Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 213098 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Yıpranmadan, fazla yorulmadan temiz bir galibiyet. Hafif idman havasında bolca şut attığımız bir maç. Melih'in felaket şutları hariç herşey güzeldi. Bennet da en azından takıma alışma yolunda güzel işler yaptı.

Çevrimdışı interperez

• Üye
  • Yer: Afyon
    • zankaruk
Bennet daha fazla süre alsın diye 5 foulle kenara gelen adam gibi adam Barış Hersek!!!!

Barış'ın iyi niyeti ve yetersizliği o kadar üst seviye ki acaba hangisinden dolayı 5 faul aldı diye baya düşündüm bende.
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2017, 16:03:57 Gönderen: interperez »

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Melih'in oynadığı oyun gerçekten sinir bozucu bir hal almaya başladı (özellikle kendi açımdan ) zaten şut atmak dışında tam yada iyi yaptığın hiçbir şey yok kendisinin onda da berbat durumdasın 2 haftada 3 tane üçlük atan oyuncuya faul yaptın girdiğin andan itibaren hücumda kusursuz oynayan takım da çarklar sekteye uğradı maç dengelendi. Soruyorum kendisine koçla beraber geldin bu takıma takımında kaptanısın senden sonra gelen oyuncuların bazıları uçtu gitti sen ise üstüne koyacağına geriye gidiyorsun neden? ne istedin de vermedi bu takım ve taraftarlar ?

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Barış kendine gelmiş gibiydi..

Çevrimdışı oddrech

• Üye
  • Yer: istanbul
  • Fenerbahçe Ağlamaz
Ahmet dışında 1 2 dk bile  forma şansı olan yerlimiz yok. bennett içinde güzel bir prova oldu.

Eurohops yorumu.

24.47 dakika sahada kalan Bennett, 3/4 iki sayı, 1/4 üç sayı ve 7/7 serbest atışla tam 16 sayı üreterek takımının en skorer ismi oldu ve oldukça başarılı bir performans sergiledi. Bennett ayrıca 4 ribaunt aldı, 2 asist yaptı ve 1 de top çalarak bu başarılı performansını süsledi.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Tüm takım kendinden bekleneni yaptı bazıları yeni alışıyor bazıları dinlendiriliyor iyi durumdayız yani. Bir de Melih en azından geçen seneki kadar şut sokabilse lig için güzel olacak.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Yalnız bu McKissic radarımızda olmalı..değişik adam..seneye CSKA veya Oly yaparsa şaşmam...

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Maçın tamamını izleyemedim ancak izlediğim bölümlerde Bennett hiç fena oynamadı, hep gayretliydi ve diğer oyuncularımızın onu da aralarına aldığını, takıma ısındığını hissettik. Savunması evet henüz yeterli değil ama hiç kolay da değil. Biraz da dışarıdan şut istikrarı bulacaktır umuyorum. Tutacak bu çocuk!

Ekpe babamın süre alması ve gayet iyi oynaması da CSKA maçı öncesi süper oldu.

Maça gelince tam beklediğimiz gibi antrenman havasında bir maçtı. Uşak 1 saniye bile maçı kazanabileceğini düşünemedi, hiç izin vermedik.

Şimdi CSKA maçına kadar günleri saatleri sayma vakti :)
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Berk,Melih,Egehan,Barış son iki maçtır ligde şans buluyor,muhtemelen gelecek hafta İstanbul Büyükşehir maçında da süre alacaklardır diye düşünüyorum.Ahmet Düverioğlu'dan bu dört oyuncuya göre daha fazla katkı almaya başladık,çünkü Ahmet euroleague maçlarında rotasyona girmeye başladı.Berk Uğurlu için diyeceklerim savunma var,ikili oyun oynayabiliyor,ilk adımı hızlı,penetreleri iyi ama halen şut atamıyor.Bence sorun kendisinde,Pianigiani döneminden beri takımda ama halen şut atamıyor.Yapacağı her gün şut antremanı ama çalışmıyor ki bu şutlar gelişmiyor.Melih Mahmutoğlu geldiği günden bu yana maalesef en kötü sezonunu yaşıyor,hücumda büyük hayal kırıklığı,Bogdan döndü,Nunnally takıma alıştı,Melih'in rotasyona girmesi zorken bu tür maçlarda da kötü oynarsa hepten imkansızlaşıyor süre alması.Barış iyi niyetli ama yeteneksizliği maalesef iyi niyetiden ağır basıyor.Egehan Arna oynadığı maçlarda iyi performans sergiledi,seneye doğru bir takıma kiralanırsa daha iyi seviyeye gelmemesi için bir sebep yok.Bennett'a lig lisansı çıkartılması doğru bir karar diye düşünüyorum.Antic'in zor anlarda sinmemesini,geri adım atmamasını beğensemde bu sene maalesef çok zorlanıyor,ama halen özellikle CSKA,Madrid gibi tansiyonu yüksek maçlarda euroleague'de katkı alacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Berk,Melih,Egehan,Barış son iki maçtır ligde şans buluyor,muhtemelen gelecek hafta İstanbul Büyükşehir maçında da süre alacaklardır diye düşünüyorum.Ahmet Düverioğlu'dan bu dört oyuncuya göre daha fazla katkı almaya başladık,çünkü Ahmet euroleague maçlarında rotasyona girmeye başladı.Berk Uğurlu için diyeceklerim savunma var,ikili oyun oynayabiliyor,ilk adımı hızlı,penetreleri iyi ama halen şut atamıyor.Bence sorun kendisinde,Pianigiani döneminden beri takımda ama halen şut atamıyor.Yapacağı her gün şut antremanı ama çalışmıyor ki bu şutlar gelişmiyor.Melih Mahmutoğlu geldiği günden bu yana maalesef en kötü sezonunu yaşıyor,hücumda büyük hayal kırıklığı,Bogdan döndü,Nunnally takıma alıştı,Melih'in rotasyona girmesi zorken bu tür maçlarda da kötü oynarsa hepten imkansızlaşıyor süre alması.Barış iyi niyetli ama yeteneksizliği maalesef iyi niyetiden ağır basıyor.Egehan Arna oynadığı maçlarda iyi performans sergiledi,seneye doğru bir takıma kiralanırsa daha iyi seviyeye gelmemesi için bir sebep yok.Bennett'a lig lisansı çıkartılması doğru bir karar diye düşünüyorum.Antic'in zor anlarda sinmemesini,geri adım atmamasını beğensemde bu sene maalesef çok zorlanıyor,ama halen özellikle CSKA,Madrid gibi tansiyonu yüksek maçlarda euroleague'de katkı alacağımızı düşünüyorum.

Egehan icin bende umitliydim .... ama sure aldigi maclarda hirs goremiyorum, hani sahaya girerken ben birseyler yapmaliyim bakisi, yada gozlerde o heyecan yok sanki ... belki kisiliginden vs ... ama biraz daha hirsli ve agresif olmali yoksa diger ozelliklerine lafim olmaz ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Berkay'ı da uzun süredir ilk defa bu kadar uzun izledim. Oyununu geliştirmiş. Muratbey'de McKissic'i çok beğendim.

Berkay benim de dikkatimi çekti.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Cska yı kötü zamsnlarında yakaladık..taraftar motive,takım da motive olur.bennet bile olur😉

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Pazar günü deplasmandayız. İstanbul BBSK 6-10 ile on üçüncü sırada, biz ise 14-2 ile birinci sıradayız...

Maç NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2017, 17:47:45 Gönderen: Başar Bükücü »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Bennet double double yapar, Udoh ve Kalinic dinlenir gene.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
İBB, sahasında yaptığı son 5 maçı kazandı ki Banvit, G.Saray, Karşıyaka gibi takımlar var bu seride.
Bunlarla 6 resmi maç yaptık, hepsini kazandık.
14.5 handikap verilmiş.
Bakalım Antic'e hangi 2 yabancı arkadaşlık edecek tribünde?