Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 208928 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bu sene gs ile takım sporlarında oynadığımız tüm maçları kazandık.

1 futbol
3 erkek basketbol
1 bayan basketbol
2 erkek voleybol
1 bayan voleybol

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
derbi derbidir diyecem ama bence brose macı o kada ronemli hale geldi ki sokmusum gs macına....

kazanalım brose macını da bu mac ne olursa olsun....

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
Brose maçı çok daha önemli. Sokarım derbisine . Bogdan dinlensin booby dinlensin berk-melih canları çıkıncaya değin oynasınlar. Udoh iyileşse bile riske edilmesin ahmet oynasın yerine.
aziz İSTİFA!!!

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Bogdan neyine dinlensin yahu? Adam ancak form tutuyor zaten o kadar maç kaçırmış, yeni geri dönmüş...
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Udoh oynayacaksa nunnally kenarda kalsın zaten bu aralar faydadan çok zararı var.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bobby da zaten kaç maçtır aktif dinlenme yapıyor. Allahtan başımızda çok büyük bir profesyonel var da maç ayırmayıp her maça aynı ciddiyette çıkarıyor takımı. Gs maçı da Brose maçı kadar önemlidir benim için.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
deplasmanda tekrar kazanıp Ergin'i susturmamız lazım :) Tabii bir de Bennett'dan çift el smaç bekliyorum :))

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
bence hoca bogdan-datome-kalinic-bennett-vesely-udoh tercihi yapabilir bu mac...
ama belli de olmaz..gs genelde dısarıdan calıstıgından bir uzun dısarıda da kalabilir..

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
İki maçta önemli. ikisini de  alırız, alacak gücümüz var.
gs Eric mccollum la sezon sonuna kadar tekrar anlaştı. O yüzden şimdi bunların bi tarafını kaldırmaya gerek yok.
Bennet her geçen maç daha çok adapte oluyor takıma.
Melih'in gs maçlarındaki performansını zaten biliyoruz.
Baskonia maçındaki gibi Dixon Nunnully ve Datome'nin aynı anda kötü oynayacağını da sanmıyorum.
Ekpe de muhtemelen Brose maçında kadroda olur..

Koç Bakonia maçından sonra ki basın toplantısında mücaledesinden ötürü takıma teşekkür etti.
Sakatlık veya yorgunluktan ziyade, Koçun baskonia maçından sonra açıklamalarında da anladığımız, asıl mühim olan takımın mental olarak güçlü olması..
Yani uzun lafın kısası, enseyi karartmaya gerek yok  :)
FENERBAHÇE

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Udoh oynayacaksa nunnally kenarda kalsın zaten bu aralar faydadan çok zararı var.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sloukas yokken koçun asla öyle birşey yapacağını sanmıyorum.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Kaybedeceksek de sakatlık falan olmasın. Yoksa tabii ki kazanalım ister herkes.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
2.60 - 1.45 ile favoriyiz.
Bunlarla yaptığımız son 8 maçın 7'sini kazandık.Son 55 maçta 37-18 üstünlüğümüz var.
Biletler 25 TL'den başlıyor ama çoğu satılmamış daha.
« Son Düzenleme: 11 Mart 2017, 23:05:08 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
deplasmanda tekrar kazanıp Ergin'i susturmamız lazım :) Tabii bir de Bennett'dan çift el smaç bekliyorum :))
Abi sen "çift el smaç bekliyorum" demeye başladığından beri adam hızla gelişiyor. Böyle giderse NBA'den bir 30 milyonluk kontrat aldıracaksın elemana. Hayır, sana da bir faydası olmayacak, ona yanarım... :)

Çevrimdışı Cengizao

• Üye
Abi sen "çift el smaç bekliyorum" demeye başladığından beri adam hızla gelişiyor. Böyle giderse NBA'den bir 30 milyonluk kontrat aldıracaksın elemana. Hayır, sana da bir faydası olmayacak, ona yanarım... :)

Kolejde savunma namına hiç bir şey öğretmemişler galiba adama. Ona kanaat getirdim artık. Savunma hücumdan kolay öğretilir. Kısa zamanda zirve yapabilir adam.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
Kolejde savunma namına hiç bir şey öğretmemişler galiba adama. Ona kanaat getirdim artık. Savunma hücumdan kolay öğretilir. Kısa zamanda zirve yapabilir adam.
Zaten savunmada sırıtmadığı sürece artarak süre alacaktır ki dün de ciddi efor sarfetti ve epeyce pozisyon bozdu. Fiziki olarak herşeye muktedir, kafa olarak da eğer başaracaksa ancak burada başarabilir. Eğer acele etmezse 2 sene sonra bu vakitler zevkle uğurlarız NBA'e. Bu kısmı temenni tabii ki. :)