Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 213067 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
kocun mac sonu aciklamalarina cok fazla takilmamak lazim, kocun stratejisi o , benim bildigim hep oyle soylemleri olmustur.

pana macindan sonra da reaksiyon vermiyorlar sert kararlar almaliyim dedi, reaksiyon vermiyor dedigi kim olabilir ?

sloukas nunnally antic kotu oynamisdi, diyelim ki onlari kastetmis, bugun kesebilir miydi nunnally'i ? evet , ama kesmedi.

ikinci devre 13-2 yapacagiz sikinti yok, hele bir bogdan donsun.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Bu hakem üçlüsü de hakem skandallarına yazılmalı...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
beklediğimin üzerine seyirci vardı. saati günü ve hava şartlarını düşününce gelen herkese teşekkür etmek istiyorum.
çok keyifli bir maç oldu , mücadele çok üst düzeydeydi çok güzel savunma yaptık
maç çok durdu oyuncular çok çizgiye gitti , sert bi maç oldu
Datome 2 haftadır kendisine geliyor , çok istekli ve çok iyi oynadı bugün , böyle oynadığı müddetçe çok fark yaratır
Maçın skoru maçın hakkı değildi , maçın sonunda sarı tribün olarak başlattığımız İZmir marşı ve tüm salonun eşlik etmesiyle ''yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa '' diye inledi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, “Öncelikle iyi akşamlar dilerim. Anadolu Efes’e karşı bu sezon oynadığımız 3.maç oldu ve bu maçtan önce nasıl oynamamız gerektiğini biliyorduk. Çok fiziksel oynayan bir takım. Hem tam saha pres hem de adam adama pres yapıyorlar. Çok agresif oynayarak da rakibi zora sokan bir takım. Biz 3.çeyrekte maçı değiştirdik. 3.çeyrekte savunma açısından iyi oynadık ama kolay sayılar atamadık. Kötü kararlar aldık. Bu bir basketbol ve çok koşup, kolay sayılar atmanız gerekiyor. Takım çok çalışıyor ve bu sayede de maçı kazanmayı başardık. Oyuncular basketbol oynamak için varlar, bu onların işi.  Başka bir şey yapmak için burada değiller. Bunu anladıkları zaman herkes için daha iyi olacak. Şu andaki en büyük sorunlarımızdan bir tanesi bu. Herkesin sakin olup, kendisinden çok takımı düşünmesi gerekiyor. Anadolu Efes’i tebrik ederim, maçın sonuna kadar mücadele ettiler.”dedi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın oyuncularından Luigi Datome, Anadolu Efes galibiyetine ilişkin şu şekilde konuştu:
“Bugün kazanmak çok önemliydi. Sezon için önemli bir maçtı. Daha sezonun başındayız ancak kazanmamız gereken bir maçtı. Maç içinde çok iyi anlar yaşadık. Pozitif enerjimizi ve kalitemizi sahaya yansıttık. Ligin liderini yenmek önemliydi.”

Savunma anlayışlarının galibiyette önemli bir rol oynadığını ifade eden Datome, “Bazı şutlar şok önemliydi. Özellikle savunmada iyi olmamız gerekiyordu. Ekpe’nin pota altında verdiği paslar çok önemliydi. Rakibimiz oldukça iyi pas yaptı ama savunmamızla durdurmayı bildik. Bugün önemli olan şut yüzdeleri değil, savunmamızdı. Savunmamız sayesinde kazandık.” dedi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın kaptanı Melih Mahmutoğlu, Anadolu Efes karşısında takımımızın kalitesini sahaya yansıttığını söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Melih Mahmutoğlu, “Bugün, yaşanan olayların da gerginliği vardı ve bu sahaya yansıdı. Maç içerisinde mutlaka ufak tefek şeyler oluyor, onlar da ortamı ateşliyor ama sıkıntılı bir durum olmadı. Olympiakos maçından sonra bugün kazanmak kolay değildi. Bugün burada önemli bir karakter gösterdik, bu önemliydi. Liderlik için kazanmak önemliydi. Arka arkaya zor maçlar oynuyoruz. Biz iyi bir takımız. Savaşıyoruz ve kalitemizi sahaya yansıtıyoruz. Tek amacımız bu çizgide yolumuza devam etmek.” dedi.

Takımdaki her oyuncunun elinden gelenin en iyisini yaptığını da ifade eden Melih Mahmutoğlu, “Bu oyun sadece sahadaki beş kişiyle değil, takım olarak oynanıyor. Biz takım olarak hazır olmaya çalışıyoruz. Kaliteli ve karakterli bir takımız. Herkes sahada elinden geleni yapmaya çalışıyor.” ifadelerini kullandı.

Gerek mental gerekse fiziksel anlamda en iyi şekilde hazır olmaya çalıştığını da belirten milli basketbolcu,  “Her zaman kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Belli bir ritimde olmak gerekiyor. Hücumda doğru yerde doğru şutu bulmaya çalışıyorum. Hocamız ne zaman görev verirse onu yapmaya çalışıyorum. Sezon çok uzun ve fırsatlar gelecektir. Her şey Fenerbahçe için.” açıklamasında bulundu.

Sözlerini ise herkesin yeni yılını kutlayarak noktalayan Kaptan, “Ben herkesin yeni yılını kutluyorum. Biliyorsunuz yılbaşı gecesi kötü bir olay yaşandı ve bundan dolayı çok üzgünüz. Hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Birlik olma zamanı. Kolay değil biliyoruz ama inşallah bu olaylar en kısa sürede sona erer.” dedi.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
İsmail Şenol yanlış tercüme etmediyse koç "geçen sene çok iyi  basketbol oynadıklarını, bu sene bunu gerçekleştiremediklerini bunu oyuncularla sürekli konuştuğunu, fakat bazı oyunclarin takıma yardımcı olmadığını söyledi.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Maçı izleyemedim ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla, bizim takım gerekeni yapmış gene :D

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Kısalarımız maçın içinde olduğu sürece rakip kim olursa olsun çok fazla şansı kalmıyor. İki oyun kurucudan 35 sayı , Nunnally 10, Datome 16
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Valla bu macta benim bekledigimin yarisi kadar zorlanmadik ....

Vesely nin su sinirinin altinda bir sikinti var ama hayirlisi.... Adam uzun zamandir gulmuyor neyse sikinti bulmak lazim ... Bir ara murat murathanoglu deginmisti acaba taraftarin ona ilgisinin azalmasi mi? sonucta adam gazla oynayan bir oyuncu ....

Ama herneyse bulup cozmek lazim ....

Birde arkadas... Hem Avrupa da hem Turkiye de takimlar o kadar yatirim yapiyor kaliteyi yukseltmeye calisiyor, nedir bu hakemlerin hali .... Hakemlerde oyunun parcasi ve cok one cikiyorlar gereksiz dudukleri ile .... bu konuda da birsey yapmak lazim, yoksa o kadar yatirim icine ediyorlar....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Efes'e karşı ciddi bir psikolojik üstünlüğümüz oluşmaya başladı. Önde de olsak, avrupadaki maçtaki gibi hep geride de götürsek, iyi de kötü de olsak yeniyoruz adamları. Dixon ve Datome her Efes maçında belli bir seviyenin altına hiç inmiyorlar. Bugün 2 yabancı tribünde, Vesely de hemen tüm maç kenarda olmasına rağmen kazandık. 3 çeyreğin sonunda da Granger'ın şapkadan tavşan çıkarmaları olmasa daha farklı biterdi. Bogdan'ı bekliyoruz artık.
8-10 dakika da olsa Milano maçında sahada yer almalı.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Dixon karşısında Huertel'i gördüğü zaman çıldırıyor :)
Aralarında eski maçlardan kalma sözlü bi husumet varmış.
Dixon da hemen hemen her maçta gerekeni yapıyor

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
Dixon ve Sloukas iyi oynayınca gerçekten sorunlarımız çok azalıyor. Datome formunu yükseltiyor, Nunnualy rotasyona giderek daha efektif şekilde dahil oluyor. Kalinic ve Udohu zaten Allah nazarlardan saklasın çok iyi durumdalar. Vesely mental olarak biraz yukarı çıksa ve Bogdan sağlıklı şekilde rol almaya başlasa işler daha da yoluna girecek. ilerleyen dönem için umutları arttıran bir maç oldu.
 Şunu da belirtmeden edemeyeceğim. Dün bizim maçın arkasından gs- Daçka maçını izledim. Fenerbahçeli olmaktan, koçumuzun Obradovic olmasından dolayı Allaha şükrettim durdum. gergin denen lüzumsuzun maç boyunca yaptığı hareketler, kendi oyuncularıyla ilişkileri, hakemlere karşı tutumu, seyirciyi her fırsatta provake etmesi, her zor durumda kaldığında basketbol dışı işlere bulaşıyor olması vs vs .. aman Allahım neferetim bir kat daha arttı. neyseki Öyle bir adama katlanmak zorunda bırakılmıyoruz. Obradovici zaten burda bilmeyen ve sevmeyen yoktur, kendisine tekrar Türkiyede olduğu için, Fenerbahçemizde olduğu için ve sözleşmesini uzattığı için teşekkür etmek istiyorum.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Dixon ve Sloukas iyi oynayınca gerçekten sorunlarımız çok azalıyor. Datome formunu yükseltiyor, Nunnualy rotasyona giderek daha efektif şekilde dahil oluyor. Kalinic ve Udohu zaten Allah nazarlardan saklasın çok iyi durumdalar. Vesely mental olarak biraz yukarı çıksa ve Bogdan sağlıklı şekilde rol almaya başlasa işler daha da yoluna girecek. ilerleyen dönem için umutları arttıran bir maç oldu.
 Şunu da belirtmeden edemeyeceğim. Dün bizim maçın arkasından gs- Daçka maçını izledim. Fenerbahçeli olmaktan, koçumuzun Obradovic olmasından dolayı Allaha şükrettim durdum. gergin denen lüzumsuzun maç boyunca yaptığı hareketler, kendi oyuncularıyla ilişkileri, hakemlere karşı tutumu, seyirciyi her fırsatta provake etmesi, her zor durumda kaldığında basketbol dışı işlere bulaşıyor olması vs vs .. aman Allahım neferetim bir kat daha arttı. neyseki Öyle bir adama katlanmak zorunda bırakılmıyoruz. Obradovici zaten burda bilmeyen ve sevmeyen yoktur, kendisine tekrar Türkiyede olduğu için, Fenerbahçemizde olduğu için ve sözleşmesini uzattığı için teşekkür etmek istiyorum.

Katiliyorum ve dostca bir tavsiye veriyorum; Bugun Hurriyet teki roportajini hic okuma.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
bir dahaki sefere dostça tavsiyene kesinlikle uyacağım. maalesef okudum. uzun uza diye yazıp forumu kirletmeye gerek yok sanırım. adam gerçek bir çöp. Net bir şekilde nefret ediyorum kendisinden
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.