Bu macta Ciddi Bi reaksiyon verecegimizi düşünüyorum ama saman alevi gibi mi olur tüm maça yayılır mı acıkcası kestiremiyorm. Bu durumumuzun sezon bası aşırı idman yukleme maç temposu vs olmadığını düşünüyorum, çünkü sezon basından beri parkeye yansıyan ruh hali mental anlamda kafaların içinde bişey varmış gibi. Sorun ne bilinmiyo tabi ama makina gibi ezbere oynayan takım bildiklerini de unutmuş yapamaz halde şuan. Bugunki idman videosunda bogdan da vardı. Bu maç oynarmı yada maccabi maçıyla mı doner acaba görcez bakalım...
Gs de oly macında dar bi rotasyonla oynayıp cok ciddi bi efor sarfetti 40dk boyunca bi sertlik direnç koyabileceklerini düşünmüyorum. Bizse küçük bi ispanya gezisi yaptık ve geldik uçak yolculuğu oyuncuları yormadıysa zaten maçta pek yorulmamışlardı... +10farkla kazanacagımızı düşünüyorum. Ama bence asıl buyuk test maccabi de vereceğimiz tepki ve direnç olacak, o macı kaybetsek de bi telafisi olur aslında ama o eski mental direnç istek arzu tekrar canlanacak mı bakalım neler olacak, belki de gidişatımızı tayin edecektir...
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi