Gönderen Konu: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası (Aralık 2015 - Mayıs 2017)  (Okunma sayısı 1435293 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: Ynt: Fenerbahçe / Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #75 : 09 Ocak 2016, 21:14:00 »
Hatırladığım kadarıyla, tanjevic ile efesi süpürüp şampiyon olduğumuz sene başkanla anlaşmazlığa düşüp oynamamıştı son maçlarda. Aziz yıldırım olduğu sürece ömerin bize dönme ihtimali yok bence. Türkiyeye gelirse ya efes yada daçka ya gider bence.
Basketbol şubesinde tek hakimiyet teknik ekipte. Emir gibi adam da gitmezdi o zaman. Aziz yıldırım emiri çok sever ama Zeljko &  Gher ve Ömer e tüm konularda tam yetki verilmiş durumda. Kim istenirse alınıyor kim istenmezse gidiyor

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #76 : 09 Ocak 2016, 22:04:00 »
Başkan basketboldan anlamadığı için transferde ne olup ne bittiğini bile takip etmiyordur. Öyle bir ihtimal yok bence.
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2016, 22:04:15 Gönderen: Cengizao »

Çevrimdışı Dentist

• Üye
  • Yer: Zonguldak
« Yanıtla #77 : 09 Ocak 2016, 22:25:25 »
Basketbol şubesinde tek hakimiyet teknik ekipte. Emir gibi adam da gitmezdi o zaman. Aziz yıldırım emiri çok sever ama Zeljko &  Gher ve Ömer e tüm konularda tam yetki verilmiş durumda. Kim istenirse alınıyor kim istenmezse gidiyor

Emir bobby dixon türk statüsünde tercih edildiği için ve yabancı statüsünü kabul etmediği için gitti diye biliyorum

Çevrimdışı Dentist

• Üye
« Yanıtla #78 : 09 Ocak 2016, 22:27:53 »
Yani bence de teknik ekibe Aziz çok karışmıyordur ve ben obra sen lsan allahın kulunu karıştırmazdım,verilen bürçeye razıysam klüple dewam eder değilsem keserdim,ne de olsa türümün Avupadaki tek örneğiyim derdim

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #79 : 09 Ocak 2016, 23:14:53 »
Emir bobby dixon türk statüsünde tercih edildiği için ve yabancı statüsünü kabul etmediği için gitti diye biliyorum
Emire 9ncı yabancı ol demek git demek. Dixon devşirme olarak tercih edildiği gün Emir'i bileti kesilmişti

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #80 : 09 Ocak 2016, 23:15:41 »
Ya beyler Panatinaikos'un deli başkanları ile 12 sene çalışmış birisi için Aziz Yıldırım pamuk gibi gelir.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #81 : 09 Ocak 2016, 23:17:29 »
Hatırladığım kadarıyla, tanjevic ile efesi süpürüp şampiyon olduğumuz sene başkanla anlaşmazlığa düşüp oynamamıştı son maçlarda. Aziz yıldırım olduğu sürece ömerin bize dönme ihtimali yok bence. Türkiyeye gelirse ya efes yada daçka ya gider bence.
Ertuğrul Erdoğan vardı o zaman.

Çevrimdışı Dentist

• Üye
« Yanıtla #82 : 10 Ocak 2016, 02:52:09 »
Basketbol şubesinde tek hakimiyet teknik ekipte. Emir gibi adam da gitmezdi o zaman

Burada emir kendi gitmek istemiş gibi bi durum var,bizim Türkçemiz gerçekten çok farklı,hiç yaşamadım burada anlaşamıyorum gerçekten seninle

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #83 : 10 Ocak 2016, 03:06:43 »

Ertuğrul Erdoğan vardı o zaman.

Sadece final serisinde diye hatırlıyorum, yada playoff ların bir kısmında.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #84 : 10 Ocak 2016, 07:55:05 »
Burada emir kendi gitmek istemiş gibi bi durum var,bizim Türkçemiz gerçekten çok farklı,hiç yaşamadım burada anlaşamıyorum gerçekten seninle

Zaten devsirme statusu nun disinda kalinca yinede git denmedi Emir'e .... Hatta yanlisim varsa duzeltsin hatirlayan arkadaslar, daha makul bir kontratla kontrat uzatimi teklif edildi... ve uzun sure dusundu ... gitti geldi .....

En son Mahmudi nin teklifi daha cazip geldi ve Dacka yi tercih etti ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #85 : 10 Ocak 2016, 14:57:53 »
Yok bu sefer beni yanlış anladın. Aziz Yıldırım'ın şubede etkinliği olsa Emir gitmezdi dedim çünkü başkan Emir'i çok sever ama Zeljko istemiyorum dedi sezon başında. Aziz başkan da Zeljko,  gher ve Ömer'e  isteğinizi alın istediğinizi gönderin sizlere güvenimiz sonsuz demiş. Durum bu

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #86 : 10 Ocak 2016, 15:46:03 »
Başkan basketboldan anlamadığı için transferde ne olup ne bittiğini bile takip etmiyordur. Öyle bir ihtimal yok bence.

başkan basketboldan gayet iyi anlıyor..Sorun yanındakinin herşeyden çok iyi anlaması..o dizginlense şube güllük gülistanlık olacak ;D ;D

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
« Yanıtla #87 : 10 Ocak 2016, 22:44:20 »
başka maçlarını izlemedim ama kızılyldız'dan Quincy Miller tamda koçun tercih ettiği şutu, özellikle 3lüğü olan ve hırslı bir 4 no gibi göründü bana.ne dersiniz.hele bjelica'dan sonra.

Sertliği ve pasörlüğü konusunda ciddi şüphelerim var. Özellikle sertlik konusu bizim gibi savunma takımları için her şeyden öte.

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #88 : 11 Ocak 2016, 00:58:18 »
Ömer Aşık ve sene sonu Nemenja nın dönüşü ile Ekpe , Antic ve Jan Vesely   5 lisini bir araya getirip NİRVANAYA ulasiyoruz :) 

SM-G925F cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #89 : 11 Ocak 2016, 09:07:00 »
Delaney'e çökmek lazım seneye. Adam seviye atladı bu sene.