Herkesin kişisel tutumları olabilir. Bizi ilgilendirmez. Mesela bir adam küfür etmeyi çok sever ama forum ortamında bunun bir sınırı vardır vs.
Şunun için yazıyorum ki, pek yakında Eurocup finali var. Allah korusun, olur da Galatasaray'ın alacağı herhangi bir iyi sonuçtan sevinecek, onları tebrik etmek isteyecek olan varsa, şimdiden söylüyorum, bu hangi arkadaş olursa olsun, duygularını ifade etmek için bu forumu kullanmaya kalkmasın. Kimse darılmasın, gücenmesin, bu konuda son mesajımdır. Tartışmasına bile girmeyeceğim. Böyle bir durumda, bu defa mesaj silmekle kalmayacak, doğrudan üyelik sonlandıracağım. Kendi düşüncelerine saygı isteyenler, bu forumun hassasiyetine de saygı göstersin.
Tekrar ediyorum: Galatasaray veya Beşiktaş'ın ulusal veya uluslararası fark etmez, herhangi bir başarısını tebrik etmek için Parkede Fener sayfalarını kullanan kişi her kim olursa olsun, o mesaj bu sayfalarda görüldüğü anda forumla ilişiği kesilecektir. Peşin peşin söyleyeyim ki, sonradan hatır gönül olmasın. Ve lütfen kimse burada bu mesajı alıntılayıp tartışmasını yapmasın. Parkede Fener'de söz hakkının herkese ait olduğu konular vardır, tartışması bile yapılmayacak konular da... Bu onlardan birisidir.