Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 209246 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
Abi benim aklımda yanlış kalmış olabilir. Seneler önce Yüksek Kramponlar programında Feryal Pere'den duymuştum. Hoojdonk için Aziz lakabını onun yakıştırdığını... Belki de Fenerbahçeli olmadığını kastederek söylemiştir.

hatta 2003 yılında iletişim yayınlarından çıkan haticeye mektuplar isimli kitabında hafızam beni yanıltmıyorsa eskiden bursasporlu olduğunu ama artık takım tutmadığını okumuştum.

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Maçın tamamı:

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Cumartesi İspanya deplasmanından dönüp Pazar akşamı bunları ...

Lig Tv 3 yayınlıyor.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Bu maç en ucuz 50 TL...Aynı gün küçük salonda 17.00'de Beşiktaş'la kadın basket maçı var, 15 TL...
2 maç aynı salonda olup maksimum 30 TL'ye izlenebilmeliydi.

Çevrimdışı Erdem2295

• Üye
Yoğun fikstür dönemine denk geldi.Bu maç ardında hemen salı Maccabi maçı da var ama bir şekilde kazanmalıyız.Açıkçası 5 yabancı +kısıtlı süre alacak Bogi veya Minchev ya da direkt 5 yabancı şeklinde çıkabilir miyiz diye düşünüyorum yerlilerin hali ortada olmasına rağmen

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ligde 8 yabancıya lisans çıkartma hakkı var
Minchev kardeşimizin lig lisansı yok

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
dallama gergin yine altyapi yapiyor ...

yok kendi sahalarinda mac cok temiz oynanmis ... syirci cok iyiymis ... fb sahasini gorecek mis ....

ulan senelerdir goruyoruz .... 1 mac olmasi gereken oldu diye kral mi olduk saniyor bu herif ... ulan ne soylese delirtiyor beni ...
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

hmetin

• Ziyaretçi
Bugün parkeye gömmemiz gerekiyor.Umarım Datome silkinir,Sloukas yine maestroluk yapar,herşey Dixon ile Udoh dan beklenmesin.
Vesely top yokken basit faulleri bıraksın artik kafasını oyuna versin.

Atmosfer yok diyen Göksenine ve Emire atmosfer gösterilsin.Kazanırsak son 20 saniye mola da alalım.Daha takımlarının adini bilmeyip FB ye Ülkerspor deyip Odeabanki pas geçip GS diyenlere de takımlarının adini öğretelim.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Bu macta Ciddi Bi reaksiyon verecegimizi düşünüyorum ama saman alevi gibi mi olur tüm maça yayılır mı acıkcası kestiremiyorm. Bu durumumuzun sezon bası aşırı idman yukleme maç temposu vs olmadığını düşünüyorum, çünkü sezon basından beri parkeye yansıyan ruh hali mental anlamda kafaların içinde bişey varmış gibi. Sorun ne bilinmiyo tabi ama makina gibi ezbere oynayan takım bildiklerini de unutmuş yapamaz halde şuan. Bugunki idman videosunda bogdan da vardı. Bu maç oynarmı yada maccabi maçıyla mı doner acaba görcez bakalım...
Gs de oly macında dar bi rotasyonla oynayıp cok ciddi bi efor sarfetti 40dk boyunca bi sertlik direnç koyabileceklerini düşünmüyorum. Bizse küçük bi ispanya gezisi yaptık ve geldik uçak yolculuğu oyuncuları yormadıysa zaten maçta pek yorulmamışlardı... +10farkla kazanacagımızı düşünüyorum. Ama bence asıl buyuk test maccabi de vereceğimiz tepki ve direnç olacak, o macı kaybetsek de bi telafisi olur aslında ama o eski mental direnç istek arzu tekrar canlanacak mı bakalım neler olacak, belki de gidişatımızı tayin edecektir...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2016, 13:51:01 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
G.Saray'la erkek basketbolda yaptığımız son 6 maçın 5'ini kazandık. 2004'ten beri yaptığımız son 53 maçta ise 35-18'lik üstünlüğümüz var.
Galatasaray'la sahamızda yaptığımız son 13 maçı kazandık.
Obradovic'e yapılan tükürük rezaletinden sonra ilk kez Ataşehir'e geliyorlar.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Öyle mükemmel oyun ya da fark falan beklemiyorum.
Mücadelemizi verelim ve kazanalım yeter..
FENERBAHÇE

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
Reis sürpriz yapıp Barış ile başladı.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
12 sayının 8'i Vesely' den. Nazar değmesin.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı guraygun

• Üye
  • Yer: şırnak
aslında çok da kötü oynamıyoruz ancak çok 3lük yedık.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
Sloukas her maç bir blok yemezse rahat edemiyor. Çember altında rakipten iki uzun varken, boş turnikeye gider gibi çembere gitmek nedir Allah aşkına yaa
FENERBAHÇE