Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1479115 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
  • Yer: İstanbul - Adana
  • https://twitter.com/Afiliadam
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1800 : 18 Haziran 2016, 22:10:20 »
delaney demiski kendim için olmam gereken yeri tercih ettim ama bu tercih yüzünden çoğu kişi benden nefret edecek. Cska dan mi bahsediyor yoksa bizmi acaba
#IngaOrekhova

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
« Yanıtla #1801 : 18 Haziran 2016, 22:16:52 »
Efes ya da Daçka? FB taraftarıyla Twitter'da atışmıştı çünkü. Rakibe gitti diye nefretimiz artar diye mi düşündü acaba. Tweet falı bakıyoruz resmen :) Ben istemem onu bu arada.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #1802 : 18 Haziran 2016, 22:21:52 »
Bu delaney ya bizim efes-daçka ile ezeli rekabette oldugumuzu sanıyo ya da bize geldi tüm twitterda yazdıklarımızı bize hatırlatıyo, ben de onun engellenenler listesindeyim mesela :))

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
« Yanıtla #1803 : 19 Haziran 2016, 01:25:37 »
gentile dedikodusu mu var ?

bire birde karşısında duracak oyuncu yok avrupada, önce banchi sonra da repesa piç etti adamı.

gelsin bakalım Obradoviç'le neye dönüşecek hep beraber izleyelim.

Gentile Anderson da dahil ismi geçen tüm oyunculardan daha potansiyelli, daha kaliteli oyuncu.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #1804 : 19 Haziran 2016, 01:36:23 »
bi de Arteaga'nın Euroleague'de son kez maç yönettiği , koçun atıldığı maçta tribünlere karşı saçma sapan haraketleri vardı Gentile'nin.

gelirse taraftar nasıl karşılar acaba..

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1805 : 19 Haziran 2016, 01:38:36 »
Gentile'yi nerede oynatacağız ki? Bogdanovic gitmiş olsa neyse de şu durumda biraz alakasız. Ki Barcelona söylenen paraları (bizim 3 milyon euro falan ver(e)meyiz) veriyorsa oraya gider herhalde. Wanamaker için son çıkan haber kötü oldu ama, Aptal cska'dan sonra bir de darüşşafaka çıktı başımıza.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
« Yanıtla #1806 : 19 Haziran 2016, 01:44:47 »
Gentile'yi nerede oynatacağız ki? Bogdanovic gitmiş olsa neyse de şu durumda biraz alakasız. Ki Barcelona söylenen paraları (bizim 3 milyon euro falan ver(e)meyiz) veriyorsa oraya gider herhalde. Wanamaker için son çıkan haber kötü oldu ama, Aptal cska'dan sonra bir de darüşşafaka çıktı başımıza.
İspanya'da vergi bizden fazla yani maaşın net hali o kadar olmayacak. Yıllık net 3 falan vermezler bence, suyu çıksa da takım içi denge diye bir şey gerçekten var.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #1807 : 19 Haziran 2016, 01:47:33 »

nasıl nerede ?  bogdan 1-2-3 oynar, gentile 2-3 , datome 3-4, kalinic 3-4.

hickman gidince zaten bir kısaya ihtiyac olacak her türlü.

barca'nın verdiği 3 milyonun yarısı vergiye gidiyor , biz 1,7-1,8 milyona rahat alırız istersek.

datome de 1,7 alıyor.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #1808 : 19 Haziran 2016, 01:57:00 »
İspanya'da vergi bizden fazla yani maaşın net hali o kadar olmayacak. Yıllık net 3 falan vermezler bence, suyu çıksa da takım içi denge diye bir şey gerçekten var.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Ben 3 dedim de 3.5 diyorlardı, tabi vergileri bilmiyorum.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #1809 : 19 Haziran 2016, 01:59:45 »
nasıl nerede ?  bogdan 1-2-3 oynar, gentile 2-3 , datome 3-4, kalinic 3-4.

hickman gidince zaten bir kısaya ihtiyac olacak her türlü.

barca'nın verdiği 3 milyonun yarısı vergiye gidiyor , biz 1,7-1,8 milyona rahat alırız istersek.

datome de 1,7 alıyor.

Bizdeki vergi ne kadar bilmiyorum açıkçası. Yani Bogdanovic, Gentile ve Datome üçlüsü biraz fazla lüks gibi geldi bana. Keşke olabilse tabi, o ayrı. Ama olmazsa Wanamaker Hickman'ın yerini çok iyi doldururdu, aptal darüşşafaka'ya gitmese bari.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
« Yanıtla #1810 : 19 Haziran 2016, 02:06:47 »
Bizdeki vergi ne kadar bilmiyorum açıkçası. Yani Bogdanovic, Gentile ve Datome üçlüsü biraz fazla lüks gibi geldi bana. Keşke olabilse tabi, o ayrı. Ama olmazsa Wanamaker Hickman'ın yerini çok iyi doldururdu, aptal darüşşafaka'ya gitmese bari.

bizde vergileri kulüp ödüyor galiba , öyle okumuştum bi yerde.

wanamaker konusunda katılıyorum, ihtiyaç olarak wanamaker tarzı birine ihtiyaç var ama gentile özel oyuncu.

gentile'nin tek kötü yanı şutu, açıkçası epey zamandır izlemedim ama dış şutu kötü olduğu kesin.

omuzunu dayayıp çok güçlü gidiyor potaya , delicilik yok ama potaya güçlü gitme var.

Çevrimdışı KhaN

• Üye
« Yanıtla #1811 : 19 Haziran 2016, 02:26:03 »
delici, topa baskı yapan bir kısa ihtiyacımız varken gentile dedikodusunu anlamadım ben. balon gibi geldi bana açıkçası, zaten twitter goygoyundan başka haber de yok.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1812 : 19 Haziran 2016, 03:12:31 »

Daçka Wanamaker ile 2 yıllık imzaladı diyorlar (David Pick)

Gentile olayı da nereden çıktığı belli değil, asılsız bir dedikodu. İhtiyacımız olur da, ilgilenecek olsak; Obradovic'in Gentile'nin babasının koçluğunu yapmış olması ve Gherardini ibreyi bizim tarafa çevirebilecek faktörler olabilir.

Bizdeki vergi oranı cüzi bir oran diye biliyorum. Muhtemelen (en son baktığımda) %15-20 civarında bir şeydi.
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2016, 03:13:55 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #1813 : 19 Haziran 2016, 03:18:45 »
Daçka Wanamaker ile 2 yıllık imzaladı diyorlar (David Pick)

Gentile olayı da nereden çıktığı belli değil, asılsız bir dedikodu. İhtiyacımız olur da, ilgilenecek olsak; Obradovic'in Gentile'nin babasının koçluğunu yapmış olması ve Gherardini ibreyi bizim tarafa çevirebilecek faktörler olabilir.

Bizdeki vergi oranı cüzi bir oran diye biliyorum. Muhtemelen (en son baktığımda) %15-20 civarında bir şeydi.

Pick zaten hep kara haber veriyor, belki tutmaz bu sefer demekten başka yapacak bir şey yok. İçeriye dalıp rakibi darmadağın edecek bir kısa lazım bize, Wanamaker ve James'ten başka bunu yapabilen görmedim bu sezon.

Çevrimdışı Sergen Kıral

• Üye
  • Yer: izmit
    • sergenkral
« Yanıtla #1814 : 19 Haziran 2016, 03:26:22 »
Nba en buyuk belası sürüncemede bırakıyor o ara piyasada adam kalmıyor yinede tercihim gentile tarzı biri yerine udoh tarzı nba den aradan köseden cıkarıcagımız adamlar yoksa o 3 verdi ben 4 veririm tarzı sidik yarıslarına giricek bir butcemiz yok hedef avrupa sampiyonluguysa ki öyle