Bayadır bişeyler karalamak istiyodum fırsat olmuyordu, öncelikle şunu söylemek istiyorum 18 yaşındayım yaklaşıkda 10 senedir basketbolu sıkı takip ederim euroleague olsun, dünya şampiyonası olsun, avrupa şampiyonaları olsun pana maçındaki gibi bir üçlük performansı görmemiştim, büyük ihtimalle bir 10 sene daha görmem, oyuncular reaksiyon veremedi deniyor ancak rakibin her attığının girmesi oyuncu psikolojisi açısındanda çok kötü bir durum bu yüzden böyle bir reaksiyon verilmesi kolay birşey değildi nitekimde o reaksiyonu veremedi takımımız ancak daha çok yeni bir takımız çok kafaya takmaya gerek olduğunu düşünmüyorum, genetiğimiz gereği çok sabırsız bir toplumuz ancak ben gelecekten çok ümitliyim varsın 2 sezon daha başarısız olalım ama obradovicle başarısız olalım.gou 25,vesely 24,bogdan 22,kenan 19,bjelica 26, gördüğünüz gibi oyuncularımız çok genç başımızdada obradovic gibi bir koç varken sürekli eleştiri yapıp bütün oyunculara sallamaya çalışmak karamsarlık değil şımarıklıktır benim gözümde bu takım obradovic den önce beğenmediğiniz tbl play off larında 2 sene boyunca galibiyet alamadı, ne kadar eleştirilsede yönetim şuan basketbolda başarı için gereken zemini hazırladı artık tek gereken şey biraz sabır, bogdanovic ve hickman illaki bir süre sonra takıma alışacaklar o zaman bazı şeyleri daha net görücez bence yalnız bence top 16 dan önce zorici bir şekilde gönderip pis işleri yapıcak bir 5 numara almalıyız çünkü pana maçında hiç birşeye kızmama rağmen batista nın zoric tarafından hiç rahatsız edilmemesi adamın yürüye yürüye sayı atması sinirimi bozdu açıkcası.
Dipnot:sene başında hickman yerine heurtel olsun deseler eyvallah derdim ancak şuan yapılıcak takas takımın tam olarak yapılamamış balance ayarlarını iyice bozabilir ve şuanda gerekenin guard transferi değilde 5 numaraya bir transfer olduğunu düşünüyorum.çok derli toplu bir yazı olmadı açıkcası ama kafamdaki bir şekilde sizlere aktarmak istedim eğer aktarabilseydim ne mutlu bana.