Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 209258 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
https://twitter.com/ismailsenol/status/795727831934390272

ben seyredince birşey anlamadım doğal olarak :)
ama alttaki yazıları okuyup 2 kere daha okuyup tekrar seyredince anlayabildim

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
Son topa kalır gibi geliyor kim alır bilemedim.

tebrikler dostum :) mactan once okumustum...  macta aklima geldi ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
maç sonunda dijitürk yorumcusunu dinleyen varmı bilmiyorum ama tam olarak şu cümleyi kurdu obradovic in türk oyunculara verecek 2-3 dakikası yokmuş demek ki ! bunu benim anladığım anlamıyla söylememiş olmasını ümit ediyorum.

kimdi bu yorumcu?

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Obradovic dün 7 kişiyle maçı tamamladı.İlk defa böyle bir şey oldu,çünkü geldi  geleli rotasyon 8 kişinin altına inmemişti.Bu durumda yerli oyuncular şapkasını önüne koyup düşünecek.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
kimdi bu yorumcu?
Yiğiter Uluğ. Ligtvde bu sene başladı ama başlamasaymış bence. Kaç maçtır denk geldim hiç beğenmiyorum yorumlarını.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Yiğiter Uluğ bu ülkede Murat Murathanoğlu ile beraber basketbolu en iyi bilen iki yorumcudan birisidir. Televizyona gitmeyen bir sesi var, belki ondan bir antipati oluşturabilir. Galatasaray taraftarıdır ama çoğu Fenerbahçeli yorumcudan daha hakkaniyetlidir. Hatta Hoojdonk'a Aziz Pierre lakabını Feryal Pere'ye o önermiştir. Ayrıca o sözleri Obradovic'i suçlamak bâbında söylemedi. Realiteyi ortaya koydu.
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2016, 09:05:40 Gönderen: Hakan Yaman »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Melih'in gömüldüğü yerde Birkan denilen yeteneksiz Allah rızası için övülmesin rica ediyorum ya. Melih her ortamda Birkan'ı alır top diye sektirir. Iki farklı hocanın hem takımlarına hem sisteme bakış açıları son derece farklı
Melih in şu anda süre almamış olması onu Birkan'dan kötü oyuncu yapmaz, Melih süre almıyor Birkan antrenmana bile çıkamaz...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Alıntı yaparak yazmak istedim ama olmadı.Cem abi'nin yorumuna nokta,virgül,imza ne gerekirse atılır.
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2016, 09:18:51 Gönderen: nemanja bjelica »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Forumda bi sorun var alıntı yapılmıyor
Anlamadım gitti

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
katılıyorum...birkan nere, melih nere...melih'in sure almaması ve birkan'ın sure alması kocların farklı bakıs acıları oyun istemin ebence...yoks amelih dacka'da olsa her mac en az 12-15 dk oynar...

ben melih'i berk-egehan-barıs ve ahmet sınıfına koymuyorum...melih bu tkaımın rotasyonunda olan oyuncu...

sorun diger 4 oyuncuda...ahmet'e degilde (daha yeni) ; diger 3 oyuncuya cidden cok kızıyorum...sure almayı haketmeliler artık....

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Aynı alıntı sıkıntısı hemde kaç gündür bende de var. Hatta bunu yazmak için Cem'in yukarıdaki alıntı yapılamıyor mesajını da alıntılamaya kalktım; yine olmadı. )))

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Anlamadım gitti

Bende de var bu sorun. Alıntı butonunu yeni sekmede açınca yapılıyor ancak.
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
Bende de var bu sorun. Alıntı butonunu yeni sekmede açınca yapılıyor ancak.

Oldu valla. :)

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
valla turk yabanci fransiz ingiliz ayirmiyorum....

bu takim da hakeden oynar ... haketmeyenin ismine bakmadan da gonderiyorlar ki ... Guedelock en buyuk ornegi ....

Bence kimse takimdaki oyunculara laf etmesin ... gecen yil, 265 gun kalinic e gecirildi .... adam son iki ay esti ve hala esiyor ...

Her oyuncunun zamani gelebilir, melih in zamani gelmemistir sadece.... zaten hic gelmeme durumu olsa hoca tutmaz takimda ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
    • @ObiCanKimobi
Anlamadım gitti
Telefonla alıntıda problem yok

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk