Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 209380 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
2 euroleague maçından önce zor maç olacaktır
Az süre alan oyuncular oynasın
Udoh reis mümkünse dinlensin
Udoh dinlendi, Kostas da dinlendi güzel oldu.
Berk ve Melih de süre aldı katkı verdi sevindim.
Çok gıcık ve çirkef bi maç oldu, kayıpsız geçmek güzel, bazı ufak pozisyon hataları harici mükemmel savunma takımı olduk.
Euroleague sonrası bu tarz maçlar cidden zor oluyor kayıpsız geçmez güzel
James için de biraz moral olmuştur diye düşünüyorum

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
İlk teknik faul sonrası Vesely kendisine geldi ve maçın içine girdi. Bir anda dengeler değişti. Fakat şu maçta bile hakemler devreye girdi ya... Üst üste defalarca bizim oyunculara yapılan sert fauller es geçildi ve adeta Giresun'un kural dışı sertliği ödüllendirildi. Nihayetinde olan oldu ve öfke boşaldı. Vesely'nin ikinci sportmenliğinde aslında darbe rakip oyuncuya değil, hakemlere atılmış bir tokattır.

Ama Antic var ya... Niçin bu takımda olduğunu bir kere daha hatırlattı. Böyle mental liderlerin olması ne büyük şans...
Veysel cidden formsuz ama abi 2. Teknik konusunda aynen senin gibi düşünüyorum ve iyi de oldu :)

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Veysel cidden formsuz ama abi 2. Teknik konusunda aynen senin gibi düşünüyorum ve iyi de oldu :)

ne yaptığını görmedim ama ne yaptıysa iyi yapmış...
Obradovic'in maç sonu açıklamalarına baktım... Adamın her lafı bir ders, üstelik hakemlere de iyi niyetle konuşuyor..Ama anlayana tabi...
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2016, 23:54:56 Gönderen: Tekirdağlı »

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
Vesely bence formsuz değil. Kilo alıp kas kütlesini arttırmaya çalışmış.

Biraz çevikliğinden kaybetmiş ama en önemlisi muhtemelen ağır antrenmanları etkisi ile yorgun olduğundan beyin emrediyor ama fiziği yerine getiremiyor. Tamamen NBA odaklı çalışmalar bunlar. Sezon içinde bizim istediğimiz seviyeye çıkacağından şüphem yok. Geçen senenin biraz altında kalabilir belki ama Avrupa'nın seviyesinin her koşulda hayli hayli üstünde olacak.
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2016, 02:53:47 Gönderen: Cengizao »

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
Takımın durumundan memnunum ben ya. Sene başı ağır çalıştığımız için ayakların gitmediği, şutların girmediği fikrine ben de katılıyorum. Sloukas ve Ekpe yokken, deplasmanda, kalitesi sınırlı olsa da sert oynayan bir rakibe karşı maçı kazanmayı bildik.

Vesely sahada istediklerini yapamayınca kötü bir ruh haline giriyor. Sene başı olduğu için bu bizi şu an pek etkilemez. Ama sene sonunda, muhtemelen katılacağı dördüncü final four'da yine mental olarak zayıf kalacaksa, şimdiden psikolojik olarak yardım/danışmanlık almasında fayda var. Abartıyorsun diyen olabilir ama, sert maçlarda rakipler Vesely'e faul yapmaya başlarsa nasıl reaksiyon gösterecek mesela?
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
dünkü maçta Berk'i geçen senelere göre daha iyi gördüm
hatta bence Dixon dan daha faydalı oldu diye düşünüyorum
Umarım şutunu da düzeltir.
bu sene hem kendi hem de FB için çok önemli

Çevrimdışı colossus35

• Üye
  • Yer: ankara
Ahmet nedir abicim öyle
Allah boy vermiş gerisini kapıp koyvermiş
bu kadar gereksiz bir adamı nasıl bulup aldık anlamadım
alt ligden bile bundan iyisini bulurduk herhalde

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Ahmet nedir abicim öyle
Allah boy vermiş gerisini kapıp koyvermiş
bu kadar gereksiz bir adamı nasıl bulup aldık anlamadım
alt ligden bile bundan iyisini bulurduk herhalde

Ahmet bu sene idare etsin ... emircan da kendini gelistirsin biz alalim ... su uzun turk muhabbetimiz kapansin .... icimden gecen buydu mac boyu ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Vesely'nin olayı yeni seyrettim...Helal olsun...Keşke bir tarafını da kırsaydı, Bogdan'a yapmadığı çirkeflik kalmamıştı Ledo'nun...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Euroleague'deki Galatasaray maçının bitiminden sadece 39 saat sonra...

Lig Tv 3 yayınlayacak.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Karşıyaka eski havasında değil ama ligde sallanacak maç da yok gerçekten. Sakatlıksız olsun da, ne olursa olsun.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Euroleague maçıyla bu maçın arasının 40 saat bile olmaması bence bizim işimize gelir. Bir sonraki Euroleague maçına bir gün fazla dinlenme şansımız olacak.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Sahamızda 35 resmi maçtır kazanıyoruz.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
salon dolsun hocamizin yüzü gülsün

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye