"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bjelica bin sureleri azalıyor giderek..ve dun de sure almadı...Bir yolunu bulsak da en kotu seneye geri getirmek su çocuğu.Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ricky Hickman'a lig lisansı çıkartmak en iyi seçenek gibi duruyor.Uzun süre sonra parkelere dönen bir oyuncunun haftada bir maç oynayıp form tutmasını beklemek biraz iyimserlik oluyor.Şu durumda ya Kalinic ya Antic'in lig lisansını iptal etmek gerekir.Kalinic transferini destekleyen birisi olarak söylüyorum.Kalinic savunması iyi oyuncu fakat hücumunun kötü olması bir yana maça kötü başladığında o iyi savunmasından eser kalmıyor.Bu durumda 3 numarayı Datome-Bogdan ve geçen sene olduğu gibi zaman zaman Melih Mahmutoğlu ile oynamak gerekiyor.Antic'in lig lisansını iptal edersek Datome 4 numara oynar hatta zaman zaman Kalinic'i 4 numara kullanırız.Bogdan yine 3 oynar.Muhakkak ama muhakkak Hickman'a lig lisansı çıkartılmalı.Transfer yapılacağını düşünmüyorum.
burasi bolgesel lig takimi mi keyfi istediginde gidecek aa olmadi bi doneyim nasilsa kabul ederler diyecek ?bir kez sozunu tutmayan adama guven olmaz, yarin oburgun bi daha yapar.iyi oyuncu olmak yetmiyor, karakteri de yerinde olacak.
Emin biraz sert oldu
Ortalama 1 dk bile süre bulamayan Emircan'ı koparsak o daha çok lazım bize.
ETIRYAK Hocam, Alexander'a 23 yazmışsınız da adam 29 yaşında. O arkadaşın yetenek itibariyle nba'de süre bulması zaten zorken hele hele bu yaştan sonra çok daha zor gibi gözüküyor.