"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Değinmek istediğim başka bir konu ise şu. Geçen sene bu kadar başarılı sezon gecirmemizin tek faktörü Obradovic tir.Obra Efes in başına geçse Efes e de F4 oynatirdi o kadrosuyla. Antic Dixon u getirmek bir menejer başarısı değildir. Hala Gherardini 1 kaç isim hariç büyük ismini konusturabilmis değil. Gherardini Avrupa yerine Nba de süre bulamayan Udoh Datome gibi isimler bulmali bize.Kuzminkas çok iyi oyuncu ama Kuzminkas i almak menejer başarısı değil. Ömer Onan da alır. Para verdikten sonra. Gherardini nin yapması gereken nba den Udoh gibi oyuncu bulup getirmek. Bana göre.
Forumun birlik ve beraberliği için, huzur ve güven ortamının tesisi için pek yakında demokrasiyi geçici olarak askıya alabilirim. Genç subaylar rahatsız, ona göre... Besim ne dersin, hukuku bir kere çiğnemekle bir şey olur mu kardeşim?
Abi isterseniz hukuku çiğnemeden oylamaya sunalım, o şekilde de sonuç müsbet olur
Fena fikir değil ama YSK seçime karar verecek, sandıklar toplanacak, sandık görevlilerine bir ton ücret vs. Uzun iş... Sonra seçime hile karıştı iddiaları, çöplerden çıkan oy pusuları filan derken tadı kaçacak. Diğer türlüsü en temizi.
O zaman şeriatın kestiği parmak acımaz deyip Besim'i bekleyeceğiz
Besim forumun gizli Gladyo'su... Ondan "okey" almadan demokrasiyi rafa kaldırma şansımız yok. Okyanus ötesine "bizim çocuklar işi bitirdi" raporunu o geçecek.
Ozur dileyerek soyluyorum aklima gelen tek sey GS torulu olman, baska mantikli aciklama gelmiyor...
Gherardini yi beğenmiyorum diye başıma gelenlere bak. Kimse kusura bakmasın Sene başı itibariyle , 25 m bütçe ile Dixon Sloukas PG rotasyonu kurmak başlı başına bir başarısızlıktirHa hepimizi g.t ettiler bu ikili ile orası ayrı ama bütçe bütçe bütçe