Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 208903 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
İlk Periyot 21-13 bitti. Skor Dağılımımız: Ahmet 6, Sloukas 5, Antic 4, Nunnally 4, Kalinic 2.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
Melih 2:21 dakikada 2 top kaybı 2 faul yaptı.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Melih 2:21 dakikada 2 top kaybı 2 faul yaptı.
yedeklerden en kötü başlayanı melih oldu
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
İlk yarıyı 42-35 önde tamamladık. Skor Dağılımımız: A.Muhammed 11, Ahmet 10, Nunnally 6, Sloukas 5, Antic 4, Kalinic 4, Vesely 2

Hakan Demir neredeyse sahanın ortasından taktik verecek. Hakemlerin umurunda değil. Sinir oldum izlerken.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Elektrikler kesildi son 2-3 dakikayı göremedim ama Ahmet'in performansı sevindirici. Ondan beklenti ligde sahada kalabilmesi şu aşamada. Melih ve Antic şu ara maalesef hiç formda değiller. Özellikle böyle maçlarda Melih'in olumlu katkı vermesi bizim için önemli. Dixon ise sanırım sadece 8 dakika falan oynayıp 11 sayı ile en skorer oluverdi ilk yarıda.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
bendeki linklerden giremedim linki olan varmı

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
tamam girdim nihayet sagolun yinede

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
Ahmet'e  bravo.Böyle  oynamaya  devam ederse  pota  altında  , en  azından  lig  için  çok  iyi  olur.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
Egehan girdi. Bakalım neler yapacak.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
Üçüncü Çeyrek Sonucu | #Fenerbahçe – @BestBalikesirBK: 68-42
Skor Dağılımımız: Ahmet 13, A.Muhammed 13, Antic 12, Sloukas 8, Datome 7, Nunnally 6, Vesely 5, Kalinic 4

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
91-57 aldık maçı. Skor Dağılımı: Antic 15, Ahmet 13, A.Muhammed 13, Sloukas 8, Datome 7, Berk 7, Nunnally 6, Barış 6, Vesely 5, Kalinic 4, Egehan 4, Melih 3.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Her hafta görmek istediğimiz lig maçı modeli:)

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Egehan Arna 14:20 sn süre almış,4 sayı,4 asist,1 ribaund ve savunma gayretini beğendim.Berk Uğurlu 13:27 sn 7 sayı,1 ribaund,şut kaçırmadı ama daha çok potaya bakması gerekiyor.Ahmet Düverioğlu 13 sayı,7 ribaund(5 tanesi hücum),1 asist,2 top kaybı,1 top çalma.Barış Hersek 21:01 sn süre almış 6 sayı,1 ribaund,1 asist,1 top kaybı,1 top çalma ile oynamış.Maçı açtığımda Ahmet'i ilk 5 başlarken görünce çok mutlu oldum.Ahmet lig rotasyonu için bende varım dedi bana göre,Melih ilk yarı çok kötüydü ama ikinci yarı gayet iyiydi.Nunnally bile iyiydi diyebiliriz.Bugün basketbolseverler olarak çok mutluyuz.Büyükçekmece,Milano ve bugün Best Balıkesir maçı savunmamız gayet iyiydi,savunma oturmaya başladı.Pero Antic yavaş yavaş forma giriyor.Pero Antic'in performansı özellikle euroleague'de çok önemli çünkü Udoh-Vesely'nin daha fazla yıpranamaması için.Euroelageu'de 9 kişilik rotasyon yeterli fazlasının zarar vereceğini düşünüyorum tabi ki maçların gidişatı ve rakibe göre bu sayı artabilir.Egehan ligde 1-2 maç daha böyle oynarsa Nunnaly'nin yerini alabilir.Ahmet bugün lig maçları için rotasyona girebileceğinin sinyallarini verdi,pota altında gerçekten çok iyi bitiriyor.Berk şutlarını geliştirse daha çok süre alacak ama şut konusunda halen yerinde sayıyor,ilk adımı hızlı,ikili oyun oynayabiliyor,savunması iyi ama biraz daha şut çalışmalı.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
91-57'lik skoru en son Galatasaray'a karşı Ahmet Cömert'te yapmıştık 2007'de.Kulakları çınlasın.
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2016, 17:29:55 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
Bu maçın en sevindirici yanı Yerli oyuncularımızın süre almaları ve katkı vermeleri.En azından Ligimizde Takımı biraz dinlendirebilmek.