Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 213001 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Hava güzel, okullar tatil ve maç saati çok güzel olunca İzmit'ten ailecek maça gittik. Beklenti üzeri salon kalabalıktı. Güzel bi atmosfer vardı. Maç için çok yorum yapmaya gerek yok bence ama Antiç 2 maçtır vucüt dili olarak bayağı düzelmiş durumda ( sanırım koç ile arasındaki gerginlik son buldu)  Ahmet,  Berk ve Melih'in oyunları sevindirici oldu.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Gelelim 3 tane şerefsiz kanı bozuk hakeme. Aslında elebaşı Fatih Arslanoğlu denilen denyo
Koçun ilk senesinde final serisinde İpekçi'de kendisini oyundan atmıştı, geçen sene de Giresun maçında 'sırpça küfür etti'  diye rapor vermişti ve koç ceza almıştı
Yani bu şerefsiz birisi. Şöyle stresi olmayan, saha iyi centilmence geçen bir maçın önüne geçebilmek çok zor iş. Bariz faulu vermediler sonra Fenerbahçe lehine olmayan düdük çaldılar. Eyyamın babası...
Biz de dayanamadık ve 'eyyamcı hakemler istemiyoruz'  diye bağırdık
Bize her deplasman ana avrat küfür ediliyor tek anons yok ama kendilerine azıcık laf edilince hemen anons. Bu kansızlıktıe

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
abi antic-koc olayi dogru mu cidden ? ben hic inanmiyorum nedense koc benimle oyuncu arasinda sorun olmaz diyor hep, olursa o kisi takimda olmaz diye demeci vardi.

diyelim ki hadi oldu niye peki hep kadrodaydi sure almasa bile ? bence formuyla alakali durum gecen sezon cok daha iyiydi antic.

bu kadar saygi duyulan bir insanla yalniz dorsey ne bileyim ya da miller gibi şaklabanların sorunu olur, antic akilli adamdir bulasmaz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
emin
ben öyle tahmin ediyorum bi şey bildiğim yok , bence hoca ona kızdı ve 2 3 maç süre vermedi .. Antiç tecrübeli adam ama hata yapmış olabilir belli ki oturulmuş ve konuşulmuş kötü oynamasına laf etmem ben ama vücut dili önemli .. 2 maçtır bildiğimiz takımın abisi gibi oynuyor. böyle oynadığı sürece bu takımda yeri her daim olur.

Çevrimdışı emindesouza

• Üye
  • Yer: Azerbaycan , Bakü
emin
ben öyle tahmin ediyorum bi şey bildiğim yok , bence hoca ona kızdı ve 2 3 maç süre vermedi .. Antiç tecrübeli adam ama hata yapmış olabilir belli ki oturulmuş ve konuşulmuş kötü oynamasına laf etmem ben ama vücut dili önemli .. 2 maçtır bildiğimiz takımın abisi gibi oynuyor. böyle oynadığı sürece bu takımda yeri her daim olur.

anladim abi , olabilir.

bu arada ahmet duverioglu basligina bakiyorum kimse olumsuz birsey yazmamis geldiginde.

koc mantalitemizi bile degistirdi, artik kimseye gelmeden birsey demiyoruz korkudan ahaha.

yarin krunuslav simon'u getirse agzimi acmam yeminle, kendisi en nefret ettigim oyuncu.

Çevrimdışı lancelot

• Üye
  • Yer: lefkoşa
Tebrikler takıma umarım Berkin önemli bir sakatlığı yoktur

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Hakemler vesilesiyle karaladık bir şeyler. Çünkü bu ne ilk, ne de son olacak.

https://fenerbasket.wordpress.com/2017/01/22/eyyamci-hakem-istemiyoruz/

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara

Hakan abi seni twitter'da da görmek isteriz :D

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz

obradovic in hakem 3 lüsü tebrik etmeye gittiğinde sadece baş hakemi tebrik etmediğini gördüm eli havada kaldı o yav... ın. acayip mutlu oldum. Federasyonu fenerliler bastı bakalım ne derece etkileri olcak.

maç genel olarak iyidi. en azından böle basit maçta bile eurolig oyuncularının dısında sadece melihe süre verile biliyodu. şimdi 4 5 oyuncu daha buna katıldı. boby gibi fiziken düşmüş oyuncularda aktif dinlenmelerini yaptı.
şimdi serimizi devam ettirme zamanı.

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Ligin ikinci yarısının ilk maçında Pazar günü, deplasmanda 71-70 yenildiğimiz Muratbey Uşak'ı konuk edeceğiz. Biz 13-2 ile birinci sırada yer alıyoruz, Muratbey Uşak 5-10 ile on üçüncü sırada yer alıyor.

Bein Sports 3'ten canlı yayınlanacak.
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2017, 15:24:53 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Antiç'in lisansını iptal edip Bennett'i dahil etmişiz.
Bu tarz maçlarda çok süre alan oyuncuların dinlenmesi gerekiyor.İmşallah kazasız belasız alırız bu maçı da
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Antiç'in lisansını iptal edip Bennett'i dahil etmişiz.
Bu tarz maçlarda çok süre alan oyuncuların dinlenmesi gerekiyor.İmşallah kazasız belasız alırız bu maçı da

Haberi nerde gördünüz?

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Fenerbahçe'nin NBA'den transfer ettiği Kanadalı uzun Anthony Bennett forma verilmesi halinde Muratbey Uşak karşısında forma giyebilecek.

Spor Toto Basketbol Ligi’nde önümüzdeki hafta Muratbey Uşak’ı ağırlayacak Fenerbahçe’de Anthony Bennett’ın lig lisansı çıktı.

Geçtiğimiz günlerde takıma katılan Anthony Bennett’ın lig lisansı çıktı. Kanadalı oyuncunun lig lisansının çıktığı ve coach Zeljko Obradovic’in şan vermesi durumunda Muratbey Uşak ile oynanacak karşılaşmada forma giymesi bekleniyor. Bennett‘ın kadroya dahil edilmesiyle, Pero Antic‘in lig lisansı iptal edildi ve kadrodan çıkartıldı.

Çevrimdışı Murat_Bulut

• Üye
  • Yer: ELAZIĞ
Haberi nerde gördünüz?
Bsl sitesinde görmüştüm abi
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE...

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Bsl sitesinde görmüştüm abi

Evet koydum haberi..hayırlı olsun takıma alışması açısından iyi olmuş