Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 209325 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
9 günde 5 maç yaptı takım..Barcelona'dan giresun'a uçtu...fizik kadar mental zorlanma da normal...ama maalesef yerliler Melih dışında katık veremiyor...yani şu 37 yaşındaki Kerem'i görüyorum da bizimkilere laf bulamıyorum söyleyecek..
Ama bize 1 yerli takviye şart görünüyor da nerden bulacan
Var abi ama ancak sene sonu alırız.Misal Samet Geyik her türlü hem Barış hem Ahmet'ten daha çok işr yarardı veya Metin Türen.Maxim iyi dakikalar.aliyor ve performansı iyi ama onun yerinde çol daha iyi Melih var.

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
Rotasyon çok sıkıntılı , böyle nereye kadar gider ?? Yerli bir uzun şart oğlu şart.
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Samet, Metin kendi takımlarında süre alamıyorlar bizde nasıl alacaklar Allah aşkına

Takvim sıkışıklığı biliniyordu ve ona göre yükleme yapıldı zaten
Boşuna stress yapmayın

Çevrimdışı Avanta

• Üye
Maçı izleyemedim, Udoh'un o kadar süre oynamak zorunda kalmasaydı iyi olurdu ama söz konusu BSL olsa da sürekli dinlendirme lüksümüz yok tabii ki de.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
 Şimdi  şu gerçeği kabul etmemiz gerekiyor Avrupa'nın en iyi iki takımından bir tanesi olan Fenerbahçe'yi yenmek için tüm Türk takımları ekstra motivasyon ile sahaya çıkıyorlar
Bu sebeple Biz de biraz rotasyon yapalım dediğimiz zaman elimizdeki avantajı yitiriyoruz ister istemez hala kadroya geri dönmüş oluyoruz

• Üye
Şimdi  şu gerçeği kabul etmemiz gerekiyor Avrupa'nın en iyi iki takımından bir tanesi olan Fenerbahçe'yi yenmek için tüm Türk takımları ekstra motivasyon ile sahaya çıkıyorlar
Bu sebeple Biz de biraz rotasyon yapalım dediğimiz zaman elimizdeki avantajı yitiriyoruz ister istemez hala kadroya geri dönmüş oluyoruz
Aynen abi.

• Üye
Samet, Metin kendi takımlarında süre alamıyorlar bizde nasıl alacaklar Allah aşkına

Takvim sıkışıklığı biliniyordu ve ona göre yükleme yapıldı zaten
Boşuna stress yapmayın

Stres yapmıyorum,neden stres yapayim ki,Avrupa'nın en iyi coach'u takımı çalıştırıyor.Demek istediğim Metin ve Samet olsa Barış'tan daha iyi olurdu.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Stres yapmıyorum,neden stres yapayim ki,Avrupa'nın en iyi coach'u takımı çalıştırıyor.Demek istediğim Metin ve Samet olsa Barış'tan daha iyi olurdu.
yavrum
SAmet = Metin= Barış ...
hepsi aynı kardeşim hele mevzu tecrübe ise Barış hepsini döver

Çevrimdışı erhanay

• Üye
  • Yer: ünye
    • erhanaydd
Bizde iş yapacak tek uzun Furkan Aldemir. O da Daçka da çürümeyi tercih ediyor. Semih geldikten sonra durumu daha da vahim olacak.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
bize mirsad gibi adam lazım...ahha ulan ahh...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
bize mirsad gibi adam lazım...ahha ulan ahh...
yavrum yakışlıklı yılmaz abim , geldin o gün 5 dakika durdun gittin yahu
Mirsad gibi adam 10 senede 1 kere denk gelir babam , o lazım diyorsun da :)

• Üye
yavrum yakışlıklı yılmaz abim , geldin o gün 5 dakika durdun gittin yahu
Mirsad gibi adam 10 senede 1 kere denk gelir babam , o lazım diyorsun da :)

mirsad'ın cocuklar kac yasında abi...10 yıla kalmaz herhalde :)

abi o gun duramadım...arkadasla bulusmam lazımdı...elimd evaliz falan vardı malum...

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Berk dün dahil süre aldığı her dakika katkı veriyor. Hakkı yenilmesin. Hatta dün de ilk periyot sahadayken gayet iyi yönetti takımı.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Karsiyaka forumu turk oyuncu transfer forumu oldu resmen :) Sanirim turk oyuncu trasferi icin ayri baslik gerekiyor Cem hocam...

Bende geri kalmayip bir isim vereyim.... Samete Metine verilecek paralar Berkay'a verilsin seneye ... hem bizim altyapidan hemde bu sene iyi sure aliyor ... gelisimi durmadi, fiziksel olarak daha iyi durumda ... Yildiz oyuncu olamayacak ama, ayaklari hizli, savunmasi ortalamanin uzerinde, rebound ortalamanin uzerinde ve hucumu limitli ama dis atisi var.....iyi bir gorev oyuncusu olmaya aday...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

• Üye
evet dusununce haklısın abi...
berkay su an metin'den de, samed'den iyi durumda...dah cok katkı verir hepsinden...
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2016, 12:14:41 Gönderen: Vanguards of FB »