Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 209146 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Bu sene gs maçları 10da 10 oldu. Deplasmanda üst üste 3.kez yeniyoruz.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Fakat nazar değmesin kaptan bugün yine çok iyiydi..ondan ekstra katkı alınca rahatlıyoruz

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Çok temiz galibiyet oldu. Kazanamasak da sıkıntı olmazdı ama GS'yi daha da karıştırmış olduk o güzel oldu.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Maç sonu datome nin alnını yarmış oç ları..her maç olay

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Bu gergin atamanı çok fazla yenmeye başladık bahane bulamıyor artık  maç sonlarında ibne, tebrik etmek zorunda kalıyor sike sike doğru yola getirdik adamı

Çevrimdışı ata771

• Üye
Kalinic mumkun olan seviyede en az oynadigi zaman takim daha iyi oluyor koc da farkina vardi ilk yaridan sonra neredeyse oyuna girmedi

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
Maçtan sonra datomenin alnı yarılmış tribunden(hayvanat bahçesi demek daha doğru) yabancı bir cisim gelmiş..

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
G.Saray ile son 5 maç:
*3.Ç'de 15 sayıdan gelip yendik
*3.Ç'de 15 sayıdan gelip yendik
*9 sayıdan gelip 24 sayı öne geçtik,18 sayıyla yendik.
*8 sayıdan gelip 16 sayıyla yendik
*3.Ç'de 12 sayıdan gelip 11 sayı öne geçtik, 7 sayıyla yendik.

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
Maçı salondan izleme şansım oldu
İlk yarıda melih in aldığı süreye şaşırıyor nunnaly neden girmiyor diyordum

Koç 3. çeyrek ortasından itibaren oyunu döndürdü ve maçı aldı

Ergin ataman son çeyrek dönen maça hiçbir müdahelede bulunamadı Kadromuz dar diyorlar ama ergin de takımını kötü yönetiyor çok açık

Salonda küfür ve madde atımı bol bol yaşandı
Hatta maç çıkışı otoparkta birkaç kendini bilmez polise bile saldırmaya çalıştı Destek gelince kaçtıkar sonra

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
adamlar da heyecan da kalmamış. forumları çok donuk..kanıksamışlar gayri

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Vesely şu ana kadar 14:28 sn parkede kalmış.1 sayısı var.Ribaund almamış,blok yapmamış.Maça gelmemiş,gelmeye de pek niyeti yok.
ALlah razı olsun Abdullah kardeşim :)

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
adamlar da heyecan da kalmamış. forumları çok donuk..kanıksamışlar gayri
Bu sezon bütün branşlarda 10 maç yaptık.
Skor 10-0 hangi heyecan kalsın😊

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
ALlah razı olsun Abdullah kardeşim :)
Yazdıktan çok kısa bir süre sonra kendine geldi,ne yalan söyleyim yazarken de o niyetle yazmıştım 😀

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Açık konuşmak gerekirse ben bu maçı kaybederiz diye düşünüyordum.
 sezona büyük hedeflerle giren Ve sözde Final Four yapacağını belirten Galatasaray için şu zamana kadar  kötü bir sezon geçiyor Ve bu maçı kurtuluş maçı olarak oynayacaklarını düşünmüştüm maça da öyle başlamışlar ama güçleri yetmemiş 50 35 ten sonraki serimiz ile tepelerine bitmişiz.

maçın tekrarını izledim böyle geriden gelip İpekçi'de kalabalık önünde tabi bunları koymak ayrı bir zevk ama şimdi Biz önümüze bakacağız önümüzde bamberg deplasmanı var Onu da kazanıp geleceğiz

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
Cem abi'nin dediği gibi bende Galatasaray kazanır diye düşünüyordum,bu sezon kazandığımız üç maçın iki tanesinde bildiğin eze eze yendik.

Bu maça verdikleri önemin bir başka göstergesi alel acele McColumm'u transfer etmeleridir. Maça fena başlamadık,ama ilk yarının son altı dakikası tıkandık ve 41-28 ilk yarıyı geride bitirdik.İkinci yarı Nunnally kenardan gelip çok iyi katkı verdi.Maç sırasında da yazmıştım Vesely maça gelmemiş gibiydi ama sonradan bir açıldı tam açıldı,yalan olmasın buraya Vesely maça gelmemiş diye yazarken belki tersine döner düşüncesi yok değildi,nitekim öyle oldu 😀😀.Kaptan maç öncesi kendisine edilen küfürlere iyi oyunu ve dış atışlarda yakaladıği yüksek yüzdeyle cevap verdi.Kostas Sloukas'ın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük.Kostas yokken Bogdan dışında ikili oyun oynayabilen oyuncumuz yok ve bu özellikle Vesely'nin hücumda tamamen pasifize olmasına neden oluyor.

Geçen sene play off serisinde seyircisiz oynanan maçta,Obradovic'e beni seyircili yenemedin,yenemezsin diyen Ergin Ataman'a bu sezon iki kez seyircili oynanan maçta Abdi İpekçi'de yenerek özellikle euroleague'de Abdi İpekçi'de oynanan maçta eze eze yenerek cevap verdik.Obradovic,Türkiye'ye geldiğinden bu yana Ergin Ataman ile 25 defa karşılaştı ve 17-8 gibi ezici bir üstünlüğe sahip.Bu süreçte Obradovic 5 kupa kazandı.Ergin Ataman kupa kazanamadı. Bir diğer istatistik ise Ergin Ataman,Obradovic'in olduğu kulvarlarda hiç kupa kazanamamış.

Bence her şeyi açıklıyor.Ergin Ataman ve Galatasaray taraftarının tutunduğu tek dal olan Obradovic'e Abdi İpekçi'de mağlup olmamak vardı,o da gitti.Bence Ergin Ataman ve Galatasaraya taraftarı Obradovic'in olduğu kulvarlarda kupa kazanmaya odaklansın,ama efendice.
« Son Düzenleme: 13 Mart 2017, 12:19:37 Gönderen: Cem Ağrak »