Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE / Türkiye Basketbol Süper Ligi / 2016-17 Sezonu  (Okunma sayısı 209115 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
valla yenmek iyi oldu ... kim sevinmez ayri ama ... artik derbi heyecani yok ....

macta adam sakatlanmasin diye izliyorum .... Yemin ederim dacka macini daha heyecanla bekledim ...

unal aysal donse de yarim kaldigi isi bitirse, tamamen batirsa bu itleri de spordaki pislikler temizlense keske.....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
Ben de açıkcası bu maçta kayıp bekliyodum maç esnasında da haaah geri dönüyoruz sanırım dediğim an kalinanın attığı üçlük oldu. Gökseninin podolski ile 3lü çektirme hayalleri(volkanla melihten intikam alma duygusu içinde patladı), gerginin yumruk şovunu yapıp mağdur edebiyatından kendini kahraman ilan edememiş olması en keyif aldığım durumlar oldu. 2.yarı için ligde 5 sert maçımız vardı kafamdan geçirdiğim. 3ünü kazasız atlattık(daçka-ksk-gs). Geri kalan 9 haftada bizi yıpratacak 2 maç var bence, banvit ve efes maçları. Geri kalan 7maçta sıkıntı yada maglubiyet beklemiyorum açıkcası. Liderlik yolunda tüm playofflarda ev sahibi avantajı adına da değerli bi galibiyetti. Darısı brose maçına :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 13 Mart 2017, 12:16:05 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Futboldaki Sabri neyse basketteki Göksenin de o.  Ne iş yaptıkları, ne işe yaradıkları, ne oynadıkları, ne gibi yetenekleri olduğu belli olmayan iki isim. Gs'ye kapağı atmışlar, tribüne oynayarak yıllardır oradan para kazanıyorlar. Gerçi tencere kapak misali. Tam kendilerine yakışan takımdalar.
Bu tip isimleri çok fazla ciddiye alıp da hakettiklerinden fazla prim vermemek lazım.

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • Yer: istanbul
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Abi sen "çift el smaç bekliyorum" demeye başladığından beri adam hızla gelişiyor. Böyle giderse NBA'den bir 30 milyonluk kontrat aldıracaksın elemana. Hayır, sana da bir faydası olmayacak, ona yanarım... :)

Ben geldiği günden beri diyorum abi onu :) Gelişmesi benim söylemimden bağımsız :)

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Bu arada 15 sayı geriden gelip yenmek çok keyifli oldu. Ataman istifa diyerek hocama haksızlık yaptılar, taraftarları kınıyorum :)

Çevrimdışı Başar Bükücü

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Samsun
    • basarbukucu
Cumartesi günü Demir İnşaat Büyükçekmece'yi konuk edeceğiz. Biz 19-2 ile 1. sırada yer alıyoruz, Demir İnşaat Büyükçekmece 6-15 ile 14. sırada yer alıyor.

Maç NTV Spor'dan canlı yayınlanacak.
« Son Düzenleme: 18 Mart 2017, 20:41:14 Gönderen: kenz »
"Bu insanların bizden beklentisi savaşmaktır. Çünkü hayat bir savaştır. Buraya neden geldiğimin cevabı budur." Zeljko Obradovic

Çevrimdışı ata771

• Üye
Berk bey falan oynasın bir zahmet artık efesin 35 sayı fark attığı takıma da dixon falan oynatmayalım

Çevrimdışı Del Piero

• Üye
  • Yer: Milano
Berk-melih-nunnaly-benneth-ahmet 35er dakika oynasınlar

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
slokuas-bogdan ve zaten antic yok...
mecburen yabancılar belli...ama sure almadan kenarda dursunlar mumkunse..cok elzem olmadıkca girmesinler...

dixon -berk
nunnally-melih
datome-egehan
bennett-kalinic-barıs
udoh-vesely-ahmet

berk-melih-nunnally-bennett-ahmet....egehan-barıs bolca oynasın macı alsın...datome ve kalinic te bir destek atar herhalde...
dixon-vesely-udoh azıcık dinlense bari..

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
J.JOHNSON-TAYFUN
K.HAYES-CEYHUN
T.ABERCROMBIE-MUTLU
A.CALOIARO
E.BUCKNER-A.STIPANOVIC

cok zayıf kadro bence...evimizde kolayca yeneriz yedeklerle bile...caloiaro ve hayes'e dikkat edelim yeter...

Çevrimdışı Solamnus

• Üye
  • in zeljko we trust!
    • cemturk
Maçın yıldızı kesinlikle Bennett olacak, bol smaçlı, üçlüklü yerlilerin de katkı vereceği bir maç bekliyorum.

Çevrimdışı selimiyeli

• Üye
Gs ceza yemiş..seneyedeplasman seyircisiz

Çevrimdışı furkan

• Üye
Gs ceza yemiş..seneyedeplasman seyircisiz

Play-off'ta da olabilir.

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Play-off'ta da olabilir.
Eğer playoff'a kalabilirlerse...
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon

Çevrimdışı Kutay

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • kutay_erkan
Bi yere yazmadım ama belki de ilk kez ilk 5'i doğru tahmin ettim :) Berk, Bennett ve Ahmet'in başlamasını bekliyordum, şut sıkıntısı çekeceğimiz için de Melih ve Datome olur dedim.

Bu maçı umarım rahat alırız ve takıma ekstra moral olur.
Burası Fenerbahçe. Burada "2010'da şampiyon olalım, 5 yıl sonra başarılı olalım." diye hedef belirlenemez. - Willie Solomon