Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1448964 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2130 : 26 Haziran 2016, 08:45:36 »
Geçen sene Pekovic filan yazılıp çiziliyordu, bu sene için var mıdır ihtimali?

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2131 : 26 Haziran 2016, 09:05:36 »
Geçen sene Pekovic filan yazılıp çiziliyordu, bu sene için var mıdır ihtimali?
Nisan 2015 de ameliyat oldu... o zamandan bu yana ortalarda degil, sanirim hala atlatamadi ... riskli bir tercih olabilir.. Asil tendonunda hala agrilar oldugu yazilmisti bir yerlerde.... ama belki toparlamistir ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2132 : 26 Haziran 2016, 09:14:27 »
Aman abi söyleme ben İlkan demiştim diye makara konusu oldum burda :)

Makara yapacak bir şey yok kardeşim,İlkan o berbat geçen 2012-2013 sezonunda ayakta kalan birkaç isimden birisiydi.
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2016, 09:14:43 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı bugra

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2133 : 26 Haziran 2016, 09:20:29 »
Mevcut uzunlardan yolcu olacak varsa ve yerine NBA'den adam gelecekse Bargnani olası derim, geçen yıl da ciddi şekilde ilgilenmiştir. Andrey Blatche olmaz mı ? Çin'i takip edenlerin bilgisi var mı, geçen sene 3 yıllık imzalamış gözüküyor, çıkışı filan var mıdır acaba ?

Borusis ve Pekovic gibi adamlar switch müdafasında zorlanacak ayakları ağır isimler, hazır sistem oturmuşken gidenlerle benzer/yakın oyun karakterinde adamlar alınmaya çalışılacağını tahmin ediyorum.

Çevrimdışı Suarez1907

• Üye
    • omerselman1907
« Yanıtla #2134 : 26 Haziran 2016, 10:24:38 »
Gherardini'ye sallayacak kadar kötü ne yaşamış olabilirsiniz ya? Futbol taraftarlığını buraya taşımayın çok rica ediyorum
" Ve Obradoviç'in canı, bugün kısa beşle oynamak istemiyor "

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2135 : 26 Haziran 2016, 10:26:23 »
Mevcut uzunlardan yolcu olacak varsa ve yerine NBA'den adam gelecekse Bargnani olası derim, geçen yıl da ciddi şekilde ilgilenmiştir. Andrey Blatche olmaz mı ? Çin'i takip edenlerin bilgisi var mı, geçen sene 3 yıllık imzalamış gözüküyor, çıkışı filan var mıdır acaba ?

Borusis ve Pekovic gibi adamlar switch müdafasında zorlanacak ayakları ağır isimler, hazır sistem oturmuşken gidenlerle benzer/yakın oyun karakterinde adamlar alınmaya çalışılacağını tahmin ediyorum.

Bugra Bargnani nin once boxout ve rebound ogrenmesi lazim.. reboundlarin hepsini boy avantaji ile aliyor, ama iyi pivotlara karsi cok aksiyor rebound da....

eger udoh kalacaksa gelsin isterim rotasyona.. ama rotasyonun ana parcasi olacaksa biraz dusunurum... swicth savunma da ne yapar ... box out yapmama aliskanligi ne getirir ... birde potadan uzak kaldigi pozisyonlarda rebound icin iceri devrilmeyi kimse ogretmemis sanki .... yani savunmada o kadar aksayan bir oyuncuyu bu kadroda istermiydim bilmiyorum....

Belki derler ki Sen 3 saniye koridorunda durucaksin cikman yasak ... bizde disaridan savunuruz .... o zaman savunmada cok is yapabilir...

yoksa Bargnani tarzi switch savunma budur:
https://www.youtube.com/watch?v=07DjA1g6Ngg  :)

Iki konuda laf edemem bargnani ye;
1-Pota altinda kendine sirti donuk oynamaya calisan oyunculari iyi savunuyor. Boyunun avantajini iyi kullaniyor.
2- hucumu cok iyi, laf eden carpilir.

Obra alir da adam ederse buyuk is yapar .... Ama cok emek vermesi lazim, o varken Melih ve Baris bir rahat eder kendine gelir cocuklar...

Bu arada Bourusis evet kisa karsisinda yavas kaliyor ama oyun zekasi o kadar fazla ki onceden pozisyon alarak, alan kapatarak, yada boy avantaji ile mesafeli savunarak kapatiyor bu acigini ... Bizim mac aldatici olmasin ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2136 : 26 Haziran 2016, 10:39:50 »
Blatche benim çok sevdiğim bir oyuncudur. NBA'e ilk girdiği zamanlar problemli bir isim olarak anılıyor ve bir türlü potansiyelini gösteremiyordu. Ancak Brooklyn formasıyla oynadığı son iki sezon ne olduysa büyük bir değişime imza attı. Özellikle Lopez'in uzun sakatlığında gösterdiği performans ile o dönemde benim çok övgüme mazhar olmuştur ki, Kemal Erdem'in Derin Nba sayfaları buna şahit. Hatta ona "aslan yürekli Bltache" lakabını takmıştım. Kısacası, takımı ve hedeflerini benimser ise en az Udoh kadar sevilir. Mesela topa vurup çembere de yeri geldiğinde penetre edebilir, bu potansiyeli de vardır; öyle çok ahım şahım olmasa da... Kısalara baskıyı bu şekilde cezalandırabilecek bir uzundur mesela. Çin Liginde iki sezondur ne yapıp ediyor bilmiyorum ama yaşı gençti gittiğinde zaten. Parayı seçti.

Bargani'ye gelince... Şöhreti ile verimliliğini, aldığı para ile verdiğini yan yana koyduğunuzda DÜNYANIN EN GEREKSİZ VE EN FAYDASIZ OYUNCUSU olabilir. Onun varlığı bizzat istatistik ilmini ters tarafından değersizleştirecek kadar olumsuzdur. İstatistikleri ile katkısı taban tabana zıt nadir bir örnek. Ama olumsuz anlamda. Hani bazılarının istatistiği parlak değil ama katkısı maksimumdur, bu tersi. Bargani adını duyduğunuzda Euzubesmele çekin; yüzünü ŞEYTAN görsün. O kadar "zararlı" bir oyuncu potansiyelidir. Bu savaşan kadronun ruhunu s.ker, kirletir. Senelerce Emir, Semih, Oğuz gibilerin gamsızlığından şikayet edip, onların üçünün potansiyelini ruhsuzlukta tek başına cebinde taşıyan bir humin zararlısına bu kadroda yer açılırsa önümüzdeki sene savaşan Fenerbahçe'yi de unutun. Artık bol bol istatistik yapan bir takım seyrederiz. Ufak bir kusuru olur: Maç kazanamaz.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #2137 : 26 Haziran 2016, 10:44:32 »
Bence 1-2 rotasyonunda wanamaker ve anderson gelmiyorsa 2.oyuncu rolünden gelmiyorlardır. Bogdan varken Koç once Bogdani oynatacaktır. 4 numarada net rol vereceğini düşündüğüm kişi Kuzmi, onun dışında tüm transferler yan roller icin olamak. Bence transfere bu gözle bakmak gerek. Erkan olayında ise, 3-4 kez canlı izledim karsiyakadayken. Ayrılmasına anlam verememiştim. Zaman Zaman konsantrasyon problemi yasıyor, ama sürpriz oyuncu gibi bazen beklenmeyenleri iyi yapıyor. Bence bize ligde 6-8 dk lik surelerde katkı sağlar. Ama kritik soru şu; acaba 3-4 rotasyonuna Erkan alınacaksa Kuzmi gibi bir yabancı düşünülmüyor mu?

Sent from my iPhone using Tapatalk
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı bugra

• Üye
« Yanıtla #2138 : 26 Haziran 2016, 10:49:38 »
Açıkçası Bargnani defoları nedeniyle benim de çok istediğim bir isim değil ama Ercanlar'ın yazdıkları sebebiyle bu yorumu getirdim. Artıları var mı ? Var ama bence de eksileri artılarını götürecek bir oyucu.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2139 : 26 Haziran 2016, 10:57:12 »
Bargani meselesine ilave: Şu tercih çok tartışılmış, hatta Shaqullie O'Neal, Charles Barkley ve Kenny Smith beraber yaptıkları programda epey kafa bulmuşlardı. Bu tercih sanırım onun bütün karakterini, maçla ve maç kazanmakla ne kadar ilgisiz olduğunu gösteren bir kan örneği gibidir. Zaten ona duyulan son güven kırıntıları da bu çok konuşulan hadiseden sonra büsbütün bitti. Yahu girse bile rakibe son topu bırakıyorsun ki, akıl alır şey değil. Üstelik sana ikilik yeter iken... Düşünün ki, bunu bizde yapıyor. Ki yapar mı yapar. Zaten tek derdi o şutu atmak.

https://www.youtube.com/watch?v=u7p02Xp3U5w

NOT: Daha evvel (hadise vuku bulduğunda) haliyle dikkat etmemiştim. Şimdi yeniden izleyince gördüm. Kadraj da UDOH'da var. :)
« Son Düzenleme: 26 Haziran 2016, 11:00:35 Gönderen: Hakan Yaman »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2140 : 26 Haziran 2016, 11:37:52 »
ahahaha amk dün sabah david pick'in 1 ay önce Anderson ile ilgili attığı twweeti buraya yazdım 24 saat geçmedi DAçka'ya gitti :)
diyorum ya benimkisi ağız değil lağım :( :(

http://hoopshype.com/salaries/#hh-tab-team-payroll
şurada Nba 'deki takımların bütçeleri var , her takımın içine tıklayınca hangi oyuncu ile hangi yıllara kadar ne şartlarda kontratları var onlara bakarsınız,

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #2141 : 26 Haziran 2016, 12:34:42 »
Ne kadar saçma bir söylem "çıplak koşturmak" filan twitter'da da buna tav olup peşinden gidenler var.Ne kadar basitleştiriyor taraftarı , bunu söyleyen de goygoy haber yapan biri.
Takımın başında Gherardini ve Obra var bunun dışında kim gelmiş kim gitmiş kimin umurunda.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #2142 : 26 Haziran 2016, 12:46:44 »
Metecan olmaz mi ? hatta Cenk Akyol?

Kostas-bobby-Berk
Bogdan-Melih-Erkan
Datome-Kalinic-Metecan
Antic-Baris-XxX
Udoh ? - Vesely

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #2143 : 26 Haziran 2016, 12:49:14 »
Herhangi bir oyuncu aklı başında hangi insanı çıplak koşturur? Değişik işler...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2144 : 26 Haziran 2016, 12:57:59 »
Blatche benim çok sevdiğim bir oyuncudur. NBA'e ilk girdiği zamanlar problemli bir isim olarak anılıyor ve bir türlü potansiyelini gösteremiyordu. Ancak Brooklyn formasıyla oynadığı son iki sezon ne olduysa büyük bir değişime imza attı. Özellikle Lopez'in uzun sakatlığında gösterdiği performans ile o dönemde benim çok övgüme mazhar olmuştur ki, Kemal Erdem'in Derin Nba sayfaları buna şahit. Hatta ona "aslan yürekli Bltache" lakabını takmıştım. Kısacası, takımı ve hedeflerini benimser ise en az Udoh kadar sevilir. Mesela topa vurup çembere de yeri geldiğinde penetre edebilir, bu potansiyeli de vardır; öyle çok ahım şahım olmasa da... Kısalara baskıyı bu şekilde cezalandırabilecek bir uzundur mesela. Çin Liginde iki sezondur ne yapıp ediyor bilmiyorum ama yaşı gençti gittiğinde zaten. Parayı seçti.

Bargani'ye gelince... Şöhreti ile verimliliğini, aldığı para ile verdiğini yan yana koyduğunuzda DÜNYANIN EN GEREKSİZ VE EN FAYDASIZ OYUNCUSU olabilir. Onun varlığı bizzat istatistik ilmini ters tarafından değersizleştirecek kadar olumsuzdur. İstatistikleri ile katkısı taban tabana zıt nadir bir örnek. Ama olumsuz anlamda. Hani bazılarının istatistiği parlak değil ama katkısı maksimumdur, bu tersi. Bargani adını duyduğunuzda Euzubesmele çekin; yüzünü ŞEYTAN görsün. O kadar "zararlı" bir oyuncu potansiyelidir. Bu savaşan kadronun ruhunu s.ker, kirletir. Senelerce Emir, Semih, Oğuz gibilerin gamsızlığından şikayet edip, onların üçünün potansiyelini ruhsuzlukta tek başına cebinde taşıyan bir humin zararlısına bu kadroda yer açılırsa önümüzdeki sene savaşan Fenerbahçe'yi de unutun. Artık bol bol istatistik yapan bir takım seyrederiz. Ufak bir kusuru olur: Maç kazanamaz.
Blatche, Filipinler milli takımında oynuyor. Geçen hafta dandik bir hazırlık maçı vardı, Barış ın en skorer oyuncumuz olduğu. O maçta seyrettim, ne kadar dikkate alınır o maç bilmiyorum tabi.
Şutu da var, 3 lük de atmıştı ama bana pek takım oyuncusu gibi görünmedi, belkide oynadığı takımın da takım olmamasının etkisi vardır bunda.