Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1450276 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2025 : 24 Haziran 2016, 22:50:57 »
Şimdi bir de şeyi düşündüm, claver bize gelirse valencia hiç para alamayacak. Bu durumda eğer iş bize döner gibi olursa Valencia Real madrid'in ne verdiğine bakmadan tamam demez mi? Az para hiç paradan iyidir mantığıyla?

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
« Yanıtla #2026 : 24 Haziran 2016, 22:59:12 »
Claver'in Vesely yerine gelmesini bile tercih ederim.Çok istediğim bir transfer

Çevrimdışı truth126

• Üye
  • Yer: İstanbul - Başakşehir
    • truthuntold126
« Yanıtla #2027 : 24 Haziran 2016, 23:08:05 »
Şimdi bir de şeyi düşündüm, claver bize gelirse valencia hiç para alamayacak. Bu durumda eğer iş bize döner gibi olursa Valencia Real madrid'in ne verdiğine bakmadan tamam demez mi? Az para hiç paradan iyidir mantığıyla?
valla bir yanım senin gibi düşünüyor basketbolda takımlar kolay gelir elde edemiyor 500-600 bin euro lar bile takımlar için önemli bu yüzden real ile anlaşırlar diye ama istedikleri 3 milyon euro bakınca sanki 1 milyon un aşağısına bırakmayacaklar gibi bunu da real verir mi bilmiyorum.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #2028 : 24 Haziran 2016, 23:11:38 »
İş bence biraz da claver de bitiyo. İlla madrid e gitcem diye diretirse muhakkak 2kulüp orta yolu bulur. Ama ben önüme bakarım der biz ya da başka ispanya dışı bi takıma gidiyorum derse zaten valencia nın hop nereye gidiyosun deme hakkı yok, olay tamamen claver de bitiyo. O nereye isterse orası olur, gherardini reyiz belki çoktan akıl oyunlarına başlamıştır kim bilir...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #2029 : 24 Haziran 2016, 23:13:07 »
Bobby-Sloukas-Berk
Bogdan-Anderson-Melih
Datome-Kalinic
Claver-Antic
Vesely-Udoh-Emircan

Her türlü yeter bu kadro.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2030 : 24 Haziran 2016, 23:34:32 »
James Anderson ve Claver ikilisi mevcut kadronun üzerine mis gibi olur ama sanki bir şekilde çözüm bulurlar gibi geliyor bana da.

Bu arada, James Anderson işi ne durumda, bilgisi olan var mı?

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2031 : 24 Haziran 2016, 23:40:17 »
Valencia sırf O İspanyol oyuncuya gıcıklık için 3 milyon euro gibi uçuk bi para istedi.
Mevzu çok para almak değil , valencia ile İspanyol oyuncu  arasında sorun var.  Geçen sene Kubana gelmeden önce Laboral ile anlaşmıştı ama Valencia oraya da buyout vermemişti, burada durum biraz da Ya benimsin ya ispanyada başla takımda oynayamazsın durumu.
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2016, 09:57:35 Gönderen: Cem Ağrak »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2032 : 24 Haziran 2016, 23:41:36 »
Real olursa tranfer senelik 1.8/1.9 gibi bi para vericek, sanırım %40 civarı bi vergi var İspanya'da

Çevrimdışı Zeljko Obradovic

• Üye
  • Yer: Aydın
« Yanıtla #2033 : 24 Haziran 2016, 23:51:51 »
Real olursa tranfer senelik 1.8/1.9 gibi bi para vericek, sanırım %40 civarı bi vergi var İspanya'da
Bizdeki vergi ne kadar abi, gerçi vergi var mı onu da bilmiyorum ama :) Bize de 1.4-1.5 gibi gelebilir sanırım.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #2034 : 25 Haziran 2016, 00:06:50 »
Victor Claver Valencia ile Real Madrid arasında yaşanan transfer krizinden sonra önemli açıklamalarda bulundu.

Real Madrid ile haftalar öncesinden transfer anlaşmasına varan Victor Claver, İspanya haklarını elinde bulunduran Valencia’nın transfer gerçekleşmesin diye 3 milyon Euro bonservis bedeli talep edip işi bozmasından sonra ilk kez konuştu.

Real Madrid’in kendisi için en iyi seçenek olduğunu vurgulayan Claver şunları söyledi: “İspanya dışında birçok opsiyonum var. Valencia, beni takıma geri getirmek için elinden gelen herşeyi yapacaktır. Gelen tüm teklifleri değerlendireceğim. İspanya dışından gelen teklifler de var.”

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2035 : 25 Haziran 2016, 00:09:41 »
Dixon-sloukas-berk-kenan
Bogdan-anderson-melih
Datome-kalinic-d.musa-egehan
Claver-antic-baris
Vesely-udoh-semih

Tamamdır...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 25 Haziran 2016, 00:11:04 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı truth126

• Üye
  • Yer: İstanbul - Başakşehir
    • truthuntold126
« Yanıtla #2036 : 25 Haziran 2016, 00:44:36 »
Valencia sırf O İspanyol oyuncuya gıcıklık için 3 milyon euro gibi uçuk bi para istedi.
Mevzu çok para almak değil , valencia ile İspanyol takım arasında sorun var.  Geçen sene Kubana gelmeden önce Laboral ile anlaşmıştı ama Valencia oraya da buyout vermemişti, burada durum biraz da Ya benimsin ya ispanyada başla takımda oynayamazsın durumu.
   O zaman ispanya opsiyonu yok gibi bir şey. Valencia ya gideceğini pek sanmıyorum istediği ücrete çıkamaz ayrıca herhalde seneye euroleague de ispanya dan barca, real, laboral var valencia yok... Valla bu durumda biz istersek olur bu iş.
   Şu nba beklemek çok can sıkıcı kim kalıyor kim gidiyor netleşse bir.

Çevrimdışı 1907HARBY

• Üye
  • Yer: ISTANBUL
    • 1907HARBY
« Yanıtla #2037 : 25 Haziran 2016, 01:03:01 »
Bazen düşününce hala bu yönetimin Nasıl başta durduğunu görünce ve hala hatanın başkalarında olduğunu saçmalayıp söyledikçe kafayı yiyesim geliyor. Hala imzalanan bir anlaşma da yok sponsor olarak.  Ben Fenerbahçe KOÇ olmasını çok isterdim mesela. Yönetim zaten hava su böcekler düşünüyor. Futbol takımı pazartesi çalışmalara başlıyor ama transfer yok. Gerçi futbol umrumda değil. Obra reis gibi bir hoca Ali Koç gibi bir Başkan olana kadar da futbolu bıraktım. Ve ben hala Israrla söylüyorum. Umarım bu aziz yıldırım 😡😡😡 obra reisimizi yemez...

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #2038 : 25 Haziran 2016, 01:05:22 »
Haftaya cuma Valencia'dayım hallederiz sıkıntı yok  8)

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2039 : 25 Haziran 2016, 04:23:16 »

Valencia paranın peşinde olsa pazarlık yapardı. Real Madrid serisinde kavga dövüş olduğundan beri Valencia ile Real Madrid'in arası açık.