Gönderen Konu: Barış Hersek  (Okunma sayısı 49718 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Barış Hersek
« Yanıtla #105 : 07 Kasım 2017, 15:00:34 »
Maç konusunun birisine yazdım ama asıl yeri burası olduğu için, buraya da kopyalıyorum. Tarihe düşülen sayfa kenarı notu olarak dursun. :)

Senelerce Barış'ın verdiği katkının yarısını yapmayıp, Barış'ın kazandığının en az iki katını alan Oğuz Savaş'lardan sonra... Barış bu takım için nimettir. Bırakın sahada bir şeyler yapabilmesini, en azından antremanda kendisini yerden yere atması ve işini ciddiye alması yeter. Şampiyonluklar önce antreman salonunda kazanılır.

Üstelik boş kaldığında orta mesafeden de genellikle isabet buluyor. Kendi çapında skor opsiyonu olan bir oyuncu... Onun rolünü daha iyi oynayacak bir yerli oyuncu yok. Ondan yeteneklisi ya daha çok süre ister, yahut Semih ve Oğuz tipinde umursamaz, uyuşuk tipler olur ki; bunlar takım içi bulaşıcı hastalıklardır. Karantina gerektirir.

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #106 : 07 Kasım 2017, 15:57:13 »
Yazan siz olmasanız,foruma hoşgeldin baris Hersek diyeceğim ama. Babası bile bundan daha fazla iltifat edemezdi barisa

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #107 : 07 Kasım 2017, 16:44:07 »
Yazan siz olmasanız,foruma hoşgeldin baris Hersek diyeceğim ama. Babası bile bundan daha fazla iltifat edemezdi barisa

Özellikle tembellik ve uyuşukluğun bulaşıcı olduğu konusunda çok haklı. Senelerce Semih ve Emir gibi ruhsuz adamlara biraz yeteneği var diye umut bağlanıp yarardan fazla zarar görüldü. Bu tip adamların umursamazlığı takımın diğerine de sirayet edip takımı kötü etkliyor.

Barış işini ciddiye alan çalışkan ve takım kimyasına fayda sağlayan bir oyuncu. Antrenman bazı koçlar için geri planda olabilir ancak Onradovic gibi bir koç için çok önemli ve iyi bir antrenman yapılmasına bile katkı sağlıyorsa Barış görevini yapmış demektir. Pek çok kupa kazanmış olması yalnızca şanslı olmakla açıklanamaz. Obradovic geldiğinden beri takımda kalan bir tek Melih var. İstemediğini gönderen adam Barış'ı laf olsun diye takımda tutmuyor.

Çevrimiçi ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #108 : 08 Kasım 2017, 09:26:41 »
Barış, Türkiye standartlarında vasatın üstünde kesinlikle ama bu seviye bize doğal olarak yetmiyor (ki bu da çok doğal, çünkü biz 3 senedir bu skalanın dışındayız.). Başka takımlarda olsa ki (zaten öyleydi ve bunu görerek transfer ettik) kesinlikle 2 basamaklı ortalamalarda (yada civarlarında) sayı/ribaund istatistiği olurdu.

Çevrimdışı HenryTurner

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #109 : 08 Kasım 2017, 21:36:32 »
Barışı beğenenleri de gördüm ya vallahi bravo. Adam 3 senedir havlu tutmaktan kenarda anlamsız hareketler yapmaktan başka ne yaptı.girdiği her maçta gereksiz bi panik, pası al hemen yanındakine ver, anlamsız ve kalitesiz lise screen i.ya yapmayın gözünüzü seveyim bu adamın fener gibi bir euroleague şampiyonunda ne işi var.koçun bir bildiği vardır ama obradoviçi bir tek bu konuda anlayamıyorum. Oğuz vs de cok yeterli değildi ama emin olun barıştan cok daha fazla katkı vermiştir.anlamsız bir heycanı paniği var. Topu eline alınca lise bebesi gibi garip gurup hareketler.özgüven sıfır. Yetenekte yok. Gelişme sağlaması şu ortamda imkansız gibi.ha antremanlarda işe yarıyor desi bir arkadaş. Olabilir. Bişey diyemem antreman izlemedim hiç canlı.neyse uzattım. İyi insan olabilir ama Fener oyuncusu olamaz bence.

Çevrimdışı fener_1907

• Üye
« Yanıtla #110 : 09 Kasım 2017, 08:39:04 »
Barış'ın (yerli oyuncu kotaları olmasa) EL seviyesinde hiç bir takımda oynayamayacağı açık. Ama ne yazık ki bu kotalar var. Bu durumda takım kimyasına iyi etki eden, denenmiş bir tamamlayıcı olarak Barış en iyi seçenek.
Şu an Türkiye'de oynayan Türk oyunculardan hangisini takımımızda görmek isteriz? Ben bir tek Tolga Geçim'i isterim, onun da bonservis sorunu olduğu daha önceden yazıldı.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #111 : 09 Kasım 2017, 09:19:47 »
barıs'ın yerinde olabilecek 2 adam var bence bizim ulkede ..

1-tolga gecim...(zaten hoca istiyor...bence artık seneye alacagız..her sene bonserviste problem cıkıyor bildigim kadarıyla...ve bence gelismesine banvitte devam etsin...cunku iyi sure alıyor)
2-metin turen...(ksk da bu sene iyi isler yapıyor...barıs'tan ekstra ne yapar tartısılır ama icerideki yerli 4 numaralardan en mantıklısı o tolgadan sonra...ama daha hala gelismeli...tarzo barıs'a cok benziyor bence...dıs sutu var ve mucadele gucu yuksek...ama barıs yerine deger mi tartısaılır..cunku barıs'ıın verdigi antreman-profosyonellik seviyesi ve tecrubesi daha hala yok onda..biraz daha gelsimeli...)

suna kesinlikle katılıyorum..barıs orta sıra bir takımda oynayıp 20 dk civarı sure alsa 8-10 sayı 5-6 reb bareminde katkı rahatca verirdi o takıma...

bu arada sertac sanlı'da buyuk gelisim gosteriyor ufuk hoca'nın elinde...bakalım o nerelere gelecek....

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #112 : 09 Kasım 2017, 09:34:43 »

1-tolga gecim...(zaten hoca istiyor...bence artık seneye alacagız..her sene bonserviste problem cıkıyor bildigim kadarıyla...ve bence gelismesine banvitte devam etsin...cunku iyi sure alıyor)
2-metin turen...(ksk da bu sene iyi isler yapıyor...barıs'tan ekstra ne yapar tartısılır ama icerideki yerli 4 numaralardan en mantıklısı o tolgadan sonra...ama daha hala gelismeli...tarzo barıs'a cok benziyor bence...dıs sutu var ve mucadele gucu yuksek...ama barıs yerine deger mi tartısaılır..cunku barıs'ıın verdigi antreman-profosyonellik seviyesi ve tecrubesi daha hala yok onda..biraz daha gelsimeli...)

suna kesinlikle katılıyorum..barıs orta sıra bir takımda oynayıp 20 dk civarı sure alsa 8-10 sayı 5-6 reb bareminde katkı rahatca verirdi o takıma...

bu arada sertac sanlı'da buyuk gelisim gosteriyor ufuk hoca'nın elinde...bakalım o nerelere gelecek....

Yilmaz hocam... Dusuncelerimiz genelde paraleldir ama bu sefer katilamiyorum ...

Tolga 3 numara da ok ama 4 de bence o kadar etkili degil. Gelsin isterim o ayri. Katki verir hoca faydalanir. Ama gelmiyor 3 senedir bir sekilde..

Metin ise Baris in yerine geldiginde yapacagi fazladan birsey goremiyorum.....

Mirsat baskete donmeyecekse, ya da Ersan NBA den ayrilmayacaksa ... Yerlilerden kim gelirse gelsin bundan fazlasini veremez. Bkz milli takim. Baris orada bile ilk 5 te oynuyorsa birdaha dusunmek lazim.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #113 : 09 Kasım 2017, 12:51:16 »
Antreman takım kimyası peki okay ama Barış sahaya girdikten sonra koca bir 0 hatta Eksi. Yapmayın etmeyin. Asist yok Ribaund yok. Topla kötü. Şut desen Allah'a emanet o Nasıl bir stildir. Kendisini bizim Anıl diye bi arkadaş var ona benzetiyorum. Ya air atar ya potanın üstüne atar falan. Barış'ın şut sokması da şudur:Haydi yavrum rastgele! Bizim Anıl bi kere pota altına top indireyim derken üçlük atmıştı falan o derece. He bizim eleman da arada sallar girer..
Hani hem basketbolda hem de futbolda bir olay vardır; deriz ki aha bilmiyor bas bas üstüne oyna falan. İşte Barış o bilmeyendir.
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2017, 12:52:43 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #114 : 09 Kasım 2017, 13:46:30 »
Ege Arar diyorum ısrarla:) Harcanıyor çocuk düşman elinde:)

Bize gelip de şutunu geliştirmeyen yok. Ege az çok atıyor zaten, Obra elinde görmek lâzım şu çocuğu.

Ayrıca Tolga Geçim 4 numara değil ki. Zorlasan 2 numara oynayacak neredeyse.

Cemalex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #115 : 09 Kasım 2017, 14:27:44 »
Ege Arar diyorum ısrarla:) Harcanıyor çocuk düşman elinde:)

Bize gelip de şutunu geliştirmeyen yok. Ege az çok atıyor zaten, Obra elinde görmek lâzım şu çocuğu.

Ayrıca Tolga Geçim 4 numara değil ki. Zorlasan 2 numara oynayacak neredeyse.

Tolga'nın en etkili olacağı pozisyon 4 numara. 3 numara oynarken ağır kalacak ve top hakimiyeti saha görüşü o kadar da büyük fark yaratmayacak. 4 oynadığında hem çabukluğu hem saha görüşü hem dış şutu ile pek çok artı getirecek. Şu an genç yaşı sebebiyle fizik olarak 4 numaraya hazır değil ama ideal fiziğine ulaştığında olması gereken pozisyon 4 numara.

Nba'de artık top hakimiyeti yüksek fizikli forvetleri dört numaraya hatta beşe çekmeye başladılar. Antetokounpo'nun gelecekte 5 oynayacağı  konuşuluyor. Çünkü asıl farkı pozisyonundaki rakiplerinden üstün olduğun zaman yaratıyorsun. Temponun yükseldiği günümüz basketbolunda 3 numara için ağır ama fizikli kalacak Tolga yerine 4 numarada mobil ve dribling yapabilen Tolga çok daha değerli olacak.

Tolga'yı önümüzdeki yıl takıma katabiliriz veya alıp 1 sene kiralayabiliriz. 4 numarada gelecekte önemli bir oyuncu olabilecek potansiyelde.

CanCan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #116 : 09 Kasım 2017, 22:37:40 »

Barışın yerine kimse olamaz. Zira Barışın yeri yoktur. Zaten Barışın bu takımda olmasının nedeni herhangi bir yeri olmamasını kabullenip elinden geleni yapmasıdır.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #117 : 10 Kasım 2017, 09:10:51 »
Barış iyi antreman veriyor yazılıyor sürekli çok merak ediyorum nasıl bir antreman veriyorsa bu yeteneksizlikle. Adam sadece durumunu kabullenip ses çıkarmadığı için bu takımda. Benchte havlu sallayarak kupalar kazanıyor başka da bir katkısı yok.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2017, 09:11:19 Gönderen: Zoltan Gera »

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #118 : 07 Nisan 2018, 22:04:20 »
Sene sonunda artık gitse keşke, sahada 16 yaşındaki bir çocukmuş gibi hareket ediyor.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #119 : 09 Nisan 2018, 21:15:09 »
Dün seyircinin o sayı atsın diye gösterdiği çaba, bana Boston Celtics taraftarının sırf İrlandalılara benziyor diye Brian Scalabrine'nin eline her top geldiğinde alkışa başlayıp, sayı attığında gol olmuş gibi sevinmelerini hatırlattı. Evet, an itibarı ile bizim Brian Scalabrine'miz olduğu doğrudur.