Berk,Melih,Egehan,Barış son iki maçtır ligde şans buluyor,muhtemelen gelecek hafta İstanbul Büyükşehir maçında da süre alacaklardır diye düşünüyorum.Ahmet Düverioğlu'dan bu dört oyuncuya göre daha fazla katkı almaya başladık,çünkü Ahmet euroleague maçlarında rotasyona girmeye başladı.Berk Uğurlu için diyeceklerim savunma var,ikili oyun oynayabiliyor,ilk adımı hızlı,penetreleri iyi ama halen şut atamıyor.Bence sorun kendisinde,Pianigiani döneminden beri takımda ama halen şut atamıyor.Yapacağı her gün şut antremanı ama çalışmıyor ki bu şutlar gelişmiyor.Melih Mahmutoğlu geldiği günden bu yana maalesef en kötü sezonunu yaşıyor,hücumda büyük hayal kırıklığı,Bogdan döndü,Nunnally takıma alıştı,Melih'in rotasyona girmesi zorken bu tür maçlarda da kötü oynarsa hepten imkansızlaşıyor süre alması.Barış iyi niyetli ama yeteneksizliği maalesef iyi niyetiden ağır basıyor.Egehan Arna oynadığı maçlarda iyi performans sergiledi,seneye doğru bir takıma kiralanırsa daha iyi seviyeye gelmemesi için bir sebep yok.Bennett'a lig lisansı çıkartılması doğru bir karar diye düşünüyorum.Antic'in zor anlarda sinmemesini,geri adım atmamasını beğensemde bu sene maalesef çok zorlanıyor,ama halen özellikle CSKA,Madrid gibi tansiyonu yüksek maçlarda euroleague'de katkı alacağımızı düşünüyorum.