Bence kadroda soru isareti olan seyler sunlar;
1-)Antic, bence bu sene cok yararli oldu (ozellikle Top8 ve Final 4 da) ama aldigi ucretin karsiligi mi?? bence soru isareti birakti.. Sanirim indirime gitmesi istenebilir.... 
Bu arada devamli Claver diyoruz ama Vesely ve Udoh kalip ... Claver gelirse .... Bu sartlarda Antic gider gibi ... Malum butce dengesi, sure dagilimi, rol dagilimi vs ... Ama bu durumda da oyunda isler sertlesince, burada bizde variz diyip cirkeflere dik duracak oyuncu kalmiyor .... Claver sertlikte cabuk yildi bu sene gerek final 4 da gerek top 8 de....
Bizim icin en hayirlisi Antic'in indirime gidip kadroda kalmasi ve yan rolu kabul etmesi .... ama o da ister mi?? adamin kac sezonu kaldi emeklilik oncesi, biraz para kazanmak istemesi dogal olur ....
2-)Hickman seneye ne olacak?? Ne yazik ki Casuer yada baska bir yabanci ile degismesi sanirim yararli olur (hem butce hem fayda anlaminda)
3-)Drazan kiralik bir takimda mi oynayacak yoksa 3. oyun kurucu mu olacak? Bu durumda Berk ne olacak?
4-)Turk Uzun sart ama kim olacak? adam varda biz mi almiyoruz .... buraya su olur mu diye yaziyorum sonra sacmalama diyorum kendime ve siliyorum ...  cok zor buraya uyacak adam bulmak ... Semih hiyari gitmese iste guzel olurdu.... yada Furkan bize gelse ... Ama onlari da Dacka birakmaz ....Diger isimler hep risk....
5-)Koc Egehan i mi yoksa biraz daha tecrubeli bir turk u mu tercih edecek kadroda?? Sonucta bu pozisyona bir kac isim var piyasa da ... 2-3 oynayabilen Cenk gibi ... asiri katki vermez ama ligde is gorur .... 
Cok zor denklem, Gherardi nin isi uzun