Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 209327 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
kostas in 3 lugu oncesi Udoh un perdesine hasta oldum ... top dixon dayken sinsi sinsi geldi sloukas icin perde yapti ... top elinde olana degil alacak olana pozisyon hazirlayan bir takim kimligi oldu ...oyun akli budur arkadas .... ciddi guzeldi ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
yenmek önemliydi sakatsiz bitirmek daha da önemliydi
cok sükür

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • tolgagumus_
Maç Sonucu | #Fenerbahçe - @KSKBasket: 84-75
Skor: Ekpe 15, Melih 2, Antiç 6, Kostas 10, Nunnally 12, Vesely 14, Bobby 16, Datome 9

Ekpe, Kostas ve Datome 5'er asist ile oynadı. Toplamda 22 asist yapmışız maçta.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
84-75 bitti maç ama bu takım bukadar yorgunluğa nekadar dayanacak?
Tebrikler
Bu maç Obradovic'in bu sözleriyle kazanıldı.
''Yüzde Yüzünüzü verin,Sonuç hiç önemli değil.
İlk Saniyeden Son Saniyeye kadar
Hep Savaşın,
Çünkü Kalbimizde
Fener Aşkıyla Yaşıyoruz...''

Çevrimdışı Tolga Gümüş

• Üye
    • tolgagumus_
Bu uzun sezonda yerli rotasyonundan mutlaka katkı almamız gerektiğini herkes söylüyor. Ama istenen katkı bir türlü gelmiyor. Koç Ahmet'e ve Barış'a fazla güvenmiyor diye düşünüyorum. Udoh 5 günde 3 maça çıktı ve 30 küsur ortalamayla sahada kaldı. Ahmet özellikle  TBL'de Udoh'u dinlendirmek zorunda. Bugün hiç oyuna girmedi. Melih ilk çeyrekte 7 dakika oynadı 2 sayı attı bir daha oyuna girmedi. Berk ilk beş başladı sayı atmadı ama 3 asist yaptı. O da bir daha oyuna girmedi. Yerli oyuncu performansı TBL'yi baz alarak konuşuyorum sezon başı itibariyle çok vasat kaldı. Bu ana rotasyon oyuncularına aşırı yük bindiriyor.
"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim." - Zeljko Obradovic

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Maçları kazanıyoruz ama şu rotasyon olayı can sıkıyor..udoh kadroda olmaz dinlendiririz derken yine yük ona biniyor..

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
“Kolay bir maç olmadı. Yoğun bir tempoda ilerliyoruz ve bundan dolayı da takımımız yorgun. Aslında ilk yarıda takım istediğim oyunu ortaya koyamadı ve iyi değildik ancak ikinci yarıda iyi bir oyun sergiledik. Bu reaksiyon da bizi galibiyete taşıdı.”

Başantrenörümüz Zeljko Obradovic’in karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamalar şu şekilde:

“İlk olarak taraftara teşekkür ederim, atmosfer harikaydı. Tek kelimeyle mükemmeldi. Bu destek özellikle ikinci yarıda takıma iyi geldi. Çok kolay olmadı ama buna alışmamız gerekiyor. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Her takıma saygı duymalıyız. 8 sayı önde başlayarak rahatladık ve bu iyi olmadı. İlk yarıda Karşıyaka iyi oynadı, özellikle de 3 sayılık basketlerde. İkinci yarıda değiştik. Savunma açısından daha iyi oynadık. Rakibin zor sayı bulmasını sağladık. Hücumda konuya daha hâkimdik. Oyuncularımız daha agresif olup, topa ve potaya hakim olabilirse her şey daha farklı olabilir. Karşıyaya’yı da tebrik ederim. Ancak oyuncularımız da tebrik ederim. Çarşamba günü Euroleague’de oynayacağımız maça da bütün taraftarlarımızı bekliyoruz.”

“Sezon öncesi hazırlılarla bu şekilde takımı hazırlamaya çalıştık. Maçlarımızı da kısa aralıklarla oynadık. Oyuncularla ada hazırlık sürecinin kısa olacağını konuştuk. Euroleague’de herkes aynı durumda. Şu anda buna adapte olmaya çalışıyoruz ve rakipten çok kendimizin nasıl oynadığına dikkat etmeye çalışıyoruz.”

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızın oyuncularından James Nunnally, takımımızın tecrübesinin galibiyette pay sahibi olduğunu söyledi.

Nunnally,  “Pınar Karşıyaka hazır bir şekilde mücadele etti. İnanılmaz motive olmuşlardı. Büyük bir motivasyonla oynadılar. Hatalarımızı değerlendirip, potamızda basketler buldular. Ama biz tecrübeli bir takımız var ve bu tecrübeyle maçı kazandık” dedi.

Adaptasyon sürecine ilişkinse, “Adaptasyon süreci devam ediyor ve Koçumuz da bana her konuda yardımcı oluyor. Bu takımın bir parçası olma adına da bu iyi oluyor” ifadelerini  kullan

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Derbi ve el maçları dışında tribünler ilk defa bu kadar doluydu..bu sene umarım böyle devam eder

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
keşke asları dinlendirebilseydik

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
Bir tane parali abi cikip su takima 300-400 bin dolara oynayacak birer uzun/kısa alsın. Insan udoh'tan utanıyor.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Coach son 2 maçtır bench oyuncularına süre vermek için çaba gösteriyor ama oyuncularımız aynı çabayı süreleri verimli kullanma için göstermiyor.Yahu Barış Hersek ben sana ne diyeyim,3 dakika oynadın iyi saçmaladın.Berk 2 maçtır llk 5 başlıyor,süreleri biraz daha artacaktır.Nunnally geldiği günden bu yana savunmada gözle görülür bir gelişme sergiliyor hücumda bugün iyiydi.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Bugün maç rahat gitse berk daha fazla süre alırdı bence..savunmada çok agresifti..hoca egehan ı hırslandırmak için oynatmıyor olabilir

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Datome acaip paslar attı bu maç, bir ara bu Datome mi acaba diye şüpheye düştüm. Şaka maka çok ağır bir tempoyu iyi götürdük şimdiye kadar ama yerlilerin katkısının artması lazım, asları dinlendiremedi hoca, bence olumlu kısım Nunnaly'nin giderek daha çok adapte olması takıma.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
9 günde 5 maç yaptı takım..Barcelona'dan giresun'a uçtu...fizik kadar mental zorlanma da normal...ama maalesef yerliler Melih dışında katık veremiyor...yani şu 37 yaşındaki Kerem'i görüyorum da bizimkilere laf bulamıyorum söyleyecek..
Ama bize 1 yerli takviye şart görünüyor da nerden bulacan