Egehan Arna 14:20 sn süre almış,4 sayı,4 asist,1 ribaund ve savunma gayretini beğendim.Berk Uğurlu 13:27 sn 7 sayı,1 ribaund,şut kaçırmadı ama daha çok potaya bakması gerekiyor.Ahmet Düverioğlu 13 sayı,7 ribaund(5 tanesi hücum),1 asist,2 top kaybı,1 top çalma.Barış Hersek 21:01 sn süre almış 6 sayı,1 ribaund,1 asist,1 top kaybı,1 top çalma ile oynamış.Maçı açtığımda Ahmet'i ilk 5 başlarken görünce çok mutlu oldum.Ahmet lig rotasyonu için bende varım dedi bana göre,Melih ilk yarı çok kötüydü ama ikinci yarı gayet iyiydi.Nunnally bile iyiydi diyebiliriz.Bugün basketbolseverler olarak çok mutluyuz.Büyükçekmece,Milano ve bugün Best Balıkesir maçı savunmamız gayet iyiydi,savunma oturmaya başladı.Pero Antic yavaş yavaş forma giriyor.Pero Antic'in performansı özellikle euroleague'de çok önemli çünkü Udoh-Vesely'nin daha fazla yıpranamaması için.Euroelageu'de 9 kişilik rotasyon yeterli fazlasının zarar vereceğini düşünüyorum tabi ki maçların gidişatı ve rakibe göre bu sayı artabilir.Egehan ligde 1-2 maç daha böyle oynarsa Nunnaly'nin yerini alabilir.Ahmet bugün lig maçları için rotasyona girebileceğinin sinyallarini verdi,pota altında gerçekten çok iyi bitiriyor.Berk şutlarını geliştirse daha çok süre alacak ama şut konusunda halen yerinde sayıyor,ilk adımı hızlı,ikili oyun oynayabiliyor,savunması iyi ama biraz daha şut çalışmalı.