Semih Murat Murathanoğlu'na koç beni istemedi o yüzden ayrıldım demiş? Bugün Ligtv3'teki programda konusu geçti. Gitti diye üzülüyor değilim ama gitmeyi o istedi deniyordu burda.
Hoca nin ben seni istemiyorum git dedigini.... yada seni dusunmuyorum dedigini sanmam ....
Su olabilir; Semih istese gelip konusurdu, yada daha iyi para teklif ederdi... ilk 5 garanti ederdi vs ... gibi dusunmus olabilir.
Bunu neden soyluyorum; daha once Obra gonderdigi oyuncularla kendi konusurdu (can altintig vs ....) ve hepsi de giderken tesekkur ederek gitti. Obra hic saklamadi, hangi oyuncuyu isteyip hangisini istemedigini... Hep uygun sartlarda kalabilir dedigi biliniyor Semih icin. Ama mesela Oguz'a beraber devam etmeyecegiz demis....
Bende cogu insan gibi keske gitmeseydi dedim ve diyorum Semih icin... Ama acikcasi cok inisli cikisli grafigi, guven vermiyor ... Bakinca uzerine plan kurmasi zor oyuncu.... iyi fiyata ve rotasyonda kalmayi kabul ederse sevinecegin ama uzerine takim kuramayacagin bir oyuncu ....
Hocanin da bu yaklasimla olaya yaklastigini dusunuyorum.