Gönderen Konu: Fenerbahçe / Ziraat Türkiye Kupası (2015-16 Sezonu)  (Okunma sayısı 46863 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Ynt: Fenerbahçe / Ziraat Türkiye Kupası (2015-16 Sezonu)
« Yanıtla #30 : 23 Aralık 2015, 19:36:20 »
volkan şen çok kötü.

rvp > alayı.. adam kalite kalite, mal herif fernandao'yu oynatıyor ilk 11'de ama.

Volkan çok bencil. Van Persie'ye pas vermeyip kaleye vurduğu pozisyonda çok saydırdım.

Van Persie son anlarda top almak için iyice geri gelmeye başladı. Çok güzel koşular yapıyor ama topla buluşturamıyoruz.
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2015, 19:36:45 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #31 : 23 Aralık 2015, 20:03:40 »
atın van persie'ye gerisini düşünmeyin anasını satayım.

ulan vitor senin ben mantaliteni öpeyim, oynat lan rvp'yi gerizekalı mısın.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
    • basarbukucu
« Yanıtla #32 : 23 Aralık 2015, 20:08:22 »
Bu kadar özel bir golcüyü Vitor Pereira yüzünden yeterince kullanamıyoruz. Caner'in pası da şahane.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #33 : 23 Aralık 2015, 20:14:20 »
yine bomboş atmadılar van persie'ye.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
    • basarbukucu
« Yanıtla #34 : 23 Aralık 2015, 20:20:23 »
Nazar değdi Ertuğrul'a :( :(

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #35 : 23 Aralık 2015, 20:26:41 »
Şener ne gol atmış öyle. Deivid'in Chelsea'ye attığı gol geldi gözümün önüne. Topun gelişine vurmuş. Müthiş bir gol.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #36 : 23 Aralık 2015, 20:44:47 »
Rvpnin moral bulmasi sart su okuz fernandao yerine daha iyi olur.
Rvp sahadaykeb rakipler rvp ye onlem aliyor veyw rvp topu ayagina aldiginda fernandao gibi topu hemen rakibe vermiyor tam tersine oyun bile kurabiliypr.
Amaaa bi dk Vitor Periara !
FENERBAHÇE

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #37 : 23 Aralık 2015, 22:17:01 »
Takımda Nani dışında herkes Van Persie'ye karşı resmen, olacak şey değil. Volkan da Fernandao ile arası iyi değil pas atmadı herhalde. Bir de Bursa çetesi çıktı başımıza.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #38 : 23 Aralık 2015, 22:18:06 »
Takımda Nani dışında herkes Van Persie'ye karşı resmen, olacak şey değil. Volkan da Fernandao ile arası iyi değil pas atmadı herhalde. Bir de Bursa çetesi çıktı başımıza.

nani de atmadi.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #39 : 23 Aralık 2015, 22:32:54 »
nani de atmadi.

Ama başka maçlara bakarak da söyledim bunu, Nani'nin oyun olarak gerçekten anlaşabileceği tek isim Van Persie, ki beraber de oynadılar daha önce. Volkan'ı haftalardır göremiyorduk, oynadığı zamanlar da da kendi başına yardırıyordu zaten. Ancak bugün yaptıkları hayal kırıklığı yarattı. Geçen sezon Fernandao ile mükemmel anlaşıyorlardı. Eğer bu yüzden böyle yaptıysa yazık... Önlem alınmalı diyeceğim de Vitor'un hoşuna gitmiştir.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #40 : 24 Aralık 2015, 09:43:57 »
Beni en fazla sağdan gelen bir ortada oyuna giren Fernandao'nun arkada çok daha müsait olan Van Persie'nin vurması için topun üstünden atlamak yerine var gücüyle abanıp topu out'a göndermesi sinir etti. Tabirimi mazur görün, maçı canlı izlerken tepkim yüksek sesle şu oldu: "Ayı girer girmez ayılığını yaptı."

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #41 : 24 Aralık 2015, 09:51:05 »
Bu arada, maç içinde tam dört oyuncunun darbeye maruz kalmaksızın kendiliğinden sakatlanması ve hepsinin de adale problemi yaşaması oldukça düşündürücü. Haydi kaleci şanssızdı diyelim ama ya Topuz, ya Volkan, ya o halde oyuna devam etmek zorunda kalan Ozan. Kaldı ki, skor kopmuş; Sivas maçında Nani olmayacak zaten; Alper sakat; sen her şartta Volkan'a muhtaçsın; niye o kadar sahada tutarsın? Düşünün ki, Topuz o an sakatlanmasa 3-0 önde olduğumuz dakikada oyundan Volkan'ı değil, Uygar'ı alacaktı. Tam o anda Topuz sakatlandı da, Uygar sahada kaldı. Anlayamıyorum bütün bunları.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #42 : 24 Aralık 2015, 09:59:51 »
Beni en fazla sağdan gelen bir ortada oyuna giren Fernandao'nun arkada çok daha müsait olan Van Persie'nin vurması için topun üstünden atlamak yerine var gücüyle abanıp topu out'a göndermesi sinir etti. Tabirimi mazur görün, maçı canlı izlerken tepkim yüksek sesle şu oldu: "Ayı girer girmez ayılığını yaptı."

ben de en cok van persie'nin sag kanatta nani'ye attigi topu nani'nin arka direkdeki volkan'a cikardigi pozisyonda saydirdim, cok net biraz asagidan atsa rvp yapistiracakdi yine.

ben cok yazdim burda artik futbol'la alakam yok diye, Fenerbahce'yi futboldan bagimsiz seviyorum , ama eskiden bazen izlerdim, van persie'nin gol attigi 3-4 maci canli izledim ama barsa'ya attigi gol vardi  , hass.. diye kalkdim ayaga , ordan girme ihtimali yoktu cunku

su golu diyorum https://www.youtube.com/watch?v=Fbx0AbP7rS0

bu adam her turlu ilk 11 oynamali, bunu demekden ben utaniyorum, rvp ilk 11 oynamali, lan herhalde oynamali diyorum sonra.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #43 : 24 Aralık 2015, 10:19:26 »
Bir Schalke maçında Nobre'nin Anelka'ya -kasten- vermediği bir pas bizi o sene bir üst turdan etmiş ve Nobre gözümde o gün ölmüştü. Bir türlü affedemediğim rezil bir andı.

Ortega'yı, Anelka'yı yiyen, dışlayan, takıma aidiyet duygusu beslemelerine izin vermeyen ve onları kulüpten soğutan takım içi çete korkarım ki yeniden hortluyor.
« Son Düzenleme: 24 Aralık 2015, 10:20:39 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #44 : 24 Aralık 2015, 19:47:50 »
O çete eskimedi Fenerbahçenin başından kurtulamadı gitti....
RVP takımda dışlanıyor yabancılarla arası iyice kopuk,takımın tek gol silahını kenarda bırakmak demek her maçı bir tarafınla 1-0 kazanmak demektir.
O ayı Fernandao gol atıyor ama 50 tanede kaçırıyor..
FENERBAHÇE