Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 208975 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Takımını seven birisi, bundan sonra oynanacak Galatasaray deplasmanlarında maç günü sabah Vesely'nin yemeğine uyku ilacı koysun ve takım arabasını kaçırsın. Allah rızası için bunu yapsın. Bu çıktığı yüzüncü Galatasaray deplasmanı; hep aynı Leyla...

Çevrimdışı ata771

• Üye
Ben kalinic in bu kadar süreyi hak edecek ne yaptığını anlamıyorum hücumda zaten bir kişi eksik oynatıyor savunma desen her penetrede geçiliyor . Maksimum alması gereken süre 5 dk hadi iyi gününde şut falan sokuyorsa oynasın ama o da değil koç ne görüyor bunda bilmiyorum seneye olmaz inşallah ne yapıp edip hanga ya saldırmak lazım

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Fakat gs liler feci yorulmuş gözüküyır..küçük bi seri yakalarsak karışır bu maç

Çevrimdışı sari lacivert

• Üye
Maalesef bu maci sallayan yokkk. Brose macini dusunuyoruz galiba.  Bir noktada da haklilar.

reeder A8i Quad cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tiyofencenk

• Üye
  • Yer: İstanbul
EL de nasıl rahat maç izliyorsam maçı kazanırız diyorum bi şekilde , ipekçi maçlarında tam tersi nasıl olsa kaybederiz diyorum.

Sakatlık filan olmasın bu maç da dönmez

Döndü maç nasıl döndü anlamadım tabi ;D
« Son Düzenleme: 12 Mart 2017, 17:49:01 Gönderen: tiyofencenk »
Koydum Sevinçleri önüme, baktım hepsi Fenerbahçem

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Vesely şu ana kadar 14:28 sn parkede kalmış.1 sayısı var.Ribaund almamış,blok yapmamış.Maça gelmemiş,gelmeye de pek niyeti yok.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Vesely şu ana kadar 14:28 sn parkede kalmış.1 sayısı var.Ribaund almamış,blok yapmamış.Maça gelmemiş,gelmeye de pek niyeti yok.

Ahmet oynasa daha kötü oynamaz heralde

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Ya bu nunnaly niye bu kadar ters eileşmede kalıyor ya

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Bu veselye çalınan faul medir ya

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Gergin istifa gergin istifa!!hahaha

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Vesely bizim yorumlarımızın benzerini soyunma odasında koçtan da duymuş olmalı ki, 2. devre bambaşka bir karakter sergiledi. Ve nihayet dedik...

kenz hoca istatistiğini verir. Yanlış saymadıysam üst üste 5. maçımızı kazandık bunlara karşı. (2016 play-off'larıyla beraber... Yoksa üst üste altı mı oldu.) Bu sezon dörtte dört yaptık. Üst üste ikinci defa deplasmanda yeniyoruz. Abdi İpekçi laneti nihayet yıkıldı.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Vesely bizim yorumlarımızın benzerini soyunma odasında koçtan da duymuş olmalı ki, 2. devre bambaşka bir karakter sergiledi. Ve nihayet dedik...

kenz hoca istatistiğini verir. Yanlış saymadıysam üst üste 5. maçımızı kazandık bunlara karşı. (2016 play-off'larıyla beraber... Yoksa üst üste altı mı oldu.) Bu sezon dörtte dört yaptık. Üst üste ikinci defa deplasmanda yeniyoruz. Abdi İpekçi laneti nihayet yıkıldı.
Aynen Hakan abi,son 3 maçı kazandık Abdi İpekçi'de,seyiricili bizi yenemezsin diyorlardı,son 2 galibiyetimiz seyircili.

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Heveslendirdik sonunda kursaklarında kaldı.  Bogi gitme nba e kal 1 sene daha.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Fakat gs liler feci yorulmuş gözüküyır..küçük bi seri yakalarsak karışır bu maç

16 dakika vardı bunu yazdığımda..kıçlarından nefes alıyorlardı bariz şekilde

Çevrimdışı guadalajara

• Üye
  • Yer: karabük
Gergin malı obra ya anca boş  salonda yenersin demeyecekti. Dönüm noktası oldu. Şimdi her maç obra bu sözü hatırlayacak ve sürekli koyacağız gs a. Kaçarın yok gs.
« Son Düzenleme: 12 Mart 2017, 18:25:39 Gönderen: guadalajara »
aziz İSTİFA!!!