Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 209315 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Berkay da bizimle antrenmana bile çıkamaz.
katkı filan beklemek hayalcilik olur abiler.
banvit ile fenerbahçe arası farkı çözmek lazım veya bizim koçun mevzuya bakışını anlamak lazım diye düşünüyorum

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Berkay da bizimle antrenmana bile çıkamaz.
katkı filan beklemek hayalcilik olur abiler.
banvit ile fenerbahçe arası farkı çözmek lazım veya bizim koçun mevzuya bakışını anlamak lazım diye düşünüyorum

Cem sana katilmiyorum

Euroleague icin haklisin, lafim olmaz... 1 dakika bile katki verse sasarim ....

Ama su anki bu yogun programlarda, Euroleague kadrosunu rahatlatacak oyuncular lazim kadroda ... Baris katki verir, basimin ustunde yeri var

ama Ahmet ... sabirla bekliyoruz katki versin diye, vermezse daha ne kadar bekleriz??? ... Bu nedenle Berkay bu seneyi iyi degerlendirirse dusunulebilecek isim gibi geliyor bana... Kesin alinmali demiyorum, ama Ahmet olmazsa birini dusunmek zorunda kalacagiz. Sezona basladigi gibi 20-25 mac cikarirsa neden olmasin??

Sonucta aranan oyuncu kriteri ligde ortalama 5 dakika oynayabilecek (playoff ve derbiler disinda) ve pota altindaki yuku azaltacak (ve en onemlisi de ucuz olacak) oyuncu... Berkay-Deniz-Emircan .... kim gelirse uygun fiyata kabulum.

Ha Ahmet toparlar ve sure almaya baslarsa dediklerimi salla ... sure alan oyuncunun yerine oyuncu zorlamaya gerek yok.... Ama Berkay in bu sene kalinlasmasina ragmen sutunun bozulmamis olmasi ve hizinin azalmamis olmasi bana umut veriyor ileriye donuk ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
iyi de abi Ahmet ile Berkay ne alaka onu anlamadım
Berkay 4 numara oynuyor o bölgede ondan daha iyi Barış var o bile sınırlı süre alıyor
burası Fenebahçe ve burada Zeljko vari Banvit'te oynamak ile bizde oynamak arasında dağlar kadar fark var

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Berkay Banvit'te değil yahu Uşak'ta oynuyor.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Berkay Banvit'te değil yahu Uşak'ta oynuyor.
ya tamam işte yine bi sike yaramaz :)
oradaki detay uşak veya banvit kısmı değil apocum ;)

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
ya tamam işte yine bi sike yaramaz :)
oradaki detay uşak veya banvit kısmı değil apocum ;)

Cem basket bilgine guvendigim icin; konuyu umarim sen yanilirsin diyerek kapatiyorum (bu Besimlik bir cumle oldu ama affola)

PS: bu da not dusulsun ku hala Berkay dan umitliyim...

Ama cidden bu forumun bir Turk transferi kim olur basligina ihtiyaci var, baksana kac mesaj olmus alakasiz baslikta....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Maç haftaya Pazartesi... Keşke Pazar olsaydı... Sanırım Cuma Darüşşafaka'nın Euroleague maçı olduğu için böyle yaptılar.

Lig Tv 3 yayınlıyor.

Sezon başlamadan evvel hazırlık maçını kaybetmiştik.

Bugün oynayacağımız Kazan maçıyla bu maç arasında dört gün dinlenme şansımız olacak.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Kazan maçının sonrasında inşallah D. Doğuşu hangi ligde olduğunu hatırlatacak bir maçla geçeriz.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Zor maç olur yenilirsek şaşırmam baskonia maçı çok daha önemli

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Daha 3-4 hafta geçmeden üzerimize sonuna kadar sinen bu"kadro dar, sıkışık fikstürde takım yoruluyor" psikolojisinden rahatsız oluyorum açıkçası. Maç seçme zamanı illa gelecek ama sezonun başında bunları konuşmak ne kadar doğru bilmiyorum. Neyseki Obradovic in de benim gibi düşündüğünü biliyorumda için rahat. Ama bizimde bu psikolojiden kurtulmamız lazım, malum bulaşıcıdır olumsuz hisler, duygular.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Yorgunluk filan değil... Sezonun bu bölümünü play-off maçı oynuyor gibi kıran kırana oynayamazlar; oynanmamalı da... Tabii kazanmak lazım, tabii rakip direnç koyduğunda ister istemez senin de karşılık vermen gerek. Ama 40 dakika aynı ciddiyet, aynı savunma... Geçin bunları. O günler geride kaldı. Dün bizim başımıza geleni sezon boyu her takım yaşayacak. Liderlik için kasanlar da, Nisan ayında görecek ebesini...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Yorgunluk filan değil... Sezonun bu bölümünü play-off maçı oynuyor gibi kıran kırana oynayamazlar; oynanmamalı da... Tabii kazanmak lazım, tabii rakip direnç koyduğunda ister istemez senin de karşılık vermen gerek. Ama 40 dakika aynı ciddiyet, aynı savunma... Geçin bunları. O günler geride kaldı. Dün bizim başımıza geleni sezon boyu her takım yaşayacak. Liderlik için kasanlar da, Nisan ayında görecek ebesini...
Kesinlikle. O zamanlar da gelecek ama şubatta, martta.
Benim söylemek istediğim, "herşeyi kadro dar,takım yorgun" a bağlamamak lazım, daha 10 maç oynadık, ne yorgunluğu...
« Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 22:26:58 Gönderen: ayhan »

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Bizim tribün 35 TL, onların taraf 20 TL...

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
1.65 biz
1.95 daçka..

Çok zorlu geçer ama bence kazanıcaz

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
cok kritik ve önemli 2 mac var önümüzde