Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 209381 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(EREN)

• Ziyaretçi
ödeme mevzusu ne arkadaşlar

Murat Murathanoğlu kuyuya bir taş attı. Şimdi demoklesin kılıcı gibi sallanacak bu mevzu. Her kötü performansın altında bu nedeni arayacağız.
Yetkililer açıklama yapsın diyeceğim de yaptıkları transferi bile açıklamıyorlar, böyle bir konuda hayatta ses gelmez.

Umarım tarafın hafızasından silinir şu olay.

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
Vesely tam zamanında sportmenlik dışı aldı. Kavgaysa kavga ulan dedi. Hepsinin formunun zirve yapacağı zamanlar gelir merak etmeyin sonuçta koç Obradovic..
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2016, 21:10:08 Gönderen: guadalajara »
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Comandante Antic

« Son Düzenleme: 23 Ekim 2016, 21:14:54 Gönderen: Avanta »

Çevrimdışı ata771

• Üye
Euroleague deplasmanlarında daha fazla saygı görüyoruz. Türkiye de her deplasmanda ev sahibi dayak atıyor resmen sertliğinde bir sınırı var

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Zamanında teknik faul yapılır da sportmenlik dışını ilk defa duydum..hakemler bence de sorunlu ama vesely nin sıkıntısı daha büyük gibi..

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Bir de barış hersek ve ahmet bu maçlarda oynamayacaksa hiçbir uöudumuz yok demekki.çok uzun maratonda bence bu olay sıkıntı yaratır

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Giresun'un sertliği falan değil hakemlerin faullere göz yumması önemli... sertlik başka bilerek faul yapmak başka. Vurup bir de ağlıyorlar..Bir ara Bogdan o Leto'ya dalacak sandım..hakemler uyarmadı bile...

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
Ahmet niye alinda neden oynamiyor diye soruyordum sagolsun aninda neden oynamadigni gösterdi.
ben 19-20 yasinda biliyordum 23 yasindaymis.genc de sayilmaz.
2 dakika göster kendini, 2 dak. rahatlat su uzun rotasyonunu ya bu kadar kötü olunmaz

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Seneye 35 yaşında olacak ama Antic ile sözleşme yenilemeliyiz, gerekirse 9. yabancı olur.  Diğer oyuncular devreleri yakınca takımı çok iyi toparlıyor.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ata771

• Üye
Deplasman maçları için ahmet barış gibi adamlar tehlikeli içerideki maçlarda kullanılıt

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
Vesely gibi melih de formsuz ahmet ve barış umutsuz vaka mucize olmazsa şayet ,

Lig için ilk 8 de bitirmek yeterli ligde gereksiz anadolu deplasmanları hakemler sayesinde çekilmez bir hal alıyor.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
BU arada nunally biraz kıpırdar gibi oldu inş biraz daha güvenli oynar

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
BU arada nunally biraz kıpırdar gibi oldu inş biraz daha güvenli oynar

şu sutları soksa yeter..

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Giresun zor deplasman,galip gelmek kolay değil.Berk Uğurlu'nun performansı gayet iyiydi.Ahmet oyuna girdiğinde maçın bitimine 6 dakika vardı ve fark 12 sayıydı,maçın sonuna kadar parkede kalır 6 dakika fena değil diyordum 2 dakika parkede kaldı ve 2 dakikada yapılabilecek bütn olumsuz işlere imza aattı,umarım tekrarlamaz.Giresun Okben-Emircan ikilisinden iyi katkı alan ekip,yalnız maçın sonunda Ledo'nun kıçı başı oynadı ama cevabı aldı.

CanCan

• Ziyaretçi
Birisinin Anadolu takımlarına FB karşısında alınan galibiyetlerin her galibiyet gibi sadece 2 puan olduğunu hatırlatması gerekiyor. Aynı motivasyonun yarısını her maç sergileseler playoff finali oynarlar.

Diğer yandan bence Berk ve Melih bugün ciddi katkı verdiler. Haklarını yemeyelim...