Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 208923 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Şaka gibi...

Çevrimdışı franz392

• Üye
  • Yer: İstanbul
Son hücum çok kötüydü, genel olarak da çok efor harcadık, o yüzden şu noktadan sonra yenilgi ağır olur.

Çevrimdışı fortisetliber

• Üye
Benim anlamadığım nokta şu. Antep'in son hücumunda Top çembere çarptığında saniyenin işlemeye başlaması gerekmiyor muydu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı fortisetliber

• Üye
Rakip oyuncular için "kuduz köpek" tabiri çok ağır olmaz sanırım.

Çevrimdışı fortisetliber

• Üye
Şu sinir harbinden sonra kaybetmek çok ağır olurdu. En azından kazandık.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
Uzadı ama uzatmanın üstüne yenilebilirdik de, neyse ki kazaya gitmeden galibiyet çıkarabilidik.

Benim anlamadığım nokta şu. Antep'in son hücumunda Top çembere çarptığında saniyenin işlemeye başlaması gerekmiyor muydu?

Ben de merak ettim. İzlediğim yayında takılmalar vardı; top Antep'li oyuncuya geldiğinde mi başladı süre tam olarak?

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
EL bazı deplasmanları ile ligdeki anadolu deplasmanları tam bir eziyet artık.

Kadro korundu reis ilk defa sezona hazır girecek geçen senenin üstüne koyarak ilerleriz diyorduk ama şu an için böyle ite kaka nereye kadar gideriz meçhul???

Koç ya transfere onay vercek ya da ligdeki maçları yerlilerle oynayıp kaybetmeyi göze alacak.

Takım gitmiyor bildiğin :(
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı franz392

• Üye
96-92'den sonra gelen 0-8'lik seri ile kopardık maçı.

Çevrimdışı franz392

• Üye
Top oyuna sokulduğunda bir oyuncuya değmeden süre başlamıyor herhalde zaten de 11 saniye olması gerekirken 9.9'a düştü nasıl olduysa. Bir de skor 90-90 iken Rautins, Sloukas'a net bir faul yaptı (hızlı hücumu kesip en azından serbest atışa götürme amacı çok belliydi zaten) ama biricik denen eyyamcı faulü vermedi.

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
Ömer Onan bu biricik denen dallamaya bir görünsün bu dallama maçlarımıza verilmesin.
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Böyle anadolu takımlarıyla olan maçlarda hakem konuşmak istemiyorum ama öyle 3-4 düdük var ki öyle böyle değil..biz fenerbahçeysek maç zaten hakem kötüydü noktasına gelmemeli..ancak bu takımın ben mayıs ayını görebileceğine dair ciddi şüphelerim var

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Hakem Skandalları ile ilgili topike yazdığım maçlardan birisi oldu:,

1)Antic'in uzaktan yakından ilgisi olmayan sportmenlik dışı faulü...
2) Sloukas'ın yaptığı bir taktik faul sonrası elini kaldırdıktan ve düdük çalındıktan sonra rakip oyuncunun potaya fırlattığı topta basketin geçerli sayılıp basket-faul kararı çıkması... Yorumcu Yiğiter Uluğ bile inanamadı.
3) Antic'e o kadar kolay sportmenlik dışı çalınır iken Udoh'un elini koparırcasına apaçık sportmenlik dışına normal faul vermeleri... (Yorumcunun dahi tepki gösterdiği pozisyonlardan...)
4) Sloukas'ın turnikeye girip kaçırdığı bir pozisyonda kulağına aldığı dirseğe devam demeleri ve zaten aldığı darbeden sarsılan Sloukas'ın kenara gelmesi...

Özellikle o Mehmet Yılmaz mıdır, nedir?

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Bu arada kostas 26 sayıyla kariyer rekoru kırmış

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
Obradovic bence doğru beşle başladı maça,maçın gidişatı özellikle Berk'in oyuna girmesine izin vermedi,ama benchten çok iyi katkı aldık.Nunnallt,Antic çok iyi katkı verdi.Nunnally üstündeki ürkekliği atmaya başladı.Melih şut atarken korkmamalı,benim kendisine güvendiğimin yarısı kadar kendisine güvenmeli.Hakan abi,hakemin rezilliklerini çok güzel yakalamış.Antic'e sportmenlik dışı faulü çalmasa maç çift hanelere gidecekti ve buralara gelmeyecekti.Maçtan önce Vesely'nin dinlendirilmesi gerektiğini düşünüyordum,haftaya mümkünse Kostas dinlenmeli,gerçekten çok yoruldu.Darüşşafaka maçında nedense Minchev'in 6-7 dakika süre alacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı cembut

• Üye
Hakem hatalarına 3ncü çeyrek başında dixon'u fast breakte durdurmaya çalıştıkları pozisyon da eklenebilir. Top kaybı oldu ama başında blazic'in omzuna sert bir müdahalesi vardı.