"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hatırladığım kadarıyla, tanjevic ile efesi süpürüp şampiyon olduğumuz sene başkanla anlaşmazlığa düşüp oynamamıştı son maçlarda. Aziz yıldırım olduğu sürece ömerin bize dönme ihtimali yok bence. Türkiyeye gelirse ya efes yada daçka ya gider bence.
Basketbol şubesinde tek hakimiyet teknik ekipte. Emir gibi adam da gitmezdi o zaman. Aziz yıldırım emiri çok sever ama Zeljko & Gher ve Ömer e tüm konularda tam yetki verilmiş durumda. Kim istenirse alınıyor kim istenmezse gidiyor
Emir bobby dixon türk statüsünde tercih edildiği için ve yabancı statüsünü kabul etmediği için gitti diye biliyorum
Basketbol şubesinde tek hakimiyet teknik ekipte. Emir gibi adam da gitmezdi o zaman
Ertuğrul Erdoğan vardı o zaman.
Burada emir kendi gitmek istemiş gibi bi durum var,bizim Türkçemiz gerçekten çok farklı,hiç yaşamadım burada anlaşamıyorum gerçekten seninle
Başkan basketboldan anlamadığı için transferde ne olup ne bittiğini bile takip etmiyordur. Öyle bir ihtimal yok bence.
başka maçlarını izlemedim ama kızılyldız'dan Quincy Miller tamda koçun tercih ettiği şutu, özellikle 3lüğü olan ve hırslı bir 4 no gibi göründü bana.ne dersiniz.hele bjelica'dan sonra.