Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 209346 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
İlk Çeyrek Sonucu | #Fenerbahçe - @KSKBasket: 19-21
Skor Dağılımımız: Vesely 8, Antic 3, Datome 2, Melih 2, Sloukas 2, A.Muhammed 2. #Fenerbahçe
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
3. ceyrege kadar boyle gider ...

ara da obra bir azar gecer kendine gelir takim ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Çok yüzdeli üçlük atıyorlar, Summers, Dillard, Muhammed ve Ponitka sanırım 8/10 la falan attılar.

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
İlk Yarı Sonucu | #Fenerbahçe - @KSKBasket: 36-39
Skor Dağılımımız: A.Muhammed 13, Vesely 8, Datome 4, Antic 3, Nunnally 2, Melih 2, Sloukas 2, Udoh 2. #Fenerbahçe

Çevrimdışı Kutay

• Üye
    • kutay_erkan
5 günde üçüncü maçmış NBA'de bile bu tempoda performansı düşüyor oyuncuların, normal bu durum. Bir şekilde kazanıp yolumuza bakmak lazım.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bazen ufak bir detay, küçük bir hata akışı nasıl değiştiriyor? 15-7 öndeyiz. Hücuma çıkıyoruz. Rakibin dengesiz yakalandığı bir pozisyon... Datome sağdan koşan müsait Berk'e verse boş turnike ve skor 17-7 olacak. Ama o sol forvete gereksiz bir pas atıyor. Tabii top kaybı ve dönüşte biz dengesiz yakalanıp üçlük yiyoruz. Karşıyaka'ya hayat öpücüğü oluyor. 17-7 olacak skor 15-10 oluyor.

Neyse ki korkunç bir faul problemi yaşıyor  rakip. Umarım ikinci devre bunu avantaja çeviririz.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Summers'in 18 sayısına Dixon'un 13 sayısıyla direndik.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
mac baslamis bile.
pazar günü bu saatte su salon nasil dolmuyor :(

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
ayhan katiliyorum yuzdeli atiyorlar ama bizden de kaynaklaniyor .. bozamiyoruz ...

Kutay in dedigi gibi 10 gunde 5 mac oldu ... oyuncularin sanki ayaklari gitmiyor....

zaten bir ara baktim uzunlarin faulu yoktu ... o kadar disaridan oynadilar ... Summers cok gununde ama diyorum ya 3. ceyrege siki bir savunma ile baslarsak bitiririz cok zorlanmadan ...

Muhammed akgul ve ponitka 3 ... owens 4 faul de ... biraz baski yapsak ya eksilirler yada rahat sayilar atariz artik ....

PS: Ponitka nin eline top cok yakisiyor, fizigi ve yetenegiyle yildiz olmaya uygun bu seneyi iyi degerlendirirse seneye bir euroleague takimina trasfer olur ....

Birde bir ara petway i istemistim trasferde (2 sene once sanirim) ondan oturu cok utandim kendimden, hatirlayan arkadaslardan ozur dilerim...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
KSK'da ana rotasyonun 3 oyuncusu faul problemi yaşıyor. Owens 4 faulde, Muhammed Baygül ve Ponitka'nın 3'er faulü var. Summers'ta ilk yarı 19 dakika sahada kalmış. Son çeyrekte yorgunluk başlayacaktır. Biraz sert girersek 3. çeyreğe öne geçip farkı açabiliriz.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
hakemler yine felaket

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Datome maça sarhoş mu çıkmış? Üst üste bu kadar saçma bu kadar anlamsız top kayıplarının başka anlamı var mı?

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
kostaassssssssssssssssss

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
Summers da 3'ledi. Öne geçtik. 47-44

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Tribün katkısı bu dakikalar gayet iyi... Bir avuç taraftar bütün salonu canlandırdı.