"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bölüm sonu canavarı elendiğine göre eksik de olsa Sırbistan'ın şampiyonluğu için tüm ortam hazır artık.Ayriyeten Marc Gasol adamın hasıdır!..
normalde bu çirkefler ordusu içerisinde bu işlere girmeyen tek kişi marc'dı ama son 1-2 yıldır o da ortama uymuş.
Umarım Slovenya sampiyon olur.
Dragic MVP ödülünü, Slovenya da şampiyonluğu haketti. Sırbistan tam kadro olsa işler çok değişirdi belki ama avrupa basketbolunun ekol bir ülkesinin bu kadar uzun süre şampiyonluk görememesi şaşırtıcı gerçektenMaça gelecek olursak Sırplar ön geçtikten sonra Djordevic'in yaptığı Kuzmiç hamlesi, Dragiç bir daha oyuna girmemiş ve Doncic de sakatlanıp maçı terketmişken tek kelime ile akıl tutulmasıydı. Skandal bir koçluk hatasıydı. Zira Kuzmiç dediğim adam benim gördüğüm açık ara en kazma uzunlardan birisi olup maç berabere iken arka arkaya bir top kaybı bir de 2de 0 faul ile maçın ivmesini slovenyaya çevirdi. Tek adamlığa genç yaşta soyunan ve fazlasıyla yalnız kalan Bogdan ise 3de 0 üçlük ve yediği bir blok ile maçın kaybedilmesinde önemli bir rol oynadı.