Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 209283 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Kutay
hay ağzını yiyim lan senin
yemin ederim maç böyle geçince aklıma sen geldin :)
Yazdığımı bile unutmuşum ama kazandık sıkıntı yok. :)

Dixon kötü başlamasına rağmen büyük karakter koydu. Nunnally bu sefer eli titremeden attı ve savunmada da katkı verdi. Kalinic ne kadar kritik bir oyuncu olduğunu yine gösterdi. Udoh takımın üzerine kurulduğu direk gibi zaten. Datome eh işte. Sloukas nedense yine pek maça giremedi bugün. Vesely zaten sezona giremedi. Diğer oyuncuları ise koç yine oynatmamayı tercih etti.
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 23:10:33 Gönderen: Kutay »
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

• Ziyaretçi
Süre sayı rib asist rakamları

Bobby Dixon    39   21   3   3   
Nikola Kalinic    35   13   1   1   
Jan Vesely        28   12   7   2   
Luigi Datome    19   6   4   2       
Kostas Sloukas 16   2   3   3   
James Nunnally 31   14   2       
Ekpe Udoh        28   11   8   1   

zeljko 7 kişi ile oynadı

bu arada çok ilginç geniş rotasyonlu kadrosu olan Daçka da maçı 8 kişi ile bitirdi :)
Will Clyburn   34   24   9   2   
Moerman      30   8   8   1   
Wanamaker   25   17   2   6   
Furkan           19   5   4           
Anderson      14   7       1           
Wilbekin        31   5   2   
Slaughter      26   7   7       
Birkan           15   5                   
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 23:22:31 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Yerliler yine yok..gerçekten canımı sıkıyor bu olay

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Vesely'yi niye beğenmediniz anlamadım..gayet iyiydi..
Farkı sekiz yaptıktan sonra tempoyu düşürmesek daha doğrusu set tempomuzu düşürmesek daha rahat alırdık bu maçı..ama 20 sn civarı hücum etmeye çalışınca çok kötü tercihler yaptık..Yine de kazanmak iyidir..Takımın böyle son anları oynaması iyidir

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Hazırlık maçları kralı Daçka 32 resmi maçtır Efes'e, 7 resmi maçtır bize kaybediyor.
Kostas'a rağmen kazandık.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Vesely'yi niye beğenmediniz anlamadım..gayet iyiydi..
Farkı sekiz yaptıktan sonra tempoyu düşürmesek daha doğrusu set tempomuzu düşürmesek daha rahat alırdık bu maçı..ama 20 sn civarı hücum etmeye çalışınca çok kötü tercihler yaptık..Yine de kazanmak iyidir..Takımın böyle son anları oynaması iyidir

BEncede vesely son maçlarda toparladı

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
Cem Oğuz'u unutmuşsun Daçka'da...Bir de beni yarın gece ara, konu malum...

Çevrimdışı ata771

• Üye
Bu takımda çoğu parçayı birbirine bağlayan adam kalinic büyük katkı v eriyor maşallah

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
oğuz 1 dakika 40 saniye oynamış onu mu sayalım volkan abi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Fenerbahçe, ligde Darüşşafaka Doğuş karşısında önemli bir galibiyet alırken, maç sonunda Fenerbahçe Koçu Zeljko Obradovic ve takımın yıldızı Bobby Dixon açıklamalarda bulundu.

İki takımında maç boyunca mücadeleden geri adım atmadığını söyleyen Obradovic, “Çok güzel bir maç oldu. 40 dakika boyunca iki takım da savaştı. 3. çeyrekte 8 sayı avantajımız vardı ve çok iyi reaksiyon gösterdik.  Kontrol elimize geçti. Maçın sonlarında 4 sayı öndeyken 3 tane hücum ribaundu verdik ve onları tekrar maça ortak ettik” dedi.

Oyuncusu Bobby Dixon’ı öven Obradovic, “Bobby Dixon özellikle hücumda çok iyiydi. Zor bir atış yaptı. Darüşşafaka genelde son topları bu şekilde kullanıyor, genelde de skor buluyor çünkü o kaliteye sahip oyuncular. Önemli galibiyet, oyuncularımı ve rakibi tebrik ediyorum. Taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

21 sayıyla maçın en skoreri olan Bobby Dixon, maçın bitimine 30 saniye kala kaptırdığı topla ilgili soruya “Evet topu kaybettim ve sonrasında faul yaptım. Daha Sonrasında top bana geldiğinde bir sonraki hücumu bitirerek, telafisini yaptım” şeklinde cevap verdi.

Maça değinen Bobby Dixon, “Darüşşafaka Doğuş çok iyi takım. Bire birde çok iyi isimlere sahipler. Savunmada kilitlendik ve çok iyi iş başardık. Mücadele ettiler ama maçın sonunda gerekli savunmayı yaptık ve maçı da bu şekilde kazandık” değerlendirmesinde bulundu.

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
Wannamaker son topu kullanirken Kutay kardesin yorumu geldi aklima :D

yani su mac Baskonia maci öncesi iyi olmadi sanki. 
yerlilerden katki gelmeli artik.takim bu rotasyonla 70-80 mac nasil cikarsin? şu 5 haftada ben yoruldum gercekten bir kac mac ara vermeyi düsünüyorum..cok fazla yük biniyor takima.
Ahmet,Melih,Baris, Eghan bos bos kadrodalar.bos masraf en azindan maaslarindan indirime gitsinler :D

Çevrimdışı masiva

• Üye
maç sonunda dijitürk yorumcusunu dinleyen varmı bilmiyorum ama tam olarak şu cümleyi kurdu obradovic in türk oyunculara verecek 2-3 dakikası yokmuş demek ki ! bunu benim anladığım anlamıyla söylememiş olmasını ümit ediyorum.
Doruklara sevdalandım 🇺🇦

CanCan

• Ziyaretçi
Melih bu sezon olacak derken iyice geriye gitti. Çok değil bugün Birkan'ın Daçka için yaptığı katkıya razıyız ama onu yapacak durumda bile değil...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
Birkan euroleague de de iyi katkı veriyor bu sene. 15 dakika, 6,8 sayı, 2,2 ribaundla oynamış.

Dün Daçka iyi savunma yaptı, bunda birazda bizim falza içeriye girememiz etkili oldu.
Clyburn de bizim tam tersimize devamlı içerideydi.
Sloukas son 2 maçta beklenenin oldukça altında kaldı.
Kalinic istatistik kağıdında 5 katkısı görünüyorsa reelde 10 katkısı var, savunmada rakibi zor şuta itiyor, ribaundlarda rakibi bozuyor, içeri girdiğinde çok zeki hareket edip hızlıca asist yapıyor yada onun pası rakibin dengesini bozup asist başlangıcı oluyor. Dün birde Bobby nin tüm sahada attığı fastbreak de pota altını boşalttı. Bence son dakikalarda topu oyuna sokacağımız bir pozisyon vardı orada Datome girmeseydi Kalinic daha akıllı kullanabilirdi. Son pozisyondaki blok (?) birazda şanssızlık oldu, orada düşünüp elini çekmesine yetecek süre yoktu.
Vesely bence de toparlıyor yavaş yavaş, faulleri de düzelmiş bence, ama birde f4 finali gibi kritik noktada görmek lazım.
Datome nin artık toparlanması lazım. Genede hakkında olumsuz konuşamıyorum, hücumad saçmalamasına rağmen hemen arkasından 2 blok yapacak kadar konsantre, mental olarak güçlü.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
Melih bu sezon olacak derken iyice geriye gitti. Çok değil bugün Birkan'ın Daçka için yaptığı katkıya razıyız ama onu yapacak durumda bile değil...

melihin kapasitesi bu kadar işte. zaman zaman tribünlere oynadığından sempatik görünebiliyor ama oyuncu olarak bir beklentiye girmek yanlış olur. hatta 3-5 yıl içerisinde bir alt ligde görürsek şaşırmam.