Berkay da bizimle antrenmana bile çıkamaz.
katkı filan beklemek hayalcilik olur abiler.
banvit ile fenerbahçe arası farkı çözmek lazım veya bizim koçun mevzuya bakışını anlamak lazım diye düşünüyorum
Cem sana katilmiyorum
Euroleague icin haklisin, lafim olmaz... 1 dakika bile katki verse sasarim ....
Ama su anki bu yogun programlarda, Euroleague kadrosunu rahatlatacak oyuncular lazim kadroda ... Baris katki verir, basimin ustunde yeri var
ama Ahmet ... sabirla bekliyoruz katki versin diye, vermezse daha ne kadar bekleriz??? ... Bu nedenle Berkay bu seneyi iyi degerlendirirse dusunulebilecek isim gibi geliyor bana... Kesin alinmali demiyorum, ama Ahmet olmazsa birini dusunmek zorunda kalacagiz. Sezona basladigi gibi 20-25 mac cikarirsa neden olmasin??
Sonucta aranan oyuncu kriteri ligde ortalama 5 dakika oynayabilecek (playoff ve derbiler disinda) ve pota altindaki yuku azaltacak (ve en onemlisi de ucuz olacak) oyuncu... Berkay-Deniz-Emircan .... kim gelirse uygun fiyata kabulum.
Ha Ahmet toparlar ve sure almaya baslarsa dediklerimi salla ... sure alan oyuncunun yerine oyuncu zorlamaya gerek yok.... Ama Berkay in bu sene kalinlasmasina ragmen sutunun bozulmamis olmasi ve hizinin azalmamis olmasi bana umut veriyor ileriye donuk ....