Daha ilk maçtan hedef tahtası ve günah keçisi ilan edilmeye aday olduğu belli oldu. Sanırım her tökezlemede Obradovic'e sataşmak isteyenlerin ardına saklanacağı isim olacak.
Düşüncelerimi peşin olarak söylemek yerinde olur: Ben Barış'ın sezon bitiminde Oğuz ve Semih'ten daha istikrarsız ve daha faydasız sezon geçireceğini sanmıyorum. Öyle bir yahut iki maçla değerlendirilecek bir konu değil bu. Niçin değil? Çünkü bugüne kadar bizim Oğuz ve Semih'ten en büyük şikayetimiz neydi? Bir maç iyi oynayıp iki maç yatmaları... Misal, Oğuz... Eşek yüküyle para alan bir verimsizdi. Barış en azından aynı saç baş yoldurma işini üçte bir fiyatına yapacak.
Bekleyip göreceğiz. Ama sezonun en azından yarısını görmeden tek maçlar üzerinden değerlendirme yapılması, "Oğuz bu maç şahaneler yaptı, ne vardı gönderecek; bakın Semih'e döktürüyor" vs gibi erken ön yargılara varmamak lazım.
Tekrar ediyorum: Barış'ın sezon bitimi total katkısı Oğuz ve Semih'ten daha az olmaz. Artısı ise Oğuz'un aldığı paranın yarısından daha azına aynı işleri yapması veya yapa-ma-ması olur.