'dan sonra Fenerbahçe tarihindeki en çapsız 2. kişi bence. Ayrıca cebinde de akrebin en zehirlisinden taşıyor.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
erkek takımına bile transfer yapamıyorken bu takıma transfer yapılmaması garip değil. woman nba oynayan en iyi oyunculardan ikisini alıp onların üstüne kadro kurmak gibi lüksümüz yok artık.

quanitranın aptallıkları olmasa hakemlere rağmen kazanırdık. belki sertlik getirmek quanitranın fiziksel avantajlarından faydalanmak istiyor koç ama ne kadar formda olmasa da verameyenka 30-35 dk almalı aynı şekilde levander de 30-35 dk oynamalı. görsün artık bunu koç. nevriyenin kaç dakika oynadığına baksın göremiyorsa.

bu maç gs ve kursk mağlubiyetleri bu hakemlerle normal. iki tane başarısız olduğumuz maç var bu sene canik ve beşiktaş şampiyonluk kaçarsa da agü mağlubiyeti yüzünden değil canik ve beşiktaş yenilgileri yüzünden kaçmış olacak.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
erkek takımına bile transfer yapamıyorken bu takıma transfer yapılmaması garip değil. woman nba oynayan en iyi oyunculardan ikisini alıp onların üstüne kadro kurmak gibi lüksümüz yok artık.

quanitranın aptallıkları olmasa hakemlere rağmen kazanırdık. belki sertlik getirmek quanitranın fiziksel avantajlarından faydalanmak istiyor koç ama ne kadar formda olmasa da verameyenka 30-35 dk almalı aynı şekilde levander de 30-35 dk oynamalı. görsün artık bunu koç. nevriyenin kaç dakika oynadığına baksın göremiyorsa.

bu maç gs ve kursk mağlubiyetleri bu hakemlerle normal. iki tane başarısız olduğumuz maç var bu sene canik ve beşiktaş şampiyonluk kaçarsa da agü mağlubiyeti yüzünden değil canik ve beşiktaş yenilgileri yüzünden kaçmış olacak.
Sadettin Saran bas bas bağırıyor bir şubenin sponsorluğunu bana verin, transfer dahil tüm masraflarını karşılayayım. 3-4 m euroya top class kadro kurulabilir. özellikle kadın basketbol ve kadın voleybolda çok büyük külfet olmaz. Lig garanti, avrupada da her yıl final oyna. Onun dışında Fenerbahçe'ye gönül vermiş bir çok milyoner var, M.Ali Aydınlar örneğinde olduğu gibi. yani istedikten sonra kaynak yaratmak çok kolay.
FENERBAHÇE

• Üye
Saadettin saran fikrine katılıyorum..sarana kadın basket takımını verseler içeride dışarıda tüm kupalari aliriz Supersport yada radisport sponsorluguyla..
Ama iste basari sadece benim olsun zihniyeti bu.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Üye
Mac başı ağırlık koyarsak kazaniriz...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi myildirim

• Üye
Galatasaray'ın geçen hafta 40 sayı fark attığı takımı da yenemeyeceklerse zaten... Gerçi ben geçen haftaki saçma agü mağlubiyeti sonrasında bu sene için olan umudumu da kestim ya hadi neyse, transfer yapmazsak o malum şahısın yerine bir yol olmaz bu senede, hatta hükmen mağlubiyete rağmen gsnin altında kalsak dahi şaşırmam yani.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Piyasadaki ayhan avcı hikayeleri nasrettin hocayı geçer..Ama iki yıl önce Rusya'daki final rövanşı öncesi,benimle sözleşme imzalamazsanız gitmiyorum Rusya'ya diyecek kadar uyanık..Geçen yıl da GS'ye hediye etti şampiyonluğu ki hedefler tükenmesin..Bu yıl da zaten o istemese bile şampiyon yapacaklar..Kız arkadaşı olan takım oyuncusu da ayrı...

Agü şampiyon falan olamaz. Açıkçası bizi tahmin edemiyorum ama play offta eşleşirlerse gs kılçıksız yutar agüyü.