Mevcut uzunlardan yolcu olacak varsa ve yerine NBA'den adam gelecekse Bargnani olası derim, geçen yıl da ciddi şekilde ilgilenmiştir. Andrey Blatche olmaz mı ? Çin'i takip edenlerin bilgisi var mı, geçen sene 3 yıllık imzalamış gözüküyor, çıkışı filan var mıdır acaba ?
Borusis ve Pekovic gibi adamlar switch müdafasında zorlanacak ayakları ağır isimler, hazır sistem oturmuşken gidenlerle benzer/yakın oyun karakterinde adamlar alınmaya çalışılacağını tahmin ediyorum.
Bugra Bargnani nin once boxout ve rebound ogrenmesi lazim.. reboundlarin hepsini boy avantaji ile aliyor, ama iyi pivotlara karsi cok aksiyor rebound da....
eger udoh kalacaksa gelsin isterim rotasyona.. ama rotasyonun ana parcasi olacaksa biraz dusunurum... swicth savunma da ne yapar ... box out yapmama aliskanligi ne getirir ... birde potadan uzak kaldigi pozisyonlarda rebound icin iceri devrilmeyi kimse ogretmemis sanki .... yani savunmada o kadar aksayan bir oyuncuyu bu kadroda istermiydim bilmiyorum....
Belki derler ki Sen 3 saniye koridorunda durucaksin cikman yasak ... bizde disaridan savunuruz .... o zaman savunmada cok is yapabilir...
yoksa Bargnani tarzi switch savunma budur:
https://www.youtube.com/watch?v=07DjA1g6Ngg 
Iki konuda laf edemem bargnani ye;
1-Pota altinda kendine sirti donuk oynamaya calisan oyunculari iyi savunuyor. Boyunun avantajini iyi kullaniyor.
2- hucumu cok iyi, laf eden carpilir.
Obra alir da adam ederse buyuk is yapar .... Ama cok emek vermesi lazim, o varken Melih ve Baris bir rahat eder kendine gelir cocuklar...
Bu arada Bourusis evet kisa karsisinda yavas kaliyor ama oyun zekasi o kadar fazla ki onceden pozisyon alarak, alan kapatarak, yada boy avantaji ile mesafeli savunarak kapatiyor bu acigini ... Bizim mac aldatici olmasin ...