Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1436614 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #120 : 14 Ocak 2016, 14:46:32 »
melih var kadroda melihin durumu ortada Cenk gelse taraftar 2 maç geçmeden kulüp binasını
basar  cenk melihten iyi şutör değil daha iyi savunma yapmaz topu yere vuramaz sene başı birkan olsa iyi olurdu şu anda alabilme ihtimalimiz olan hiçbir oyuncu rotasyona girip katkı veremez sadece Tolga geçim ilerleyen yıllar için iyi olur ondanda bu sene birşey bekleyemeyiz

Gercekten sorun su ki haksizsin diyemiyorum ...

belki Cenk icin sana katilmam eski performansina donse, iyi oyuncu ve fundemental i saglam .... Ve savunmada melihten daha iyi ... arti 3 numara da oynayabiliyor....

Diger butun oyuncular ise birer kumar ... potansiyelliler ve Obra nin istediklerini yapsalar kendileri de kazanirlar .... nokta transfer olmazlar ve garanti pozisyon alamazlar, ama sasirtma ihtimalleri var....

Ve sonuc .... napalim arkadas turk basketbolunun hali bu, bodiroga yetisti de biz mi istemedik bu forumda :)

Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #121 : 14 Ocak 2016, 15:17:24 »
ibrahim seten kim ?
bobby dixon yalandır inşallah.

bu iyiymiş emin :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #122 : 14 Ocak 2016, 15:17:58 »
o dediyse kesin almışısızdır maalesef
üzüldüğüne değmedi dostum :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #123 : 14 Ocak 2016, 15:18:55 »
Dixon şu an çok rahat Euroleague'de üst düzey takımlarda oynar. Açıkçası kendisini Calathes'e tercih ederim. Oluyorsa Teodosic, olmazsa da Dixon kabulümdür. Huertas geleceğine Dixon gelsin.
çok güzel tespit...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #124 : 14 Ocak 2016, 15:20:33 »
dixon olayına çok üzüldüm ama bir şekilde yine buralara geliriz, emirin kontratını dixona vericez heralde yerli statüsünde oynarsa yalnız beni asıl üzen nokta dixonu alıyorsak gounun boşluğunu hissettirmeyecek potansiyelde olan marshon brooks gibi bir hamle yapamayacak olmamız dixon iyi bir liderdir ama bizde o sürelerin yarısını bulursa öpsün başına koysun
:)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #125 : 14 Ocak 2016, 15:21:10 »
Gou gidiyorsa Obra gitsin dediği için gidiyordur. Açıkçası Gou'nun gidişine fazla üzülmedim. Özellikle euroleague sonrası daha lig bitmeden şalteri indirmişti. Son Karşıyaka serisi bitmeden yaptığı da demek ki affedilmemiş. Emekleri için teşekkürler. Yolu açık olsun.
ilhan dostum. gerçekçi adam.. her daim saygı ve sevgi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #126 : 14 Ocak 2016, 15:21:54 »
Dixon ne ya.
 1. Guard değildir umarım ya bugune hiçbir transfere laf etmedim ama bizim seviyelerimizi yukarı çıkarcak biri değil.
hepimizin yaptığı ezbere yoruma bi örnek :(

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #127 : 14 Ocak 2016, 15:23:43 »
dixon tırt.
dixon'u alacak vizyon için gherardini'ye de, obradovic'e de gerek yok.
nedim karakaş ve halil üner ikilisinde de dixon'u 1.25 milyon dolara alacak vizyon mevcut.
hatta halil üner en azından para harcatmaz, dixon'dan daha ucuz gilmore gibi birini bulur.
saygılar...
forumun en kötü yorumu da bizim iskenderden gelmiş.. yüz kere söyledim beni hiç dinlemedi. önyargılı olmak takıntılı olmak iyi birşey değil

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #128 : 14 Ocak 2016, 15:24:15 »
fark etmez.
yerli emir, yerli dixon'dan çok daha iyi oyuncu.
sadece emir'in sakatlığı kariyerini etkileyecek düzeyse gelsin dixon.
devam...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #129 : 14 Ocak 2016, 15:27:06 »
her şeyi yaptığı takım karşıyaka.
türkiye ligi ve eurocup'ta yapıyor her şeyi...
bilirsin eurocup'ta yapılan istatistikleri de, gösterilen performansı da ciddiye almam.

dixon'u; barcelona, real, cska, olympiacos savunmasına karşı hayal ediyorum,
pierre jackson'un bi beden büyüğünü görüyorum en iyi ihtimalle...
avatardan kaybetti aslında iskender kardeşim :(

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #130 : 14 Ocak 2016, 15:28:46 »
Ben oyuncunun ne seviyede oynadığına bakmıyorum. Her oyuncunun hikayesi ayrı. Eurocupta cok iyi istatistikler yapan Diotnun oyunu bana inandırıcı gelmiyorken, gecen sene Goudelock icin cok buyuk oyuncu Elyi kasıp kavuracak diyordum. Oyuncunun ozelliklerine karakterine inanmakla alakalı bu. Bende aynı inanç Dixon icin de var, müthiş karaktere sahip bir adam.

Vasatlık da bence isme değil özelliğe bakar. Obradovicle Ivkovicin arasından Turkiye Ligini kazandırmaya yakın bir adamın vasat oldugunu hiçbir şekilde kabul edemem.:)
uğur dan güzel bi tespit

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #131 : 14 Ocak 2016, 15:29:32 »
Ben de bire bir ayni seyi dusunuyorum.  Dixon, bana kucuk takimlarin buyuk oyuncusu gibi geliyor ve daha iddiali seviyelerde, daha iddiali takimlara karsi, etkileyici istatistikler ortaya koysa dahi, buyuk bir sistemin parcasi olarak etkili olamaz gibi geliyor. 

Obradovic ile Ivkovic'in arasindan Turkiye Ligi'ni kazandirmak da bence pek bir sey ifade etmiyor.  Sonucta gorduk: Fenerbahce, asla Fenerbahce gibi oynamadi.  3-4 temel oyuncunun bir tanesi bile normal sezondaki performansini yakalayamadi. 
besoooo besooooo

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #132 : 14 Ocak 2016, 15:30:07 »
hic zannetmiyorum boyle senaryoyu...

dixon milli olmadan ve bizle anlasmadan emir'i kims ebırakmaz subede...

ben dixon'i alacagımızı zannetmedigimden emir devam edecektir...

zaten elimizde adam akıllı 3 numara yok..bir de elimzide 3 oynama potansiyeli olan ve yedek durabilecek emir'i bırakmak yapılabilecek en buyuk hata...
kabul etmek uzun sürdü yılmaz abi için bu durum :)

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #133 : 14 Ocak 2016, 15:30:55 »
:) )))

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #134 : 14 Ocak 2016, 15:31:42 »
uzun işi NBA'den olacak belli ama kim gelecek bakalım..
volkan abi doğru duyum almış...