Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın kaptanı Melih Mahmutoğlu, Anadolu Efes karşısında takımımızın kalitesini sahaya yansıttığını söyledi.
Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Melih Mahmutoğlu, “Bugün, yaşanan olayların da gerginliği vardı ve bu sahaya yansıdı. Maç içerisinde mutlaka ufak tefek şeyler oluyor, onlar da ortamı ateşliyor ama sıkıntılı bir durum olmadı. Olympiakos maçından sonra bugün kazanmak kolay değildi. Bugün burada önemli bir karakter gösterdik, bu önemliydi. Liderlik için kazanmak önemliydi. Arka arkaya zor maçlar oynuyoruz. Biz iyi bir takımız. Savaşıyoruz ve kalitemizi sahaya yansıtıyoruz. Tek amacımız bu çizgide yolumuza devam etmek.” dedi.
Takımdaki her oyuncunun elinden gelenin en iyisini yaptığını da ifade eden Melih Mahmutoğlu, “Bu oyun sadece sahadaki beş kişiyle değil, takım olarak oynanıyor. Biz takım olarak hazır olmaya çalışıyoruz. Kaliteli ve karakterli bir takımız. Herkes sahada elinden geleni yapmaya çalışıyor.” ifadelerini kullandı.
Gerek mental gerekse fiziksel anlamda en iyi şekilde hazır olmaya çalıştığını da belirten milli basketbolcu, “Her zaman kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Belli bir ritimde olmak gerekiyor. Hücumda doğru yerde doğru şutu bulmaya çalışıyorum. Hocamız ne zaman görev verirse onu yapmaya çalışıyorum. Sezon çok uzun ve fırsatlar gelecektir. Her şey Fenerbahçe için.” açıklamasında bulundu.
Sözlerini ise herkesin yeni yılını kutlayarak noktalayan Kaptan, “Ben herkesin yeni yılını kutluyorum. Biliyorsunuz yılbaşı gecesi kötü bir olay yaşandı ve bundan dolayı çok üzgünüz. Hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Birlik olma zamanı. Kolay değil biliyoruz ama inşallah bu olaylar en kısa sürede sona erer.” dedi.