ben ne takıma ne koca kızıyorum...ben yoneticilere kızıyorum..
bu takım bu coleman ve mecburen 3 oynayan tugce ile, ve quigley'in alternatifi gokce ile ancak bu kadar oynar...
george'un acıklaması ise elindeki oyuncuların kalitesi ile orantılı..bu oyunculardan alacagı max peformans bu..zaten onu da alıyor..
lavender 19 sayı 17 reb yapmıs..kiritk bi iki atıs kacırdı ama olabilir..hele son kacırdıgında faul vardı..mac uzayacaktı belki..
quigley gibi bir oyuncun var, o sahada yokken onun yerine sahada olup skor yapacak sutor almıyorsan, yada quigley'le beraber sahaya surup quigley'i rahatlatmıyorsan bu bence alenen yonetim sucudur..
ustelik ihtiyacın oldugu belli olup, talip oluyorsun ama sonra vazgeciyorsun..
isfendiyar resmen aklımızla dalga geciyor...
umarım bu transfer yapılır...
agu'ye 2 farkla yenilmek onemli degil..evinde yenersin alırsın saha avantajını kaldı ki agu daha cok mac verir..cunku kadroları oyle iyi degil...zaten evinde iyi oynuyorlar ama deplasmanda iyi degiller o kadar..
bizim icin onemli olan su kizer davasının aleyhımıze cıkmaması olmamalı...
gs ile aramızdaki diferansı ve avantajı korumak lazım...
transfer icinse cozum cok basit...
coleman gidecek yerine penny gelecek (maya demiyorum bile-zaten hayal oldugu basından belli)
bir adet daha 2-3 numara alınacak eu..kamile dogru hamle...
o zaman onumuz acılır...
eger becerebiliyorlarsa gokce ile burcu cıgıl'i takaslasınlar ...ayse cora-begum-saziye gibi oyuncuları alamayız artık bu sezon...
ama bu kadar sacma isler yapacagımıza sezon sonu angel'la tekrar gorusulup, aramız bulunsa coleman yerine angel su takımda olsaydı, su an mac kaybetmezdik...
ama iste isfendiyar diye mal bir yoneticin olursa, twitter'da oyunu ile polemige girecek kadar ergen olursa (ustelik bayan oyuncu) olacagı bu..