tecessus 
şu Bakü senelik 1.5 milyon euro olayı dönemin en büyük yalanlarından birisidir. o arada Kim in koreli paragöz menajerleri oyuncu azeri klüplerine pazarlamaya kalkmışlardı vs vs vs
ayrıca Kim bizde öyle bedavaya oynamıyor , haa laf etmiyorum kesinlikle aldığı para sonuna kadar helali hoş olsun ( 600 bin euro sanırım senelik )
Aslında oraya "haber doğruysa" yazacaktım ama yazmadım 
ayrıca bayan voleybolcülerin parasını 1.2-1.5 ile çarparsan erkek voleybolcü karşılığını bulabilirsin. En azından dünyada
lütfen bu yazdıklarımı ukelalık olarak algılama ..
bence çarpma o rakamları . Dünya da ( Rusya ligi harici ) erkekler olsun bayanlar olsun çok para kazanmazlar .
Hadi birazda son zamanlarda Türkiye ,,
şu anda İtalya Erkekler liginin en pahalı kontrat alan oyuncusu Polonyalı smaçör Kurek tir. senelik 600 bin euro ya Macerata takımı ile anlaşma imzaladı. heleki polonya da 200 300 bin euro civardır voleybolcuların aldıkları ücret.
son zamanlarda Rusya biraz bu olayı abarttı biraz da Türkiye ( bayanlarda maaş çıtasını yükselten FEnerbahçe Acıbadem dir bu arada )
Trentino en iyi zamanlarında İtalya ve Avrupa şampiyonluklarını kazanırken oyunculara verdikleri rakamlar 300 500 bin euro arasında idi.
biraz Türkiye biraz Azeriler biraz da Ruslar bozdu bu dengeyi , zaten bir çok kaliteli oyuncu sırf para için Rusya ya gidiyor , takım iyi veya değil önemli değil para kazanmayı seçiyorlar .. bu arada az da olsa uzak doğu etkisini de unutmamak lazım
kore japonya takımları ilgi çekmek için senede 2 3 oyuncuya absürt paralar vererek transfer ediyorlar.