Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 213240 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Bennett kac sayıda?

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Bennett kac sayıda?
5 sayı 4 rib 1 asist
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
5 sayi da ama..... daha olmadi.....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
5 sayı 4 rib 1 asist

Biri ucluk galiba.  Hazir olunca, en kotu gununde bile 5 dakikada 10'lu sayilari bulur.  Helal olsun!

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
Bsl de vasat takımların bize karşı oynarken canla başla mücadele etmesi çok sinir bozucu..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Biri ucluk galiba.  Hazir olunca, en kotu gununde bile 5 dakikada 10'lu sayilari bulur.  Helal olsun!

Evet Besim ama bugunku basketbolla degil... acikcasi benim bugun icime sinmedi oyunu.... ama daha vakit var, biraz ritm kazansin bakalim
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
Udoh 5. bloğunu yaptı
FENERBAHÇE

Çevrimdışı friday

• Üye
  • Yer: Istanbul
Yaptığımız 19 top kaybına ve rakibe verdiğimiz çok sayıda hücum  ribaunduna rağmen çok da zorlanmadan kazanmayı başardık. Hiç kolay değil cska oly arasında ibb maçı oynamak.

Bogi ve Sloukas oyundayken çok daha üretkendik, ikisi de tilki gibi okuyor savunmayı, çok değerli bizim için.  Bobby'I yorgun gördüm biraz, zaten görece az süre aldı. Melih'in skor katkısı çok olumlu, Dacka maçında süre almasını bekliyorum, umarım alır. Bennett ya olacak ya olacak, takım da çok yardımcı oluyor, süre alacaktır ve üzerine koyarak devam etmesini umuyorum. Udoh bildiğimiz gibi yine uçanı kaçanı tokatladı. Kalinic de fena değildi, yalnız üçlük yüzdesi parlak değil, üçlük yerine drive ederek oynasa çok daha verimli olur bizim için diye düşünüyorum.

Şimdi biraz dinlenip Dacka maçına hazırlanacağız. O maçı da kazanmak için tüm şartlar mevcut, rövanşı alacağız.
Dünyanın En Güzel Takımı

Çevrimdışı interperez

• Üye
  • Yer: Afyon
    • zankaruk
Bennett için elbette konuşmak için çor erken.Bu takımla çalışarak aşabileceği çok şey var fakat basketbol kariyerinin başından beri geldiği söylenen bugün de gördüğümüz bir pasiflik söz konusu kendisinde.

Nba'i geçtim bu seviyede nasıl bu yetenekte bir adam agresif olmaz aklım almıyor.

Tek diyebileceğim bizim takımda  kariyerindeki düşüşü engeleyemezse  eurocup düzeyi takımlarda devam edebilir.
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2017, 18:00:41 Gönderen: Cem Ağrak »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Süre ve skor dağılımımız

Bogdan Bogdanovic   29   dak 18   5   3   
Nikola Kalinic              25   dak   7   4   2   
Kostas Sloukas          23   dak 13   3   5   
Ahmet Düverioğlu      19   dak   4   3   2   
Anthony Bennett        19   dak   5   9   2   
James Nunnally           22   dak   4   1   1   
Ekpe Udoh                  20   dak   3   4       5 de blok yaptı ekpe reis.
Melih Mahmutoğlu      19   dak  16   3                  
Bobby Dixon               14   dak   6   1   1      
Barış Hersek                  3   dak                                            
Berk Uğurlu                   1    dak                                

Çevrimdışı in obradovic we trust

• Üye
İBBSK'de oyun kurucu pozisyonunda büyük bir eksiklik vardı, maç öncesi röportajda koçları da bunu belirtti.

Bizim açımızdan Bennett'in uyumunu arttırma ve az süre alan oyuncuların formunu arttırma maçına dönüştü. Çünkü rakip çabalasa da bir türlü skorda yakalamayı başaramadılar 2.çeyrekten sonra. Bennett özellikle savunmada çok geride, bu yıl içinde takım ritmine katılabilir mi meçhul ama en azından 1-2 dk süre alabilir. Bu da bizim için en azından bu sene yeterli. Ligde daha yüksek süreler alıp Vesely ve Udoh'u dinlendirmesi bile bir katkı.

Ahmet kendini hızla geliştiriyor. Bennett diyoruz ama kendisi şu anda rotasyona daha yakın. Pasaportundan dolayı yabana atmamak lazım.

Barış Hersek bildiğimiz gibi.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
bennet 1- 2 dakika mı süre alır ?

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
Maci salonda en onden izledik,Hoca baristan umudu kesmis,o kadar hata yapmasina ragmen hic sesini cikarmadi barisa.Bennetinda pek ustune gitmiyor ama garibim bogdan:yedigi fircayi ben yesem oturup aglarim.

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
Ahmet elimizi çok rahatlattı inşallah daha da gelişimini artırır. Bugün  yaptığı iki asist çok güzeldi. Melih hata yapsada çaba gösterdi sorumluluk aldı her zaman bunu yapması lazım. Bennet daha fazla çaba göstermeli en azından maçları dört fulle tamamlamalı itiş kakıştan kaçmamalı.
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı in obradovic we trust

• Üye
Kastım euroleague'de ciddi maçlarda birkaç dakika alabilir çünkü henüz takımla uyumu için çok zaman var. Kalinic ve Nunnaly kaç ayda takıma ayak uydurabildi. Bana göre Bennett için bu sezon uyum sağlayacak kadar uzun değil artık. Tabii ki sayı olarak ve lig maçlarında bizi çok rahatlatacaktır bu sezon bile.